Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, tak v podstatě bych i souhlasil, Vyvadil je fakt kretén, jakýmu není rovno, ovšem ten závěr, Vladimíre, ten dodal celému tomu vašemu počinu vysloveně komediální potenciál :-)

4 0
možnosti
LB

nemůžu karmovat,páč po půlročním lítáním z blogu na blog mám jasno,že pán Kroupa je populista..kam vítr,tam plášť:-P

5 1
možnosti
Foto

No, Lenka, možno že je slovo "populistá" naň ho až príliš, presnějšie by bolo povedzme že je to taký malý Vladko z nováckej budky Vox Populi.

5 0
možnosti
VS

Kdo na to bitevní pole s Ruskem půjde ?

3 0
možnosti
Foto

Vladimier Krúpa.

7 0
možnosti
KD

K18a91r37e26l 94D86u40b

2. 4. 2014 18:36

Putin udělal ze slabého Ruska silné Rusko.  Evropa potřebuje silnéRusko, které zůstane ve svých (západních) hranicích. Víc než slabé Rusko, které přenecháprostor islámu.

Putin je schopný, inteligentní, tvrdý, nechlastá, ..... Putin je přesně to,co Rusko potřebuje jak sviňa drbání.  Rusku to ještě pár desetiletípotrvá, než bude zralé pro demokracii.

Evropa není pro Rusko zajímavá. Zajímavá je střední Asie, Baku, ropná pole. Evropa ne.

4 2
možnosti
JR

J50a81r85a 61R98a11n82k

2. 4. 2014 22:12

Putin je sociopat vseho schopny, nevim jak dalece inteligentni, ale pokud se se svym tymem fotografu chova jako Lindsey Lohan, vsude si z nej delaji legraci, jen v CR stale nekdo potrebuje "silne Rusko"8-o

6 1
možnosti
Foto

V otázce Ukrajiny se bohužel Západ chová tak, že se přímo žene do totální prohry.

Podle naší mediální propagandy a Zaorálka s Roučkem a Kalouskem to vypadá, že Putina a Rusko odsuzuje celý svět, ale 69 států odmítlo odsoudit anexi Krymu i přes tvrdý nátlak USA a EU. Mezi těmito státy jsou kromě Ruska např. Čína, Indie, Brazílie, Jižní Afrika, země Jižní Ameriky.

A políček pro USA i NATO je ten, že Afghánistán připojení Krymu oficiálně uznal.

Svými výhrůžkami Západ přímo Putina nutí, aby založil Euroasijskou alianci s Čínou a Indií a též uvažuje ropu a plyn prodávat za rubly. Pokud tohleto nastane, tak je otázka několika roků, kdy tato aliance převálcuje EU i USA.

Zatím se Západ chová jako slon v porcelánu, místo, aby nechal na bývalých státech Ruska, zda se k Rusku chtějí znovu připojit, nebo ne, tak Západ nesmyslně řinčí zbraněmi, vyhrožuje a vyhrožuje a Putina tak přímo žene do náruče Číně a Indii. A nejen jim, protože podpora Putina od více než 60 států není zanedbatelná.

4 9
možnosti
JF

Jestli tady někdo reálně řinčí zbraněmi tak je to Putin. Ať už těmi neoznačenými vojsky na Krymu, nebo deseti tisíci vojáky na hranicích s UA....

6 0
možnosti
VP

Já nemohu dát karmu k článku který napsal pán Kroupa.Jak autor ví, že při protestech v Kyjevě co se tam dělo z inscenovalo Rusko. Tady v dnešní době může psát kdo chce a co chce a ví, že ho nepostihne žádný trest ať píše kladně a nebo záporně. Tento konflikt se musí řešit cestou a jednáním diplomatů. Jestli nechceme  aby vznikl vojenský konflikt tak nepomůže nikdo psát články a házet špínu na Rusko či USA,NATO,EU. Je také pravda, že od násilí která je nyní ze strany USA, NATO a EU nesouhlasím. Nesouhlasím také z tohoto důvodů co tito představitelé ukázali jak chtějí míro miluvně hájit demokracii v Iráku, Libyi, Syria atd.  Ano nasilí plodi násilí. Zájem USA je oslabit světový vliv Ruska. Já se jen divím, že představitelé EU, tento záměr USA nevidí. USA chtějí dělat  "pořádek" v celém světě ale hlavně daleko od hranic USA.

5 5
možnosti
Foto

Díky za upomínku, ó bezchybný. :-)

0 0
možnosti
JB

J85i35ř34í 79B61o77b80e33k

2. 4. 2014 16:21

A tohle prosím napsal člověk, který by ještě před dvěma týdny Putina nejraději pomiloval. Hanba aby vás fackovala, pane Kroupo, hanba!

6 1
možnosti
JP

J85i86ř16í 89P36o55h45l

2. 4. 2014 16:10

Komunistickej bastard ten Kroupa bude.Praxe z padesátých let je znát.Mozkový vymývač.;-) Židovská EU a USA se hodně snaží.

1 2
možnosti
BD

Autor tak nějak nechápe realitu dneška. Již není SSSR a rok 1968. Ale již není Evropa co bývala a ani USA nejsou baštou demokracie. Svět jde jinak a jinam. Vítěz je slovo, které v dnešní době již nemá tu správnou váhu. Kdo je vítězem v Iráku,Afhanistánu,Lybii, Egyptě,Tunisku ale i v Moldavii,Rusku,Gruzii atd. atd. Vlastně nikdo. A navíc, co to vítězství znamená ? Štěstí a blahobyt lidí ? Klid a bezpečnost ? Odstranění hladu a nemocí ? A nebo možnost zakoupit si to nejlepší auto ?

Rusko samozřejmě zoorganizuje obrovskou vojenskou obrannou moc. Její satelité s výjimkou některých " nezávislých" to pragmaticky přijmou. A spolupráce EU-USA a Rusko bude dál pokračovat.  Jiná cesta prostě není. Doba nepřeje ani vítězům a ani poraženým.

4 4
možnosti
SB

Sovětský svaz už neexistuje, v tom máte pravdu, ale na imperialistickém smýšlení Ruska se nic nezměnilo., Sovětský imperialismus byl pokračováním carského imperialismu, Putinův imperialismus je pokračováním toho sovětského, tudíž vlastně též toho carského.

13 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám