Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiittkkaa

12. 8. 2009 14:09
Zeptejte se

pana Stodoly, ten ví stopro, jak to s tou vyšší mocí je a případné nejasnosti Vám jistě vysvětlí. ;-DJG

0 0
možnosti

Bucharovic

12. 8. 2009 14:15
Re: Zeptejte se

Já myslím, že pan Stodola má dost starostí se svou ,,mocí" a na nějakou železnici už nemá od Boha ani pověření...;-D V.K.

0 0
možnosti

assam

12. 8. 2009 13:02
To se Vám povedlo

R^.Díky:-).petr.assam

0 0
možnosti

petrph

12. 8. 2009 11:13
Tak to musí mít pan kardinál Vlk radost

Pro ateistu, vědecky založeného člověka, žádné zásahy vyšší moci neexistují. Všechno jsou to zásahy přírodních sil, předvídatelné, a v rámci možností (tedy kvalitního servisu) odstranitelné...Nakonec, ani věřící člověk nebude očekávat, že Stvořitel bude zrovna na české železnice metat  blesky a nebo se pod nima otevře bezedná propast.

A , nikdo přece nechce, aby dráha proplácela náhrady když jsou záplavy, nebo vichřice co odnásí střechy. Ale jestli je jen na železnici bordel (jako že je tam pořád), a pan výpravčí jen pokrčí rameny "generální ředitel dal, generální ředitel vzal, jeho jméno budiž velebeno.."

0 0
možnosti

praveverka

12. 8. 2009 9:56
Vyšší Mocí

Se v naší ateistické zemičce "možná" myslí nevyzpytatelné počasí, špatně postavené mosty, stárnutí materiálu apod. Pane Kroupo, je čas si přestat myslet, že jste nejchytřejší a nejbystřejší na světě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám