Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vladimíre, k básni nemám připomínek, nejsem poeta. Mrzí mě však, že diskutéra Šabatu odkazujete na web Našeho (ale pro mě Vašeho) vojska, kde je upoutávka na vaši knihu Tanec s bílou smrtí. Snad nechcete, aby tento váš potenciální sympatizant vyhazoval zbytečně 176 korun, když toto dílo je zveřejněno téměř celé na vašem blogu? Vždyť stačí kliknout na vaši fotografii a máme tam děl "z vašeho pera dost a dost"!!

2 0
možnosti

No, kšeft je kšeft. Za to bych se na Vladimíra nezlobil, obzvlášť, když je v deprézi.

(panečku, nejdřív psal prézovi a teď je v deprézi. ta metafyzika...)

Jeden náš kolega kroupolog si ten "Kanec s bílou drtí" půjčil v knihovně a dodnes se z toho nemůže vzpamatovat. Stavíme mu na fakultě pomníček hrdiny.

2 0
možnosti

On si s tím sice autor v diskusích sám začal, takže by se neměl diskutujícím zas až tak divit, ale přesto bych si z něčí nemoci srandu nedělal. Jako nejpodstatnější přínos dnešní básně bych viděl to, že konečně ukončila nekonečnou sérií článků o politice. Z té by dostal deprese i naprosto zdravý člověk. R^

2 0
možnosti

Nejásejte předčasně, kolego. Mám takový neodbytný pocit, že dojde k recidivě.

2 0
možnosti

Voda dala, voda vzala, už toho mám dost, postavím si most

Moře kapek slaných, nemastných a kyselých, už dost jsem prožil večerů nevelých

most si prostě postavím, rýmy si taky opravím

jednou...jednou...až z mostu vílu smáčet vlasy uvidím,

řeknu si, to je fajn a už se za depku nestydímV

4 0
možnosti

A teď už dobrou noc! Celé město usíná, celý Jarov usíná, celý panelák už usíná. Usíná už i tchýně, lumbálka i deprese, usíná i klávesnice Mistrova ... Pššššt! Rybičky už, děti, také spí! Tak šup do postýlek, večerka je za chvilku! (Dá se to zpívat i na Tublatanku.) ;-D

6 0
možnosti

0/0

7.7.2010 19:44

0/0

7.7.2010 19:44

Nemám čas - ztrácet čas... V.Kroupa

0/0  7.7.2010 19:44

3 0
možnosti

Zajímavá, citlivá báseň. Nakoukl jsem k vám na blog v očekávání dalšího ostrého politického článku a vida, společenský bouřlivák je také decentní básník :-)R^  Diskusi příliš nerozumím, na jednu stranu mi púřijde hloupé, dělat si srandu z něčí deprese, na druhou stranu to vypadá jako starší téma mezi vámi a vašimi dlouhodobými diskutéry, já vás znám až od doby Otevřeného dopisu. Obraty v té básni jsou možná, jak říkají někteří, dosti neobvyklé slovní kombinace, ale od toho přeci básnická tvorba je, že? Četl jsem, že jse vydal už dvě knížky, to byly básnické sbírky nebo politické fejetony?

5 0
možnosti

Chybí mi tu zakuckávací smajlík. Úplně mě to dojalo, jak jste jemně popsal atmosféru tohoto blogu.

7 0
možnosti

J16o18ž87o 17V87a27š96e29k

12. 11. 2013 13:24

Pane Kroupa, kdysi tady Rossi psala clanek o histrionske poruse osobnosti, vy jste se tenkrat v tom dost poznal a zuril. Ja to vidim tak, ze to na vas sedlo jak prdel na hrnec. Zadne deprese, histrion jste.

6 0
možnosti
Foto

Místy pěkně napsáno, místy dosti nelogické, ale klikl jsem na karmu.

Blíží se období zabíjaček. Možná by stálo zato nafotit a udělat fotoblog "Ovarová hlava". Ovar by se mohl servírovat s nastrouhaným křenem a jablky nebo s hořčicí. Zakusuje se chlebem a zapíjí pivem.

3 0
možnosti

Jako , že by nafotil Zemana?

3 0
možnosti

Kroupa a deprese. To tu ještě nebylo. A že už toho bylo hodně. Tak Vladimíre, abyste se nám nesebezavraždil. I když pak byste o tom mohl napsat blog. To byste byl ještě slavnější než jako mluvčí proti HraduR^

3 0
možnosti
Foto

Pane kolego, nebyl jste pozorný! Depresí se tu Kroupa chlubil už několikrát. A vzhledem k tomu, že baští trittico, tak to nic zas tak vážnýho nebude.

4 0
možnosti

Vladimíre, vy ale netrpíte depresí. Pokud byste ji skutečně měl, nesmolil byste dva články denně a neposkakoval v diskusích. Nefotil, nebásnil, nelítal na Kapverdy. Jen byste čuměl do blba, byl byste rád, pokud se vůbec donutíte vstát z postele.

Tohle vypadá spíš na obyčejné bolestínství, na to vám žádné Trittico nepomůže.

6 0
možnosti

Ono to Trittico není jen na depréze, to on nám něco tají ... ;-) Trittico AC patří mezi antidepresiva třetí generace s výrazným působením proti úzkosti, pocitům napětí, neklidu, poruchám spánku a !!sexuálních funkcí!!.

4 0
možnosti

Ale stejně máte můj obdiv, pane Vladimíre. Bojujete s depresí, jiný by se na vašem místě vyhýbal stresu, jak jen to jde, a vy zveřejňujete věci, které stres vysloveně zaručují. R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám