Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jsem si všiml, tak nacista, fašista, potažmo rasista je označen levičáckou úderkou skoro každý člověk, který nadšeně netleská jejímu šílenému sociálnímu inženýrství. A to už několik dlouhých let. Tak se divím, že si objektivní pan Kroupa všiml házení těchto nálepek až u Babiše:-/

6 0
možnosti

Dobrý den pane Kroupo.

Těchto slov se opravdu nadužívá.Zneužívání podobných slov,různé nálepková apod. ale nezačalo až s p.Babišem Už delší dobu jsou zde lidé s jiným názorem označováni velmi expresivně a hanlivě.Vadí to ale jen směrem k současné vládě a jejím fanouškům.Jakmile je člověk jiného názoru - třeba,že se vládě až tolik nedaří,okamžitě je vyzýván k odstěhování do KLDR nebo Ruska.Nemá smysl se dál rozepisovat.Jen je potřeba být objektivní a přiznat si,že nadávání ve veřejném prostoru se stalo docela obyčejnou věcí už dost dávno.

5 0
možnosti

Další tragéd, co používá slovo fašista, aniž by věděl, co znamená. Přitom jako Slovák by to vědět mohl ;-D

1 0
možnosti

Kroupo, asi nejsi příliš bystrý.

1 1
možnosti

Pane Kroupo, kdo podá žalobu na ty ministry a odborníky, kteří veřejně tvrdili, že za covidové nebožtíky jsou zodpovědní neočkovaní odpírači?

Že očkování lidi ochrání před covidem?

Že očkovaný nemůže dostat opakovaně covid?

Že očkovaný není zdrojem nákazy a proto mohou cestovat po celém světě?

Že ve svých opatřeních porušovali i základní ústavní práva?

A že tohle všechno nebránilo covidu tehdy ani dnes?

Kdo vyzývá k násilí, měl by být trestán. Všimnul jste si, kdo dnes vyzývá k násilí a zabíjení, k vyhlazení národa?

Tak žalujte!

2 0
možnosti
Foto

M30i63l72o30š 61A20d51a26m

7. 8. 2022 9:42

:-(to nalepkovani je v Cesku dost ubohe. Trebo kdo nesouhlasi s prazskou kavarnou, nebo 5splacancem, je okamzite onalepkovan, ze je prorusky, proputinovsky, komunisticky a podobny zivel.

9 0
možnosti

M34a36r33e33k 34M86a56c17h

7. 8. 2022 17:43

Miloši, buď jsem Váš humor nepochopil nebo je Vaše nálepkování "pražskou kavárnou" a "5splacancem" dost ubohé...

1 0
možnosti
Foto

Tohle nálepkování je teď bohužel všudypřítomné a jestli máte pocit, že jste to slyšel z úst Putina a spol, mohu vás ubezpečit, že zaručeně ne tak často, jak se s ním můžete setkat i zde v debatách na iDnes... Komunista, fašista, dezolát,kremlofob či antivaxx, to jsou nálepky, které zřejmě byly někde v akci a místní diskutující si je hromadné nakoupili a používají je kupodivu i s požehnáním redakce, což je sice zajímavé, ale vzhledem k zaměření tohoto periodika ne až tak překvapivé

6 4
možnosti

Ovšem nevím o tom, že by některý z diskutujících byl poslanec a kandidoval na prezidenta.

3 0
možnosti

...a tuto by chtělo na Hrad Rv

1 0
možnosti

Tak nebyli to nacisté a fašisté co utočili na politické mítinky ostatních politiků. Takže ač se to může nelíbit, tak je srovnání velmi relevantní.

6 2
možnosti

Byla to jejich metoda - ne přesvědčit, ale ukřičet a zastrašit. A stupňovalo se to.

1 0
možnosti

I odpůrce se má chovat slušně, pokud je sám slušný a chce někoho ovlivnit. Křik, rámus a komedie nikdy nikoho nepřesvědčí. Trapná komedie zůstane komedií, ne názorem odpůrce. V tom se autor mýlí. Pak jsou povolena všechna pojmenování, včetně zvířecích názvů. Někdy to dokonce působí, jako by si je Babiš platil. Ať mu pokládají otázky na tělo, ať jeho odpovědi analyzují a vyvrací -to mnohé přesvědčí. Hysterické dovadlo zaujme jen hysteriky.

9 1
možnosti

Ano, jedna dobře mířená otázka by dokázala daleko víc. Řev a pískot akorát v normálním člověku vyvolá opovržení. Řevem se nikdy nic nevyřešilo a proto si myslím, že se tento blog silně nepovedl (i když s autorem často v jiných věcech souhlasím).

4 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám