Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

captain cook

4. 1. 2010 7:39
kazdy narod ma svuj vyprostovak

u protinozcu zas plati pravidlo, ze nejucinnejsi vyprostovak je "chlup ze psa, ktery te kousl", jinymi slovy: na rozehnani opice zas patri neco s alkoholem, ale obvykle michanym s necim pikantnim jako smesi Worcesteru a ruznych alchymistickych smesi.

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

4. 1. 2010 7:06
šťastnej a veselej....

vyprošťovák byl výbornej...sice nebyl potřeba,. ale jako chuťovčička to bylo super...;-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

4. 1. 2010 9:45
Re: šťastnej a veselej....

Ahoj Šárko. My jsme ho s ženou měli až včera (nějak nebyl dřív čas) a musím říct (můj názor), že jsem ten poměr vody, octa, oleje a všeho dalšího, docela strefil . Chutnalo mi to a doufám, že těm z Vás, kdo si ty hermelíny podle mého receptu připravili, to chutnalo takyR^ V.Kroupa;-)

0 0
možnosti
A

archel

30. 12. 2009 16:45
Díky!!!

8-odcera si objednala vyprošťovák;-) ale jdu na to;-D

0 0
možnosti
DL

D_L

30. 12. 2009 15:13
Běžte už....

... s těma receptama někam. Kdo se na to má koukat, když do ledničky daleko?;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 12. 2009 15:49
Re: Běžte už....

Furt je lepší mít daleko do ledničky, než do výplaty...;-D V.Kroupa

0 0
možnosti
M

Mufu

30. 12. 2009 13:49
Vypadá to dobře

ale bylo by škoda to jíst v poopičním stavu.Lépe je za střízliva si to vychutnat;-D

0 0
možnosti
BH

BoboHml

30. 12. 2009 12:48
.

R^

0 0
možnosti
KL

Klara L

30. 12. 2009 12:41
Jé, ňam :-)

Nakládané hermelíny jsme dělali zrovna na vánoce (hodně tradiční, žejo ;-)), bylo jich 10 a už jsme je sežrali. Tohle vypadá taky moc dobře, akorát asi bych trochu přitlačila s feferonkama případně čili papričkama, a hermelíny bych nakrájela napříč a napatlala je i uprostřed. Nevím, jestli to stihnu teď na silvestra, ale ono se to neztratí ani v lednu (únoru, březnu... červenci... říjnu... ;-D;-D)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 12. 2009 12:47
Re: Jé, ňam :-)

Hermelíny nekrájím od té doby, kdy se mi ve sklenici skoro roztekly a nešly ven potvory. Tak je nechávám vcelku a od té doby spokejnost. Asi ten ocet urychluje jejich ,,rozležení", ale je to mňamka;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
P

pěnice

30. 12. 2009 12:39
Pane Kroupa,

jen jsem recept velmi zběžně přelítla očima,protože žádný vyprošťovák potřebovat nebudu.Při pohledu na jídlo mi žaludek vibruje a snažím se ho udržet v poloze dole.Mám hnusnou chřipku takže celé svátky jsem si vystačila se staršími rohlíky.Ale Vám přeji veselého Silvestra a v Novém roce zdraví,peníze a bezva recepty pro nás.Zdraví D:O.

0 0
možnosti
KL

Klara L

30. 12. 2009 12:43
Re: Pane Kroupa,

A hlavně štěstí! Na Titaniku byli taky všichni zdraví ;-)

0 0
možnosti
L2

Livrak 2

30. 12. 2009 12:08
:-)

Vypadá to dobře a určitě to dobrý bude, jen nevim jak se spolu popasuje ten ocet s hermelínem.Stránku uložim a až bude nálada, vyzkoušim. :-)R^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 12. 2009 12:50
Re: :-)

S tím octem to náhodou není špatné a myslím, že to urychluje čas zrání a tak se to fakt dá baštit už po pár dnech. A kdo nemá rád hermelíny, nebo se jich s octem bojí - no tak ať tam naskládá klidně samotné buřty, fantazii se meze nekladou;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
J

jiso

30. 12. 2009 11:55
Panebože,

nedrážděte mně, už jsem přes svátky přibrala 2 kila....

0 0
možnosti
S

SIR..HUMPREY

30. 12. 2009 12:15
Re: Panebože,

na správných místech je to vítáno!

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám