Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

První fotka je hezká, ale připadá mi celkově, že ty fotky jsou takové moc dlouhé, široké, bystrozraké. Jaktože fotky třeba včelky máji vypadají jinak? Nebo Peldové? Nemyslím kvalitu, ale rozměr, který se víc hodí na blog...no nic, jenom osobní dojem. A jinak, Vladko ;-O;-O;-OJaro je tady, to jo. Mámení, mazání...

4 0
možnosti
Foto

nejdříve jsem si přečetl diskuzi, a pak mě překvapilo, že článek je fotoblog.:-)

3 0
možnosti
Foto

R^ Moc se mi líbí Schovaný, Zapomenutý a Křížový...:-)

1 1
možnosti
Foto

Zapomenutý a ZasněnýR^

1 3
možnosti
Foto

Ne, takže Kroupa nic nehlásil, ale běžel žalovat, to není totéž a k tomu druhému se hrdě přizná :D Kroupo, vy vůbec nejste chlap, nedělejte si to těžší tím, že tady někomu budete vyhrožovat "až vás potká", jste pak o to směšnější. Žalobníček a ufňukánej, sebelítostivá plačka a podrazák - takovej je to "chlap" :-)

7 0
možnosti
Foto

Presně. Kedže mu muoj príspevok, určený Medkové s žiadosťou aby ma něobťažovala (a v reči také, aby to to stvorenie pochopilo) vadil, muohol ho ako autor smzať sám. Nie, Afghán idě písať vedění ... Naozaj, hrdina a eště sa budě vyhrážať.

3 0
možnosti
Foto

Tak aby bylo jasno, kdo označil příspěvek Korandy jako nevhodný netuším, ale je fakt, že jsem si na něj včera stěžoval panu Dvořákovi, protože takovej hnus sprostej si myslím už redakce řešit musí. Jestli ten jeho příspěvek smazali na tento můj popud netuším. A pane Kovando, ať už jste kdokoliv, radím vám, abyste se mi nikdy nesnažil zkřížit cestu. A radím vám dobře, to mi věřte.

0 9
možnosti
PP

8-o ;-D pořád ještě nosíte "v ruce" boxera? Rv

3 0
možnosti
Foto

Tak už to viem - pán Krúpa, ďakujem! :-P A aj na vás sa těším! ;-D

2 0
možnosti
Foto

Ačkoli na Šárčinu adresu ve zmizelém příspěvku skutečně nepadla pěkná slova, rozhodně to nebyla ona, kdo jej nahlásil. Sedí totiž celou dobu u mne na zahradě.

Myslím, že by bylo fajn,kdyby se ten, kdo to skutečně nahlásil zachoval jako chlap, a přiznal se k tomu...

3 0
možnosti
Foto

Krásná helena, už je pozdie, něverím a kúzlo odídě do pár minút. Aj ja už toho mam dosť. Šárky si něvším, nemínusujem, kdě to idě, dám lus, něchodiěm pod jej blogy - ale toto už je naozaj priveľa.

1 0
možnosti
FF

Vladimíre,...čistě ze zvědavosti by mě zajímalo, proč jste se jen jedinkrát vychýlil od popisků končících na í - ý.

0 0
možnosti
PP

P62e13t44r 79P76e89t59r51o86v

22. 4. 2014 13:08

Jsem omámen. Nejen jarem a vašimi fotografiemi, pane Vladimíre, ale i těmi výstižnými popiskami. Návrat ve velkém štýlu.

4 0
možnosti
Foto

Vladimier, podľa poslednej fotky súdim, že vy bystě mal kašlať na fotenie prírody - mal bystě fotit ženské akty, lebo vo vás těnto skrytý talent driema. R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám