Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

28. 2. 2011 21:45
Tilapie?

Tak o tomhle slyším poprvé v životě:-P

0 0
možnosti
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

28. 2. 2011 12:20
rybí filety...

...marinovat (a ještě v limetce, která je agresivnější než citron), potom smažit a ještě půl hodiny zapejkat zalitou smetanou (při tom množství na obrázku se v tom ta ryba musela zprvu přímo vařit) znamená, že je ryba uplně na hnačku a všechny možný pozitiva jsou v tý kaši na padrť. A nevěřím že ne.

0 0
možnosti
VK

bloger-Vladimír Kroupa

28. 2. 2011 16:34
Re: rybí filety...

Vypadá ta ryba na fotce nějak ,,rozvařeně"...? A představte si, že přesně tím popsaným procesem prošla - a maso bylo krásně celistvé. Nevěřte, když nechcete, já na rozdíl od vás tu rybu jedl a vím, že byla dobrá.

0 0
možnosti
SHX

sir Humprey XI.

26. 2. 2011 22:46
já ti dám citron, Babico

0 0
možnosti

skodaabzeichen

27. 2. 2011 9:22
Re: já ti dám citron, Babico

A měl přidat sojovku a kečup???

0 0
možnosti

skodaabzeichen

26. 2. 2011 18:58
Recept

Nějak jsem nepobral, že bych filety měl nejdřív usmažit a pak ještě 30 minut zapékat.

Já raději rybu co si sám chytnu, česnek bych osobně na rybu nedal, ale tchán si tam opravdu klidně dá dva stroužky, aby přerazil chuť ryby. Jinak tou smetanou z toho uděláte jen kalorickou bombu. 

0 0
možnosti
LB

pifffka

25. 2. 2011 21:03
Není nad to

mít regenerovaná játra. To si pak pan Vladimír může dopřát i takovouhle "mňamku". A my s ním. Mňam mňam.

0 0
možnosti
P

pěnice

25. 2. 2011 20:43
Přiznám se,

že jsem o téhle rybě ještě neslyšela a recept mě zaujal ze dvou důvodů.Vzhledem k mé nemoci nesmím mořské ryby a ani ryby s kostmi.Zbývá jen pangasius a teď ta tilapie.Takže recept vyzkouším.Asi vynechám tu smetanu,kterou rovněž nesmím.

0 0
možnosti
GI

Gwendolyn I.

25. 2. 2011 20:51
Re: Přiznám se,

radeji si o te rybe neco zjistete, nez se do ni zakousnete;-) Je to na stejne urovni jako pangasius.

0 0
možnosti
P

pěnice

25. 2. 2011 20:23
Po dlouhé době jsem mrkla na blog

člověka,kterého asi zdejší přispěvatelé z různých důvodů nemají v lásce.Musím říct,že jsem opravdu překvapena "úrovní" příspěvků,které psali dospělí lidé? Opravdu? Je to smutné čtení,.Pokud mi někdo vadí,nic od něj nečtu, ani tam nekliknu.

0 0
možnosti
N

notordluhousek

26. 2. 2011 13:57
Re: Po dlouhé době jsem mrkla na blog

;-DR^

0 0
možnosti
IV

Ištván Vinnetou

25. 2. 2011 19:40
A může si každej nandat kolik chce?

(dost bych se divil, kdyby se toho vůbec někdo dotknul) :-/

0 0
možnosti
GI

Gwendolyn I.

25. 2. 2011 18:23
A jak moc je ta ryba zdrava po tom presmazeni a upeceni?

Nestacilo by ji jenom upect? No nic, my jsme ale take varili:

http://wendydnes.com/2011/02/25/kdyz-vari-krokodyl-polevka-banga/

0 0
možnosti
KL

Klara L

25. 2. 2011 18:55
Re: A jak moc je ta ryba zdrava po tom presmazeni a upeceni?

Jako dobrý, ale trochu mi tam chybělo takový to ňamňání :-D

0 0
možnosti
N

notordluhousek

25. 2. 2011 18:04
jak to ze varite podle sve chuti

jak si to muzete dovolit ? proc nevarite podle rozkazu internetovych zvanilu ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám