Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Nebyl tu náhodou někdo z ministerstva? 

Já jen že diskuze je plná urážek, napadání a dehOnOstací, k ničemu nevede a pár paragrafů by se tu taky našlo ... všechno je ofocené a nascreenované!

Přeji hezký den a dobrou chuť a vidíme se v Haagu! ;-D;-)

1 0
možnosti
Foto

Byl tu prý nějaký hladový troubelín s tralaláčkem na hlavě, ale když zjistil že tady nenajde žádný recept na zapečené kuličky prachu podle Ládi Hrušky, tak se sebral, a šel ten prach stírat na chodbu ministerstva pro nářky a trestní oznámení...

0 0
možnosti
Foto

Teď jsem slyšela, že kniha Ládi Hrušky jde na dračku a musí dělat dotisky:-))

0 0
možnosti
Foto

Jojo, slyšela jste dobře. Vytisklo se jich 30 000 kusů a jsou pryč. Připravuje se dotisk 80 000 kusů.

0 0
možnosti
PK

P93a50v11e35l 89K42u24l86a

25. 9. 2014 16:03

Vladimíre, článek není špatný, ale ta diskuse, to je pošušňáníčko. Celou cestu z práce jsem se těšil, až si k ní v klidu sednu a smlsnu si na ní. To by nezvládl ani Pohlerich ;-) Dal jsem karmu :-)

2 0
možnosti
PR
Foto

Asi to dám na svůj FB. Třeba se to dostane i k fandům Ládi Hrušky, a to je už síla lidí;-D

0 0
možnosti
Foto

Vladimíre, dnes servíruji k večeři ústřice ála LH, přijmete pozvání?

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, již jsem zvracel...;-D

2 0
možnosti
FF

Výborně, Vladimíre, hledím v naději do pátků zítřejších.

Vypadá to, že neodoláte volání a v pánvi vaší rýhové máslo už zavání...vždyť co Čech, to kuchař sám, nedejte se prosit a recept dejte nám.

5 0
možnosti
Foto

Dneska jsem slyšel jeden zajímaej recept na country rádiu. Mám nutkání... Tak bycha, abyste ho pak neměli taky...;-D

0 0
možnosti

Pane Kroupo, ve vašem receptu na "krizovou" (tedy podle vás levnou) sekanou jste "v rámci úspor" nahradil část masa sojovým granulátem za 40,- Kč, následně jste tam vrazil čtvrt kila špeku, 6 vajec, 3/4 litru mléka a kostku bujónu. Za těch 40,- kaček jste místo granulátu mohl mít skoro půl kila mletého masa od řezníka, těmi dalšími přísadami jste zvedl cenu minimálně o 50,- korun. Dává vám to smysl? Nebylo by lepší koupit místo soji mleté maso, vykašlat se na špek, vajíčka dát normálně 2 až 3, mléko vynechat a upéct si krásnou čistou šišku sekané s náklady asi o 50,- korun nižšími? Přesně tento nelogický postup je pro konzumenty "levných" jídel typický. Nakoupí hromadu levných surovin, naházejí to tam a jsou šťastní z půlkilové porce na osobu, jejíž cena je ovšem při poctivém započtení všech "levných" surovin stejná nebo dokonce vyšší, než kdyby si koupili pěkný čerstvý plátek kvalitního masa a téměř bez dalších přísad si udělali dobrý steak s jednoduchou přílohou a třeba lehkým salátem. Co vy na to?

5 0
možnosti
Foto

Kolik u Vás stojí dvacet deka špeku?8-o

0 0
možnosti
PR

Můžeme Šárko aktuálně srovnat garmu? My máme 21,52. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Hele, nechci být kverulant, ale s jakým článkem Šárky se právě srovnávám?8-o

0 0
možnosti
VT

Vzkaz všem nepřejícníkům, co tady prskají na Láďu Hrušku - že to nenapadlo Vás, usmažit kůžičku a k tomu vydat kuchařku. Kostka ve skluzu je příliš na české peněženky.

1 0
možnosti
Foto

He?!8-o To byste koukal, co bych třeba já dokázal kdybych chtěl... A mám na to tady svědky!:-P;-D;-D

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/r/17647/MOJE-RECEPTY-VARENI.html

0 0
možnosti
MK

Nesouhlasím s tím, že Polreich vaří z drahých surovin a Hruška levně z levných. V důsledku je to tak, že Polreich vaří levně z kvalitních a Hruška levně z nekvalitních. 

Problém je v tom, že Češi jsou pořád nějak mentálně v Husákově, kdy na talíři musela být flákota nějakého masa, hora knedlíků a věrtel zelí. 

Jenže, když se vezme jak vařili naši předci, tak to bylo kvalitně, z kvalitních surovin a přitom levné a k tomu bychom se měli vrátit.

9 0
možnosti
Foto

Až na drobnosti naprostý souhlasR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám