Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
QNT

qui n tana2

23. 10. 2009 15:55
hezka debata

koukam, ze mistr Rambo opet exceluje. Boze, to musela byt traumata, kdyz ho nekdo za neco pokaral a upozornil, ze to dela spatne. Tak schvalne, kdopak to asi byl - maminka nebo tatinek? nebo oba dva dohromady (na to vsazim nejvic)? nebo babicka? pane Kroupo, jestlize jeste i po tomhle vystupu a po tom, co jste predvedl v diskuzi pred 2 dny (chlubit se tim, ze si zasoulozite ...) mam skutecne pocit, ze vy spise nez nejake psani knihy potrebujete skutecne psychologa a nevim, jestli vcera nebylo pozde. takhle totiz dospely clovek nereaguje.  

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

23. 10. 2009 15:56
tady je ta "inteligentni" debata

"Re: istvanAhoj Hani,

myslím, že debatou s Istvánkem jen zbytečně plýtváš intelektem. Víš jaký je rozdíl mezi námi dvěma a tím pánem? Já i Ty si dnes večer zasouložíme - tedy ne spolu, ale každý s tím, s kým to obvykle děláme, zatímco Istvánek se už bude muset ,,odprásknout" asi jen u diskusních příspěvků;-D. Pa V."

http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A091016_104462_blogidnes

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

23. 10. 2009 14:20
Pane Kroupo,

Už jsem vám psát nechtěla, ale tahle poslední polemika mě teda dostala.

Víte, spousta lidí si myslí, že napsat knihu vůbec nic není, že stačí mít trochu psavý tendence (jako máte vy), nějaký nápad a jde to samo. Jenže psát knihy, které za něco stojí, vyžaduje věci, o kterých se vám ani nesní. Nejenže ten nápad musí být opravdu originální  ( a pokud není úplně, tak musí být hodně originální provedení), nejenže musíte mít opravdu psavý talent, ale psaní vyžaduje opravdu obsáhlé a hluboké vědomosti, neuvěřitelnou trpělivost při rešerších a redigování a korekturách, a v neposlední řadě i povědomost o literární teorii, o žánrech a jejich zákonitostech.

Bez tohoto nikdy nebudete psát literaturu, ale jenom slohová cvičení. Což by samo o sobě nevadilo, pokud byste se tady neustále netvářil jako mistr světa a ubližovaný a publikem zneuznaný spisovatel. Spisovatel nejste a pokud se nenaučíte sebereflexi, sebekritice a skromnosti, a něco si k tomu nenastudujete, tak z vás ani nikdy nebude.

0 0
možnosti
PI

pafffka

23. 10. 2009 14:25
Re: Pane Kroupo,

Něco velmi podobného jsem psal panu Kroupovi ohledně jeho básní. R^

0 0
možnosti
S

stip

23. 10. 2009 13:05
VAŘTE, proboha VAŘTE!

"Ledový spár předtuchy" - dál jsem nemohl. Zbytečně si škodíte.

0 0
možnosti
W

wakan.

23. 10. 2009 12:34
zase znova :-)

Presne co Vam psala stella artois pod kapitolou 4 - tyden to nechte lezet a pak si to prectete znova - urcite to bude lepsi nejen stylisticky, ale hlavne tam nebudou veci jako ze otevrete dvere na 20 centimetru, ale zvoneni mobilu k vam doleha jen uzkou skvirou...  Stojite v chodbe, dvere ven otevreny dokoran a uplna tma, za to do kuchyne pronika oknem svetlo...

Jsou to detaily, ale opravdu rusi a cely to pak pusobi az smesne..

0 0
možnosti
PI

pafffka

23. 10. 2009 12:34
Ajajaj.

Těma fotkama si koledujete o další kritiku. Ale já mlčím. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám