Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

delvete

7. 7. 2009 16:06
Na Váš otazník odpovídám ANO, pomáhá!

Dnes výjimečně bez karmy! Příspěvek daný pražským zastupitelstvem podle mne vyjadřuje sounáležitost k zemi odpovídajícím způsobem. A třeba není poslední. Většinu škod občanům, obcím, krajům i firmám uhradí pojišťovny. Zbylé škody obcím a krajům v obrovských částkách bude hradit stát. Příspěvek Prahy tedy je, jak píše petrph, na první pomoc v nouzi. A i tady musí první platit kraje. Nicméně, KAŽDÝ PRAŽAN může přispět sám, já už jsem přispěl.

Byl jsem občanem města zdeptaného povodní v roce 1997 a vím, že za povodňové peníze se s odstupem roku město nebývale vylepšilo, například udělalo nové fasády na 50 let oprýskaných domech nebo vyasfaltovalo cesty, kde nikdy asfalt nebyl. V problémech budou nepojištění občané, ale ani oni nezůstanou totálně bez pomoci.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

7. 7. 2009 16:22
Re: Na Váš otazník odpovídám ANO, pomáhá!

Váš názor - máte na něj právo. Hezký den. V.K.

0 0
možnosti
PH

petrph

7. 7. 2009 15:04
a na co se vlastně vybírá

Jakákoliv, zdůrazňuju jakákoliv pomoc, která se nyní vybírá, ať už jí pořádá ADRA, Nova, Červený kříž, se soustřeďuje na první pomoc v nouzi, aby lidi co přišli o všechno dostali aspoň potraviny, nezávadnou vodu,oblečení, nouzové ubytování, pokud zbyde na pomoc při vysoušení a podobně. Nikdo asi nepředpokládá, že by si postižení lidé ze zaslaných darů postavili nové domy, vybavili si je nábytkem, elektronikou, a plnými ledničkami. Takže těch 2,5 mega zase nemusí být tak málo...

0 0
možnosti
H

Haidy

7. 7. 2009 15:17
Re: a na co se vlastně vybírá

Máte vůbec ponětí kolik lidí nemá vůbec nic? A no teď potřebují HLAVNĚ to základní. Víte o čem mluvíte? Jeďte do některé oblasti postižené oblasti alespoň přes víkend pomáhat. Možná vám to dojde. 2,5 milionu je pro jednotlivce dost, ale v téhle situaci...... ale i tak, díky, Praho, za to. A hlavně díky, těm co pomáhají jak mohou. V celé republice. Vím o čem povodně jsou.

0 0
možnosti
MP

MarekP

7. 7. 2009 15:02
No ona samozrejme kazda pomoc dobra, o to nic...

...ale kdyz to srovname s "pripravou" na olympiadu, tak je to samozrejme vysmech, to jo... ;-)

0 0
možnosti
BH

BoboHml

7. 7. 2009 14:33
.

R^

0 0
možnosti
K

kája1970

7. 7. 2009 14:27
nevím vodkud seš kámo

ale jestli z moravy, tak je těch 2,5 mega až příliš. stejně by to ta vaše banda vobložáků rozkradla

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám