Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P13e29t33r 52B61u41r35i36a69n

16. 10. 2021 9:27

Karma.

Zemanova žena blekotala cosi o tom, že nemáme spekulovat o zdravotním stavu prezidenta. Nechápu, kde bere tu povýšeneckou drzost nařizovat jiným, co smějí a co ne. Já si můžu spekulovat o čem chci a zdravotní stav jiných z toho nevyjímaje.

Navíc jak tam stála se svou dcerou, coby zlomená žena nad rakví zvěčnělého císaře, to bylo trapné. Mělo to vyvolat falešnou sounáležitost rodinného typu. Jenže Zeman je především prezident republiky. Pokud si svou funkci uměl užívat v době, když byl zdravý, je za ni odpovědný i v době, kdy je nemocný.

Tedy prohlášení v médiích k jeho zdravotnímu stavu má podávat státní úředník, nebo politik, k tomu oprávněný, a ne jeho žena. Ta nikoho nezajímá. Své srdceryvné výstupy si může aplikovat maximálně tak v rodinném kruhu.

5 0
možnosti

Když si vzpomenu na zdravotní problémy Vaška a to jak se tehdy chovala veřejnost a politikové, tak vidím diametrální rozdíl.

;-)

0 0
možnosti

J77a72n 70R87á93ž

15. 10. 2021 19:12

Paní Zemanová je zneužitá oběť těch dvou hradních parchantů, Nejedlého s Mynářem.

Mynář je úředník, který má pravomoc činit navenek úkony, které se týkají jen kanceláře prezidenta republiky, tedy úřadu, kterého je ředitelem. Nic jiného! To, že si Mynář přisvojil právo vystupovat jménem prezidenta a prostřednictvím neověřených vzkazů ho suplovat je nesmysl a můžeme se jen divit, že mu to ústavní činitelé tolerují.

6 1
možnosti

Každá státní instituce do určité míry zneužívá svoje postavení - stejně jako hradní kancelář.

;-)

0 0
možnosti

Stručné, jasné. Karma.

0 0
možnosti

Jen malá oprava ve hře záskok vystupuje nebožka, tedy již zcela mrtvá.

0 0
možnosti
Foto

Ne ne, ještě není mrtvá, nebožka jí jen říká její druhý manžel Vavroch...;-)

1 0
možnosti

Slova o neetičnosti ze scénáře sepsaného tou hradní loutkovodičskou chátrou jsou paradoxně smutným epilogem vystoupení nešťastné moravské děvčicy Ivany Bednarčíkové, co v devadesátých přijela do Prahy nabídnout Milošovi Zemanovi jakoukoli spolupráci pro volební vítězství sociálních demokratů. To byl Miloš Zeman sice již expresivní, ale ještě přijatelný politik ...

2 0
možnosti

Mate stesti ze jste to napsal vy a zijete v CR. Podivejte se jak ta osoba rozhorcena na tim ze se jeji KSCM nedostala do parlamentu sepsula pana Chudacka.

Za clanek samozrejme karma a R^

0 3
možnosti

Jsem rad, ze jste se poznala.

0 1
možnosti

Bratři, Alois a Vilém Mrštíci byli fakt jasnozřiví ! "Ó Maryšo, děvčico nešťastná, co jsi to provedla" ? ... :-)

2 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám