Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Určitě většinově chápemě, jak je to myšleno. Samozřejmě mají "západní" státy různé varianty reakcí na projevy terorismus a hegemonii, ale v současné době je nezpochybnitelné, že Rusko je agresor a terorista, který bez vyhlášení války napadl sousední stát, jehož vrcholný představitel lže, aby své hrubé porušení mezinárodního práva "ospravedlnil" a své občany držel nejen v nevědomosti, ale dokonce i ve virtuální raalitě, které jsou občané většinově nakloněni věřit. A v této "realitě" jsou ochotni věřit agresivním tendencím "západu".

4 0
možnosti

Argumenty evropských-českých blogerů se točí v bublině jako v pračce, lidi dokazují sami sobě, že mají pravdu a mají, protože se pohybují ve vlastním paradigmatu. paradigma druhé strany, protivníků, je nezajímá. A to je trošku chybička - protože pokud chcete pokusit ruskou válku, je potřeba poslouchat pečlivě, co povídá ruský prezident. Mluví o neonacismu. Je to jiné, zcela jiné paradigma a tyhle strany si rozumět nebudou. S Čínou bude neporozumění ještě větší. statně nikdo tady neví, co si myslí šéfové Číny a ani to normální lidi nezajímá.

3 0
možnosti

oprava: místo "pokusit" - pochopit.

0 0
možnosti

Putin může válku okamžitě ukončit, když stáhne svá vojska z Ukrajiny. Jinak válku na Ukrajině si nikdo rozumný nepřeje. Akorát kmotr Putin a jeho mafiánská banda, ale ti se nepočítají mezi rozumné. :-)

7 5
možnosti

Zajímalo by mě, co na tomto faktu vadí bývalému kádru KSČ Bicerovi?

4 4
možnosti

J94a98n 71A56b20r97t

22. 9. 2022 15:29

Berte v úvahu jen nezvratná fakta - DOPOSUD JEDINÝM STÁTEM NA SVĚTĚ, KTERÝ POUŽIL JADERNOU ZBRAŃ VE VÁLCE JSOU USA.

Nic víc není třeba dodávat. Jediný stát, který je oprávněn případně užít proti RF jaderné zbraně je Ukrajina, pokud bude sama jaderně napadena, v žádném případě USA.

5 13
možnosti

První odstavec je irelevantní.

Druhý odstavec je nesmysl, použitím jaderných zbraní by neutrpěla jenom Ukrajina. S vaší logikou země, co jaderné zbraně nemají, mají prostě smůlu. Takže jaderné zbraně do každého státu, ať je na světě mír.

8 0
možnosti

Na ruské propagandě není co k pochopení, kdo se o to pokusí, ten se zblázní. Pár takových případů jsem tady už viděl.

Mrkněte na tohle video, ne od začátku, stačí se posunout na čas 5:07, kdy se ruská moderátorka začne vyjadřovat k zemřelé britské královně a na pozadí běží starý černobílý film, který "ukazuje" královnu, kterak něco ( asi jídlo ) háže otrhaným dětem na zem. A pak si posuňte video na 5:59. Tohle je, jestli se nepletu, ruská státní televize.

https://www.youtube.com/watch?v=eDIfiAY0f6Q

Zase sem může někdo příjít s tvrzením, že pravda ve válce umírá jako první, aby navodil dojem, že mezi ruským a ukrajnským informováním o válce je rovnítko.

7 0
možnosti
Foto

Problémem ovšem je, že Rus tomu věří.

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti
Foto

Pořád nechápu co musí mít lidé typu Petříka, Paroubka a další v hlavě, když jsou ochotní obhajovat rusáka, vyhrožování, lhaní, válku a vraždění. Jak zvrácené musí být jejich myšlení.

Nedokážu to prostě pochopit.

14 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám