Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pane Kroupo, nechci se Vás dotknout, ale v mých očích jste typický "chytrák", který všechno ví nejlépe, na všechno má hned vytvořený názor, vše okamžitě shodí rádoby vtipným komentářem a přitom ve skutečnosti neví skoro nic..Myslím, že se procento takových lidí u nás zvyšuje (btw. pravidelně to ukazují volby) a že jsme prostě pomalu ale jistě národem chytráků.. bohužel:( jinak studie pana profesora Flegra jsou uznávané a navíc jinými zahraničními týmy ověřené, takže co jste vlastně chtěl tím zpochybněním říci? Že si myslíte, že to tak není? Nerozumím vám..Rv

3 0
možnosti
MJ

Karma za vtipný článek. PS: já netrpím prvokem, který způsobuje nenávist vůči Vladimíru Kroupovi, ale podle reakcí to vypadá, že jím je nakažena většina diskutujících. ;-D

0 2
možnosti
MK

Půl dvanáctý a žádný nový studijní materiál. Lála po tý včerejší ostudě asi chodí kanálama..

2 0
možnosti
Foto

Ten? Kdepak. Opět si nevšiml, že je za kašpárka, kterej tu poskakuje s rolničkama, ostatní mu buď vysvětlujou, jak je blbej, nebo se mu smějou, a on vesele skotačí dál a ještě to po sobě rozmazává.

A nebo je to ještě jinak. Utvrzuje mě to v domněnce, že Kroupa je buď dílem kolektivu autorů nebo nějakýho velkýho recesisty. Něco jako Borat - my žasnem nad jeho trapností, ale on je to nejspíš cíl. Tohle by žádnej živej člověk (pokud by teda netrpěl nějakou opravdu pořádnou duševní poruchou) nemohl jinak dobrovolně absolvovat. Kdyby si Kroupa na hlavu nasadil kravský vemeno, nahatej vběhl na pódium v Rudolfinu během úvodního galavečeru k Pražskému jaru a začal hrát na hřeben "Přátele Zeleného údolí" nebo "Vzhůru na palubu, dálky čekají", bylo by to zhruba srovnatelný s jeho dosavadním působením na blogu. Tak to mi neříkejte, že to není sakra vostrá recese.

5 0
možnosti
JR

J48a20r19a 74R94a27n21k

21. 3. 2014 8:23

Skoda, ze jste se chopil psat o necem, o cem skutene namate "paru", Flegr byl celosvetove uznan a proletlo to pred dvema lety na zdejsim netu, skoda, ze jste to tak neohrabane zlehcil, mohl jste pouze napsa, kam byse to dosli, kdyby se uz krysy prestaly bat kocek.....z toho tak trochu vychazel. Piste zase radeji o vareni.

Are house cat feces making people crazy ? - Unexplained Mysteries

http://www.unexplained-mysteries.com › News › Science & Technology‎

7 1
možnosti
Foto

Koukám, že pan Chrástek operuje se svými mínusy i zde, na vědeckých blozích. ;-D

4 0
možnosti
FF

;-DVíte, Vladimíre, vy byste toho pravděpodobně neměl číst více...nic ve zlým, ale prostě vám i při vaší zvýšené inteligenci chybějí alespoň základní znalosti mnohého...naštěstí jsem z vašeho článku i pochopil, že jste chlap mužného zjevu s placama u nohy a prýštícím testosteronem;-)

4 0
možnosti
PB

P18a36v16e88l 84B21í42n85a

20. 3. 2014 15:51

Já bych byl rád, kdyby mi někdo vysvětlil, jak se pozná, že je o 3cm vyšší a co si mám pod tím pozměněným obličejem jako představovat. Odpusťte mou případnou tupost, ale z původního článku jsem to vůbec nepochopil.

1 3
možnosti
Foto

Nic si z toho nedělejte, je nás takových víc. Ale tady třeba pánové Jindra, Kavka nebo Hřebíček Vám jistě zapeklitosti studie pana profesora Flegra dostatečně vysvětlí...;-)

2 4
možnosti
MK

Omlouvám se..Dočetl jsem to jen k tomuto. "Jistý pan Prof. RNDr. Jaroslav Flegr", dál jsem to nečetl, protože pokud nevíte kdo to profesor Flegr je, tak je zbytečné číst něco, co bude zase výplodem vaší fantazie. Nicméně jednu věc. Člověk nemusí znát vše, ale když už o něčem píšete, zkuste někdy aspoň použít google. Sice to není všemocné, ale základní informace to umí nabídnout.

10 0
možnosti
OK

A teď, Vladimíre, vyskoč.

6 0
možnosti
FL

Zřejmě nerozumíte textům kde se píše o vědeckých výsledcích. Nikdo nerozumí všemu ale projevem hlouposti jedince je, když si své nedostatky neuvědomuje, nebo nepřipouští. :-/

6 0
možnosti
Foto

Naopak, já si na rozdíl od některých zde velice připouštím, že jsem tím prvokem zákeřně napaden, tedy že jsem hlupák agresivní a nadrženej, a jsem odhodlán se s tímto faktem poprat jako celý muž:-)

0 0
možnosti
Foto

Já nevim, lidi, čemu se tady divíte. Prostě hlupák se posmívá něčemu, čemu nerozumí. Celé dějiny lidského pokroku jsou toho plny a blogísek pana Kroupy v tom hraje prim. Nic nového :-)

16 0
možnosti
Foto

Musím říci, že mi přijde minimálně zvláštní když se skladník vysmívá mikrobiologovi a parazitologovi formátu doktora Flégra, avšak již dlouho vím, že svět je takto ustrojen. Co naděláme. :-/

12 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám