Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Další lidé se nechávají očkovat pod tlakem cestování a červené šesticípé hvězdy "neočkovaný". Totalitní bezdůvodný příkaz a strach z obtěžování vede lidi k přijetí těch pochybných špinavých látek v tzv "vakcíně".

0 0
možnosti

Teda takhle uplakaného chlapa člověk jen tak nevidí. Úplně vám uniká smysl problému. Tady nejde o vir, ale o to, co se děje za ním. To by nás mělo děsit.

Že jste jej chytil je jasné. Strachem si zvyšujete pravděpodobnost onemocnění o 30% i více.

Můžeme tady bez nadsázky napsat, že jsme ve válce o vlastní budoucnost. A až se začne střílet, tak bych zrovna vás jako parťáka rozhodně nechtěl. Dovedete si to představit? Pomoooc! Tady se stííílíííí. Všichniii utííííkeeeejteeee. Hrůza chlape. A ani se za to nestydíte.

Tady máte něco z první linie:

https://cnn.iprima.cz/covidovi-pacienti-nepotrebuji-tolik-pece-jako-kardiochirurgicti-rika-lekar-pollert-20676

0 0
možnosti
Foto

To děláte chybu, já bych sebe v přestřelce jako parťáka náhodou docela bral... Doporučuji tam nečíst ani tak text, jako přejít rovnou až dolů na fotky...;-D

https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=708781

0 0
možnosti

Myslím, že nebezpečí nemoci covid-19 chápou všichni.

1) Lišíme se v hledání, kde je problém, proč nám tady umírají lidé.

2) Lišíme se v názoru, co by se mělo dělat, pochopitelně, protože se řeší (pozoruje) tento rozsáhlý problém z různých stran.

ad1) Protože covid-19? Zabíjí viry nebo naše chybná opatření? Hledání a orientaci v problému komplikují média a vláda, protože jejich argumentace je totalitní, bez dostatečného prostoru pro odborníky s odlišnými údaji a směrem. Jako příklad můžu uvést ubohého Petra Ludwiga, který vystupuje tentokrát proti účinnému léku Ivermectin. Jeho omyl můžete sledovat v pořadu MUDr Bukovského. Mnozí lidé se rádi přidají k většinové silné nátlakové straně, místo aby uvažovali a pomáhali rozumě. Nebo máme věřit, že P.L. chce další mrtvé?

ad2) Demokratické nebo totalitní uvažování můžete teď a tady vyzkoušet každý sám. Známý zlínský lékař založil petici pro uvolnění účinného léku Ivermectinu ze zákazů, kterými byl z neznámých důvodů v ČR opatřen. Jestli si nemyslíte, že chce ubližovat svou peticí ubohým nemocným, podpořte ho, ať jsou Vaše názory jakékoli. Děkuji:

https://www.petice.com/signatures/petice_oban_za_umonni_uinne_ambulantni_pee_covid-19_bezodkladnou_legalizaci_leku_ivermektin_a_jeho_rychleho_dovozu_do_r/

0 0
možnosti

Celý problém s úmrtností důchodců má mnohem hlubší rozměry, širší souvislosti. Od roku 2018 máme rekordní počet seniorů 65+, přes 2 miliony. Ano, za posledních 30 let jsme prodloužili průměrný věk k 85 letům, nikoliv však průměrný věk dožití se ve zdraví, to je takový odborný termín, který se statisticky sleduje, ale moc se o něm nehovoří. Ten zůstal stále okolo 55 let. Pak přijdou infarkty, cukrovky, rakoviny, my jen umíme prodloužit přežívání, dožití se s nemocemi i o 30 let. Přijde denní příjem léků proti několika nemocem, až po transplantace srdce 80 letým atd. Pak ale stačí malý výpadek z tohoto vysokého standartu a je vymalováno .. Jako když vypnete orchideím topení ve skleníku ...

1 0
možnosti

chápu, že jste nemoc prodělal a nebylo to jistě příjemné. Neodmítáme covid, jen upozorňujeme, že jiní zase prodělávají infarkty nebo rakovinu, nebo třeba jen žloutenku, komplikace s cukrovkou ... Že se dnes preferuje jediná nemoc, na úkor léčby ostatních...

0 0
možnosti

P15e63t16r 14H62á20j98e52k

8. 3. 2021 8:30

Takže jen další strašpytel - proč tolik textu a tak málo informace?

1 0
možnosti

A co byste ještě asi tak chtěl ještě vědět?

0 0
možnosti
Foto

Četl jsem vaši osobní zkušenost s covidem a budu cynický: Ještě že vás třeba nesrazilo nějaké auto a nepřelámalo vám kosti. To by teprve byla bolest... a se svým postojem k řešení rizik byste určitě chtěl zakázat všechna auta.

3 0
možnosti

Tři až pět milionů lidí už kovidem u nás bez problémů prošlo. Zemřelo 22 tisíc. To není mnoho. Problémem kovidu není, že na něj někdo může umřít. Problémem je, že nakažených je v jednu chvíli moc.

4 1
možnosti

Od vypuknutí pandemie uplynul téměř rok. Kolik lidí zhublo, aby nebyli v rizikové skupině? Kolik lidí výrazně upravilo své stravovací návyky při cukrovce? Kolik lidí přestalo kouřit, aby si zlepšili svůj zdravotní stav? O kolik se zvýšila kapacitní možnost našich nemocnic?

Peníze, pohodlnost a přenášení problému na jiné - to jsou hlavní atributy covid19 pandemie!

3 0
možnosti

Každý by se měl starat sám o sebe nebo svěřené osoby v rodině. Co kdo dělá po tom je vám velké kulové. Je to jen jeho boj.

0 0
možnosti

J92i79ř76í 11M65í14k32a

6. 3. 2021 22:24

Já už byl v minulosti jakoby v názorové skupině, co byla označována za popírače. A šlo o klimatické změny. Nelíbí se mi, že se to všechno bere i tady nábožensky, což to označení popírač i indikuje.

Chtělo by to asi lépe zapracovat na PR

Kupříkladu pokud se mluví o kolabování nemocnic, bylo by vhodné to porovnat s obdobím před covidem. V datech, grafech.

Já třeba našel z roku 2019 stávku zdravotníků protestujících proti cituji "likvadaci zdravotnictví" a "rušení nemocnic", který prý vede ke "kolapsu" zdravotnictví. A to tu covid nebyl. Dlouhodobě stát podfinancovával zdravotnictví , takže nedostatek personálu i kapacity už tu byl. Není současné zpravodajství jen upozornění na dlouhodobý problém?

4 1
možnosti

Do zdravotnictví tečou nesmírné stovky miliard. Jenže tato bezedná díra je velmi špatně manažována (o účelovce rozkrádání ani nemluvím) a 30 kč, které měly pomoci regulovat poptávku položilo vládu. Takže chtěli jste mít socialistické zdravotnictví zadarmo? Máte ho. Jen buď není dostupné nebo odborné.;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS