Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lola-cz

2. 11. 2010 8:53
Stylistická

perla hned v úvodu. Napsat ve vašem věku "tak jsem se schovala" už není ani úsměvné, to je jenom trapné. Rv Takže jsem dál ani nečetla. Ostatně u vašich "děl" to bývá pravidlem, že se přes první odstavec nedostanu... ;-D

0 0
možnosti

dobře ti tak

2. 11. 2010 9:52
Re: Stylistická

To je škoda, přišla jste o skvělý stylistický konec!

Druhý ucho, stejně jako celá strana jeho ksichtu mu ale po nárazu tří kulek z HKMP5SD5 chyběla…;-D

0 0
možnosti

Jacquei Skocdopoleova-Smith

2. 11. 2010 2:10
Mr Vladimir, ja take...

bych zabila zivyho cloveka za dalsi z Vasich receptu. Varila bych jak vztekla...ale nemam podle ceho! Prosim, prosim...Mam uz tri tydny ve spajzu mrtvou rybu...prodali mi ji jako cerstvou, ve stanku na pobrezi jezera ( Loch Ness Fresh Tsandat - 2.50 libry za kilo ). Co s ni? Grilloval byste ji, nebo usmazil? :-) 

0 0
možnosti

Wendolene/

1. 11. 2010 16:29
Tak a jsme zpet v puvodni sestave

Skopove telo s veprovou hlavou je pryc, pribyla nam ovsem krcmarka, doufam, ze nam naleje neco poradneho. Pane Kroupo, myslela jsem to tez vazne, oproti Trapasovi Tarasovi jste celkem v pohode, ale dost bylo utoku tang, nechcete neco uvarit? Prosim, smutne koukam;-(

0 0
možnosti

krčmárka

1. 11. 2010 17:06
Re: Tak a jsme zpet v puvodni sestave

Ovšem. Ale po záverečnej nenalievam;-D

0 0
možnosti

Ištván Vinnetou

1. 11. 2010 13:26
To jsem se chtěl zeptat Vláďo...myslíš, že bych měl toho

tvýho kámoše, co se tě kousek níž tak inteligentně zastává, proklet? A když ano, jaká je ta správná formulace? V tom se nevyznám a tady si nechám poradit... :-)

0 0
možnosti

Ištván Vinnetou

1. 11. 2010 12:38
Vláďo, když ti máme dokazovat, že to umíme líp....

... proč to máme dělat? Já například vím, na co mám, do čeho bych se určitě nemělpopuštět,.... ale zase nemám tu potřebu exhibovat, jako ty. Ty sis zvolil psaní na blog jako svoje životní poslání. Kdybys nečekal reakce, tak prostě diskuse nebudeš otvírat. Jestli chceš číst jen nadšené reakce, což je asi sen většiny přítomných blogerů (bohužel nesplnitelný) tak to máš říct hned....:-) ale abys neřekl... křivdil jsem ti... ve srovnání s Kodetem jsi opravdu jednička... R^ piš dál, je úplně jedno o čem... diskuse se vždy ubere svým směrem, nezávisle na tématu. A přiznej si, bavíš se i ty a možná víc, než ti, co ti sem přispívají. :-)

0 0
možnosti

bloger-Vladimír Kroupa

1. 11. 2010 12:54
Re: Vláďo, když ti máme dokazovat, že to umíme líp....

V tomhle příspěvku máte částečně pravdu. Tedy, co se mě týká, tak se ale mýlíte v tom, že by byl blog mým životním posláním.

0 0
možnosti

Ištván Vinnetou

1. 11. 2010 11:59
Hans Christian Andersen se nikdy neptal čtenářů...

o jakých akcích  a pohádkových bytostech píše. Pro čtenáře není důležité, jestli trpaslík trpí nadýmáním a Sněhurka nemá deprese z toho, že švarný princ ještě nedorazil.... příběh musí být zajímavý, musí mít spád a překvapující pointu.... to o té bance je nutné přepracovat...nejlépe tak, že z toho vznikne úplně nová povídka. A oprostit se od žoviálních výrazů, které mají naznačit, že autor je správnej drsňák a odrovnat komando zloduchů,, je pro něho brnkačka....:-)

0 0
možnosti

bloger-Vladimír Kroupa

1. 11. 2010 12:04
Re: Hans Christian Andersen se nikdy neptal čtenářů...

Napište prosím nějaký zajímavý příběh vy, Ištváne. Ať se poučím;-D

0 0
možnosti

bloger-Vladimír Kroupa

1. 11. 2010 10:40
.

Tak vidím, že se zatím nenašel nikdo, kdo by věděl, o jaké akci jsem psal. To mě těší, možná napíšu ještě o nějaké další. Třeba o jednom malém letišti na Kanárských ostrovech, kde šlo o krk dvěma pilotům soukromých aerolinek a jednomu mechanikovi, o jedné rezidenci ve Švýcarských Alpách a tunelu tamtéž, kde i přes zimu bylo docela horko, nebo o jatkách kdesi v Argentině, kde bylo také potřeba tlumičů a oslepujících granátů, aby se dalo říct při konci akce, že prostor je ,,čistý"... :-)

0 0
možnosti

Astaroth

1. 11. 2010 10:50
Re: .

Ja nepochopil to jednosmerne prustrelne sklo. Jestli bylo odolne jen ze smeru od verejnosti k urednikovi a jednotka sla z opacne strany, z zazemi do urednicke kukane, kde sklo prostrelit slo, tak proc nestrileli rovnou do gangstera, ale nejak krivolace pres sklo?

0 0
možnosti

Ištván Vinnetou

31. 10. 2010 11:23
Tohle individuum chce být za spravedlivýho

[10] Taras:

23.02.2010, 21:15:49 | |Sem dneska taky u sebe smazal Pepu, a on si pak stěžoval,

že jsem se od dob Stalinových nezměnil. Kecá, tenkrát jsem vážil asi

pětadvacet, třicet kilo, dneska čtyřikrát tolik.

Ale když je mažeš jenom výběrově, jednou jo, podruhý ne, tak to poskytuje jistou panovačnou rozkoš. Vyzkoušej si to. ;-D;-D

0 0
možnosti

Jacquei Skocdopoleova-Smith

31. 10. 2010 15:10
Re: Tohle individuum chce být za spravedlivýho

To mate tak, pane nacelniku: Soudruhu Taraskovi kdysi pri studiu stavebniho inzenyrstvi nakukali, ze kdo maze, ten jede. Tak se toho drzi...a jak mu to slouzi, panecku!  Kouknete, jak spokojene vypada na te jeho blogove foto. 8-o

0 0
možnosti

taras

31. 10. 2010 8:12
Omluva panu Kroupovi

Omlouvám se vám, Vladimíre, že jsem vám tady hnojil diskuzi. Kolegům to nedělám, pokud něco někam napíšu, tak je to vždy k věci, k tématu, které určuje bloger.

Porušil jsem tuhle zásadu, důvody byly dva: nemám rád, když se smečka dvounohých vlků pověsí někomu na krk a hryže. Což je případ vašeho blogu, vy jste se s tím nějak smířil a v podstatě trpělivě držíte, mně se to nelíbí, protože jak a co píšete je vaše věc a pokud blogování přináší radost a potěšení, tak je to čistě osobní věc autora. Mohu vás napadnout a kritizovat za nějaký názor, za stanovisko, ale zase jenom věcně, nikoliv kvůli věku, pohlaví, barvě kůže, zámožnosti, povolání, politickému nebo náboženskému přesvědčení. Je na to dokonce zákon, poraďte se Ištváne, se svým gynekologem, jestli ten zákon náhodou neporušujete, vím, bere pět tisíc na hodinu, i započatou, ale vy na to máte.

Tedy jsem zkusil té vaší smečce načechrat srst, provětrat peří, zjistit, jak jsou silní v obráceném gardu, když se někdo naveze do nich.

0 0
možnosti

taras

31. 10. 2010 8:13
Re: Omluva panu Kroupovi

Ištván se nechal vyprovokovat, založil také blog, Světničku Mistra Kroupy - a projevil se (literárně a myšlenkově) jako naprostý packal. Tak jsem se mu trochu posmíval - a hleďme, hrdina z vašich stránek se proměnil v cenzora a můj komentář smazal. Tedy jsem si za ním došel sem, výsledek je k vidění níže a můžete sami posoudit, do jak hysterických poloh se umí Ištván vytočit a v jakého primitiva a hulváta se mění, on, literární a výtvarný kritik, který rozumí úplně všemu. To se stává lidem, kteří "vstoupili do podnikání" a šušně jim zatemňují, že na vyvyšování nemají intelektuální kapacitu, schopnosti a charakter.

Vaše ctitelka Wendy má také blog, někde v chudinské čtvrti, a je to také bída a utrpení. Pokud se snaží psát věcně, vypadá to jako deníček odvážné školačky, pokud paroduje, je trapná.

Tedy vaši kritici, pokud se chopí pera, produkují nekonzumovatelný brak, což jim ovšem nebrání, aby si tady nehráli na Šaldy a Arne Nováky.

Ješte jednou se omlouvám a už vám sem nepolezu.

0 0
možnosti

Jacquei Skocdopoleova-Smith

30. 10. 2010 23:30
No jo, no...

Ste mi nechtel nikdo verit, dyz sem vam uz davno rikala, ze nejvetsim trapasem blogosfery je Taras "Tjulpas" Kodetovicz. Vy jste se vsichni nechali zmast tim jeho prijemnym vzhledem (viz photo na jeho radoby-blogu...Krasavec typu: Sumavsky medved s veprovou hlavou).

Ze jsem mela pravdu, potvrdil soudruh taras svymi prispevky zde.

P.s. Tarasku, vy mate neco proti transkam? (ze je tak casto zminujete...)

0 0
možnosti

Wendolene/

31. 10. 2010 11:16
Re: No jo, no...

Soudruh taras je nema rad, protoze i takova trannie ho odmitne. Je to ubozacek, uz se omlouval Kroupovi v interni diskusi, ale musel to napsat jeste sem, ale ani ne jako omluvu, spis aby se snazil urazit kritiky jeho i pana VK. Opet opakuje trapne smyslenky, papouskuje, co mu napovidali jeho kumpani ci co si vymyslel sam a mysli si, jak je uchvatne vtipny. Bohuzel mu nekdo lze. Kdyby to psal na te jeho terase, tak vse nezapomene prolozit nadavkami, tady se boji, protoze tady bdi oko Mordoru. Levicovy Herr Speck z lidovek a Blistu si mysli, ze umi psat ci ze se nekoho zde muze dotknout svymi trapnymi zvasty, jenze i na poradnou urazku je nutna jista davka inteligence a ta, jak je videt, mu chybi. A tak je na urovni onoho zminovaneho Ivana s veprovou hlavo Jo, Jacquie, i taci jsou mezi nami...zdravim, pani profesorko a mejte se hezky.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám