Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

T66o47m32á38š 18M81i58k38a

20. 2. 2015 18:04

No, parádní práce.

0 0
možnosti
RB

R82a47d53a90n 81B41í80l16ý

30. 1. 2015 20:25

Já jsem se mistře rozhodl udělat si oběd dle Vašeho receptu v neděli, ale jelikož na brambory moc nejsem, udělám si k tomu Váš věhlasný knedlík.

http://miladasouckova.blog.idnes.cz/c/370545/Kdyz-vari-zencka-aneb-jak-se-varej-knedlici.html

3 0
možnosti
Foto

Omluvte mé zpoždění, Mistře, ale teprve nyní jsem odložila zástěrku. Vypadla mi elektrika, zrovna když jsem házela cibulku na pánvičku, tak jsem to musela doklohnit na otevřeném ohni v iglů na zahradě. No, co Vám budu povídat, neskutečná symfonie chutí!

6 0
možnosti
OM

Vy vaříte v iglů v zástěře, jo? To je tedy dekadence. Nebo dada? :-)

1 0
možnosti
JR

J74a86r31a 43R77a67n29k

30. 1. 2015 19:03

Haleluja! Konecne mame naseho Mistra zpet:-)

5 0
možnosti
Foto

Jé! Nahatá fotka v zástěrce. Mám deja-vu!

4 0
možnosti
RB

R79a47d52a79n 59B73í38l64ý

30. 1. 2015 20:27

Tak se pochlubte, hoříme nedočkavostí! :-)

0 0
možnosti
PM

Jednotlivé ingredience jsou fajn,ale ta kombinace dokupy je hruškovsky "hustokrutěpřísná",navíc dost špatně stravitelná.Tou houbovku bych si dal radši(vypadá docela chutně) s těstovinami nebo rýží a když už maso,tak ne pečené,ale ideálně osmahnuté drůbeží nudličky nebo stehenní steak anebo steak z tuňáka.Každopádně R^ za odvahu něco takového tady prezentovat,když víte,jak se do Vás diskutéři pustí..........Anebo jste si ze sebe začal dělat legraci?;-) Rozhodně méně uškodíte články o vaření,než Vašimi "militantnostmi"(v minulosti) anebo trapnými básničkami.R^

1 1
možnosti
RB

R69a97d79a83n 22B55í67l20ý

30. 1. 2015 16:52

Sám jste trapný! Nerozumíte poezii a snažíte se ji hodnotit!

2 0
možnosti

Vorčestr! Niva! Smetana! Cibule!  Česnek! OLOL! Kmín! Paprika! Maso! Brambory! A někde tam v hloubi se skrývá houba hlíva.  Klasický krouporecept, tři v jednom. Nač vařit jednoduše, když to jde složitě. Nač sbírá slávu Hruška, když je tady Kroupa, to nepochopím. Je načase, aby někdo vydal Recepty Mistra. V

5 0
možnosti

Mohlo by se to jmenovat třeba "Kroupa na plechu aneb jak vařit draze, ale přitom nezdravě." Byl by to jistě fenomenální sukces! V

3 0
možnosti
MK

Můj názor je, ze houby na smetane, brambor by mohlo byt jedno jídlo. Pečená krkovicka, stouchany brambor druhé jídlo.Pečená krkovicka s houbami bez smetany a s chlebem třetí jídlo. Ale jinak jste udělal trochu pokrok

4 0
možnosti

To nic. Zřejmě jen další pokus expertů tajných služeb, jak vás zdiskreditovat. To víte, ležíte jim v žaludku, jdou po vás jistě celou dobu, co jste se vrátil z Áčka. Držte se, chlape.R^

1 0
možnosti

Tohle pochopitelně patří do vlákna o hackerském útoku na toprecepty.cz. Jaksi se jim to tu šmodrchá, či co. :-/

2 0
možnosti
JP

Vladimíre, že vy jste zase někde tvrdil, že je to jen váš recept?

Jakási cathleen v diskuzi vás nazvala hulvátem ...

http://www.toprecepty.cz/recept/22851-pecene-veprove-kotlety-pod-houbovo-syrovou-cepici/

2 0
možnosti
Foto

Vůbec netuším, o co jde8-o. Zase nějaké šprýmy? Někdo se za mě vydával, a psal něco pod mým jménem? Fakt netuším o co go...

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám