Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Němci v ulicích jsou předvídatelným důsledkem arogance jejich vlastní vlády…

Fascinuje mě „pobouření“ ze strany německých úřadů nad tím, že se pořádají protestní demonstrace v ulicích, které dávají jasně najevo, co si celá řada Němců myslí o migrační politice jejich vlastní vlády…

.

Ano, skutečně mě to fascinuje a tápu nad tím, jestli je to „pobouření“ jen hrané, nebo zda je vláda Německa skutečně tak slepá ke všem důvodům, které ty lidi vehnaly do ulic německých měst, a zda tedy jejich vláda myslí své „pobouření“ vážně.

Nechápu, co si němečtí politici, v čele s Angelou Merkelovou, celou tu dobu, řekněme od roku 2015, mysleli, že se stane, když budou lhát vlastním lidem, když je budou nutit, aby přijali lež, že co je kulaté, je ve skutečnosti hranaté, co je bílé, to je černé. Jak mohli němečtí politici tak pohrdat názorem vlastních občanů, jak mohli očekávat, že budou svým vlastním lidem kálet roky na hlavu, ve prospěch cizích a nic se nestane…?

Politici a média, která snadno ovládají, se snaží namluvit a znovu lhát svým občanům – voličům, že ti lidé, kteří protestují v ulicích proti migraci, proti bezuzdnému přijímání migrantů, a hlavně proti faktickému NEVYHOŠŤOVÁNÍ těch, co nemají nárok na pobyt v Německu ani omylem, že jde o lidi neonacistického smýšlení, že jde o krajně pravicové názory, které mohou ohrozit budoucnost Německa.

To si opravdu němečtí politici myslí, že čím dál větší skupina Němců jasně nevidí, že pokud něco ohrožuje budoucnost jejich země, tak je to právě islámská i jiná migrace? Nedávno jsem četl, že nějaký autor knih, jinak politik a bývalý bankéř, přišel o svou práci v bance. Co na to tehdy řekla paní Merkelová? Řekla, že ta banka (nepamatuji si její jméno, snad Deutsche bank…?) je vlastně výkladní skříní Německa a jako taková si nemůže dovolit ve svých řadách člověka, který má tak „nacistické“ názory. Ten pán totiž napsal knihy o problematice islámu s ohledem na německou identitu a budoucnost celého Německa. Ve svých knihách vysvětluje, proč si myslí, že je islám neslučitelný se středoevropskou kulturou a s životem v dnešní Evropě vůbec.

Ten pán byl tedy vyhozen s požehnáním kancléřky Merkelové ze zaměstnání pouze za to, že projevil svůj názor, který, co čert nechtěl, není tak zcela v souladu s vládní doktrínou.

Co mi to jen připomíná…?

Nebyli to náhodou komunisté, kteří se svými názorovými oponenty zacházeli na chlup stejně…?

Závěr nechám na každém z Vás.

Co se týká lží německé vlády a německých médií, lží, které velmi ochotně přebírají i další zahraniční média, jen u nás jich je habaděj, lží o tom, jak v Německu demonstrují hlavně „pravicoví radikálové“, musí každý rozumný člověk odmítnout. Samozřejmě, že se na tyto demonstrace pár neonacistů přilípne, jejich procento je ale v německém celostátním měřítku naprosto marginální. Hlavní masu těch protestujících Němců totiž tvoří obyčejní lidé, tátové od rodin, důchodci, co celý život dřeli na německý ekonomický zázrak, studenti, kteří nechtějí vidět svou zemi v podobě, jakou jí přisuzují současní němečtí vrcholní politici, protestují celé řady obyčejných žen, matek, manželek. V součtu jde o lidi, kteří už prostě přišli o zbytek trpělivosti s lhaním a evidentním směřováním vlastní země do méně či vzdáleněji ošklivé budoucnosti jejich vlastní země.

Když už jsme u žen, tak jsem onehdá četl článek o tom, jak jsou najednou mezi „radikály“ spousty žen. Skutečnost je taková, že nejde o žádné neonacistické zrůdy, jde o obyčejné ženy, matky, které se nechtějí dívat na to, jak se pro jejich dcery stává jejich vlastní země čím dál nebezpečnější. Jak známo, ženy jsou o něco více citově založené, než jsou muži. Co už je známo od pradávných věků, není většího, tvrdšího a nebezpečnějšího nepřítele, než je matka, bránící bezpečí svých potomků. A právě takové matky, ženy, vycházejí dnes v Německu do ulic. Hájí nejen budoucnost svých dětí, hájí především bezpečnost hlavně svých dcer, žen, pro které je v islámu daleko více nebezpečí, než je tomu v demokratických režimech. A že je islám režim, který se snaží ovládnout všechny aspekty života tam, kde se dostane k moci, o tom snad není třeba polemizovat…

Samozřejmě že BEZDŮVODNÉ fyzické útoky na migranty ze strany lidí na ulici nejsou správné, v tom má německá vláda pravdu, doby soudce Lynche jsou už skutečně minulostí, musejí být. Na druhou stranu by ale měla německá vláda dojít k uvědomění si, že to občasné násilí ze strany rodilých Němců k migrantům, není nic jiného, než důsledek pohrdání názorů a vůle vlastních voličů. Ono se nedá moc dlouho tlačit na lidi a myslet si, že to jednou nebouchne. Alespoň ne v zemi, která si říká, že v ní panuje svoboda a demokracie a kde se nemohou lidé zastrašovat doslova fyzickým terorem ze strany vlády. Na jednu stranu je totiž občanům tvrzeno, že jsou svobodní lidé, na druhou stranu je zde evidentní snaha nedbat jejich názorů.

Je to podobné, jako byste někomu odepírali nějakým nátlakem dlouhodobě jídlo, přitom byste ho ale pouštěli svobodně ven. Pak by dříve nebo později došlo k tomu, že by takový tlakem k hladu donucený člověk jednoho dne začal jídlo někde krást. A co by byla vaše reakce po vzoru reakce německé vlády, která právě komentuje nepokoje ve vlastních ulicích, nepokoje, které svým tlakem a lhaním sama způsobila?

 „Fuj, to je darebák, to je lotr, on krade! Tak to ne, holenku, to s tebou zatočíme, pro takové chování není v naší krásné zemi místo…“

Jde o známý fakt o akci a reakci. Kdyby německá vláda nelhala svým lidem, kdyby dbala jejich názorů a přání, nikdy by k takovým záležitostem nemuselo dojít. Oni totiž jsou němečtí občané zaměstnavateli své vlády, ne naopak. A tak vláda, jakožto zaměstnanec, by měla být povinná plnit přání zaměstnavatele, ne naopak, aby se zaměstnavatel MUSEL smířit s jančením vlastního zaměstnance.

 Takový jančící zaměstnanec se v normálním a logickém světě prostě chytí za klopy a dobře mířeným kopem odešle štandopede na ulici.

 Doufám, že přesně tohle udělají občané Německa v příštích volbách, protože jen tam mohou nad zrádnými politiky, kteří zaprodali jejich vlastní zem bůh ví komu, zvítězit.

Krev na ulicích samozřejmě není řešení, nemusela by ale téci, kdyby se lidé, politici chovali zodpovědně především k lidem, kteří je živí, namísto toho, aby jejich zájmy upozaďovali v prospěch někoho, kdo přináší jen a jen problémy.

Každý, kdo má všech pět pohromadě, věděl, že pokud se politika Angely Merkelové a její vlády co nejdříve nezmění, dojde jednoho dne k bouchnutí sazí. Ten den nastal a není jiného viníka, než politiky prosazované právě paní německou kancléřkou.

A místo toho, aby došlo k sebereflexi, jsme svědky kopání topící se kobyly a její snahy stáhnout k dnu všechny, kdo si ještě zachovali zbytky zdravého rozumu a pudu sebezáchovy.

.

 

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 31.8.2018 10:07 | karma článku: 43,30 | přečteno: 2365x
  • Další články autora

Vladimír Kroupa

V Brně sněží, v ODS jsou zřejmě závěje…

Primátorka Brna, paní Vaňková, si naběhla s jednou pitomou fotkou. Veřejnost neví, co se dělo po cvaknutí foťáku, ale vnímá, co se děje po zveřejnění oné fotky...

2.8.2023 v 14:11 | Karma: 44,52 | Přečteno: 5535x | Diskuse| Společnost

Vladimír Kroupa

Pomáhat Ukrajině ano, ale ne za cenu hlouposti...

Jak už asi mnozí z Vás vědí, z ukrajinského obilí a dalších potravin se stává problém. Jedna věc je jeho množství, druhá věc je riziko zdravotní závadnosti takových komodit...

18.4.2023 v 10:33 | Karma: 46,62 | Přečteno: 10217x | Diskuse| Společnost

Vladimír Kroupa

Málem jsem zabil dítě / Málem jsem umřel…

Zaseknul se mi závěr. Trhnul jsem s ním dozadu, abych vyhodil vzpříčený náboj. Když se mi to konečně povedlo znovu jsem na něj zamířil. Jeho obličej, který ke mně otočil, byl dokonalým terčem...

23.3.2023 v 11:09 | Karma: 20,05 | Přečteno: 833x | Diskuse| Společnost

Vladimír Kroupa

Den, kdy se naivům zastavil dech…

Píšu naivům, protože člověk nenaivní, nebo třeba šachista, co umí přemýšlet o dva tahy dopředu, musel s něčím takovým počítat. Otázka nezněla - zda, ale - kdy...

24.2.2023 v 13:59 | Karma: 31,22 | Přečteno: 1379x | Diskuse| Společnost

Vladimír Kroupa

Proč není dobré pro mír ustupovat zlu…?

Protože zlo takový mír neocení, naopak udělá všechno proto, aby takový „mír“ v budoucnu pošlapalo. Co bude pak? Další ústup a další domnělý mír...?

17.2.2023 v 13:43 | Karma: 43,34 | Přečteno: 3846x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám