Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To jste vystihnul docela přesně R^ Karma!

2 1
možnosti
ZH

Za vousy se asi tahají, jejich život bude mnohem těžší, začnou je udávat i jejich souvěrci.

Vždyť jedinné co dokázali je, že je islám ještě nenáviděnější. Nemají vlastně nejmenší šanci, jsou tak zaslepení a hloupí, že si neuvědomují jak to musí dopadnout. Je jedno kolik spáchají atentátů, nebo kolik zabijí lidí v Evropě. Terorem dosáhnou maximálně toho, že tu budeme mít místo demokracie, nějakou sledovací agentůru,která bude vládnout nad všema. A první kdo to odnese budou muslimové. :-)

1 2
možnosti
PD

A no tak, na začátek to nebylo špatné a výsledky zákulisních jednání asi nebudou zcela zveřejněny. Cítím z Vás lítost, že jste na jednání tajných služeb nebyl pozván, ale snad Vám pošlou alespoň zápis.

0 4
možnosti
Foto

A Vám možná pošlou recepis...:-)

0 0
možnosti
PK

"jsem charlie" je stejně kapitulantský jako "nejsme jako oni" ...

6 0
možnosti
DA

D41a21v59i39d 56A88d18l96e84r

12. 1. 2015 16:45

Chytře jste to sepsal, Vladimíre. Karma přes 40! Jen tak dál. Pak si možná budete moct dovolit i nějaký recept či báseň.

1 6
možnosti
Foto

Nesmíme házet všechny muslimy do jednoho pytle, ale měli bychom mezi nimi rozlišovat. Tu redakci časopisu v Paříži vyvraždili ti radikální a tu redakci časopisu v Hamburku vypálili ti umírnění. :-P

6 0
možnosti
JM

Jde o absolutní nepochopení.Ti pomýlení multikulturalisté,ukolébaní nic neřešícím blábolením pseudo demokratů,nedokáží,už z principu pochopit,že takový zdivočelý islamista ochotný kdykoli obětovat svůj život,je docela něco jiného,než blábolící multi-kulti.

7 0
možnosti
Foto

Na jedné straně v Paříži okázalá gesta v boji proti terorismu, když k terorismu jinde mlčíme (proč nebyl tak okázalý protest, když teroristé postříleli 132 dětí a devět učitelů v Pákistán).

Karma R^

9 1
možnosti
ML

M13a64r58t11i91n 97L76a71c81o

12. 1. 2015 13:58

Karma!

Keby ma súkromná bezpečnostná služba (SBS), platená z mojich peňazí, chránila ako títo "volení predstavitelia" , vyhodil by som ju a najal si takú, ktorá by si robila svoju prácu tak, ako si to predstavujem.

Politici sú naša SBS, platíme ich z našich peňazí, výsledky nemajú a my ruka v ruke kráčame bezmocne ako ovce. Na popravu. A SBS nám máva z tribúny.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám