Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

wiki5.5

13. 10. 2009 7:52
nastupuju do nove

firmy a potrebuji posudek kucharskeho znalce, jestli tam nevari ucetni knihy... dekuji :-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

13. 10. 2009 9:43
Re: nastupuju do nove

Všude je vaří, to chce klid...;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

12. 10. 2009 14:00
dělám tak kotlety...

jen vynechávám cibuli a nivu.....;-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

12. 10. 2009 14:13
Re: dělám tak kotlety...

Ahoj Šárko,

 Tak příště to zkus i s tou cibulí a Nivou a uvidíš ten mazec...;-);-D V.

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

9. 10. 2009 22:49
ahoj Vláďo,

já to úplně cítím..já vůbec celkově ráda zapékám, všemožný kombinace. Je to hrozně pohodlné a rychlé, prostě něco pro mě. A co je zvláštní i když to je ze stejných surovin, vždycky to chutná jinak. A niva..hm, o té se ani zmiňovat nebudu, tu zbožňuju:-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

10. 10. 2009 18:02
Re: ahoj Vláďo,

Ahoj Jani,

Jo, jo je to bašta;-) a Niva je k zapékání jako vynalezená!!!:-) V.

0 0
možnosti
G

Gmur

9. 10. 2009 17:38
to muze bejt dobry....

otazka: muzete existovat par dni bez Nivy?;-)

Mimochodem,co to zkusit s brambory ve slupce? nebude to taky dobry?

Tak dobrou....Vypada to moc dobre.

0 0
možnosti
H

Haidy

9. 10. 2009 20:53
Re: to muze bejt dobry....

Chce to zkusit na oba způsoby. :-)

Já věděla, že se tu dnes zase mlsá.  Páteční dopoledne, chuť ti zvedne. A já mám šanci jít na kuchaření, až je to vychladlé. ;-(

0 0
možnosti
I

Ivík666

9. 10. 2009 16:05
Pochvala

Na obrázku se to tváří opravdu pěkně...a určitě to tak i voní a chutná:-) Včera jsem zkoušela ten Váš zapečený bramborák a chválím. A tohle taky asi budu muset zkusit. Taky je fajn, že si vystačíte s jedním pekáčem a max. pánví. To když vaří můj chlap, tak zašpiní půl kuchyně a já pak potřebuju dvakrát víc času,abych to uklidila, než kolik bych potřebovala na to to uvařit sama...a v diskusi k jinýmu článku, jsem se dozvěděla, že máte rád buřtguláš, máte recept?

0 0
možnosti
B

Bucharovic

10. 10. 2009 0:46
Re: Pochvala

Můj recept na buřtguláš najdete tady

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/95861/Kdyz-vari-chlap-aneb-Vladuv-burtgulas.html#t2

a všechny moje ostatní recepty, včetně toho na buřtguláš najdete, když kliknete na slovo -,,SEM", které je posledním slovem mého receptu;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
HN

handour

9. 10. 2009 15:32
Já bych si dala to pivo

a šla spát;-D...jo tak jsem zbitá, ale vypadá to krásně. Líbí se mi, že más u vaření tak čisto. Tebe je pro jednu ženu vážně škoda.;-D;-) Tak holt v příštím životě si tu frontu na Tebe vystojímV:-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

9. 10. 2009 15:37
Re: Já bych si dala to pivo

V příštím životě se fronty nekonají, tam si povolím mnohoženství a bude!!!;-D V.

0 0
možnosti
T

Tausret

9. 10. 2009 13:42
ježíši, chlape,

já bych vás nejradši adoptovala..... (neříkejte to vaší paní)....;-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

9. 10. 2009 13:47
Re: ježíši, chlape,

Neřeknu, ani nemusím, ona sem chodí taky ;-D;-) V.K.

0 0
možnosti
LU

pidla

9. 10. 2009 13:13
Ach jo,

nedal by se alespoň poslední obrázek nějak teleportovat?????;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

9. 10. 2009 13:21
Re: Ach jo,

A to si představte, že když jsem to fotil, tak jsem cítil tu vůni - opečených brambor, vůně krkovičky se tak krásně prolínala se slabou vůní zelí, provensálské bylinky zavoněly jen tak jako mimochodem a ta rozteklá Niva... Jen jsem to zmáčknul, hned jsem to sežral!!!;-D;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
A

anothai

9. 10. 2009 12:32
moučníky a buchty

pečete i buchty?

0 0
možnosti
B

Bucharovic

9. 10. 2009 12:38
Re: moučníky a buchty

Ano, buchty jsem pekl - jednou. Byly dobré, ale přeci jen, přes pečení je u nás moje žena - já jsem přes maso a ona přes mouku. Máme to takhle hezky rozdělené.;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
T

tromi

9. 10. 2009 11:34
všichni tvrdí, že krkovička je moc dobrá

tobě nevadí, že drtíš to tlustý mezi zubama?

0 0
možnosti
B

Bucharovic

9. 10. 2009 11:36
Re: všichni tvrdí, že krkovička je moc dobrá

To ,,tlustý" je právě to, co mi na krkovičce chutná nejvíc - o tom krkovička je. Je to dobrý na šlachy, měl bys to jíst taky. Počkej, až se stáří zeptá...;-D V.K.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám