Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P46e36t66r 40K85r39a36u96s

9. 4. 2020 22:01

Dobře napsáno. Ono by se dalo i říct, že Babiše vytvořil Kalousek a jemu podobní. Kritika takového člověka musí zvýšit preference úplně každému. Pokud by se věnoval Klausovi stejně jako Babišovi, tak je Trikolóra do prázdnin na 10 procentech ;-)

4 3
možnosti
PV

Vzpomínáte ještě na Světový pohár v biatlonu, který se letos uskutečnil v Novém Městě na Moravě. A infantilní výstupy pánů Stanjury a Kalouska, kteří mentálně absolutně nebyli schopni pobrat skutečnost, že se tento závod bude muset uskutečnit bez přítomnosti diváků (z nichž velká část by přijela z Itálie), protože je rizikový?

Jenom z tohoto jediného okamžiku je zcela zřejmé, že pokud by vládla ODS a TOP09, tak bychom dnes na jižní Moravě měli jedno obrovské ohnisko nákazy s tisící nemocnými a stovkami mrtvých.

Takže pro připomenutí:

https://www.frekvence1.cz/clanky/zpravy/vojtech-necelime-epidemii-pocet-nakazenych-ale-muze-rust.shtml

13 4
možnosti
JR

Na základě jakých relevantních informací usuzujete na stovky mrtvých?

0 0
možnosti
RC

Vladni opatreni zpusobila mozna nekolikrat smrt...

Treba tohle: https://www.youtube.com/watch?v=RjGKPl-3M4Q&feature=youtu.be

Pokud ne smrt, pak zbytecne vydaje....

A to, ze vlada nepostupuje vzdy v souladu se svymi pravomocemi jiz mame i potvrzeno - NSS rozhod ve veci odlozeni senatnich voleb v Teplicich.

3 4
možnosti
RK

no tak to jste borec. Něco napíšete a hned si to sám rozporujete.

0 0
možnosti
MO

No pokud je autor členem ANO a přímo jí úkolován k napsání tohoto článku,který dle toho vypadá,jistěže se bojí opozice.

10 6
možnosti
JS

Samozřejmě, že i naše vláda udělala nějaké chyby a zbytečnosti, ale v porovnání s jinými vládami je na tom v tomto ukazateli velmi dobře a to platí i o zavedených opatřeních.

Blekotat o ohrožení demokracie nebo jak se přidaly zelené organizace, že mají obavy o peníze do zelených projektů a nebo žaloby v této době na vládu a na zavedená opatření nebo jak Stoltenberg blekotal o zlém Rusku je to, co nejméně potřebujeme a co zbytečně zatěžuje stát i lidi, kteří se snaží něco dělat proto, abychom to zvládli co nejlépe.

9 5
možnosti
RC

V porovnani s jakymi vladami? Japonskou, jihokorejskou, Taiwanskou? Tak tem nase vlada nesaha po kotniky..... od tech se mohla poucit, protoze tam nakaza propukla drive, ale NEUDELALA to a proto mame HORSI vysledky.

5 5
možnosti
RK

To by mě zajímalo, jestli opozice ví něco o tom, že budou zrušeny volby. Jinak nechápu strach o demokracii v budoucnu. Nejpozději po volbách ji mohou nastolit a v mnohem větší, ještě demokratičtější formě, než jak tu byla za jejich vlády za celých 30 let, protože nevěřím, že by většina volila diktaturu.

4 6
možnosti
PB

Tak 30 let tu opozice fakt nevládla, to opravdu ne. Prakticky ty největší tunely se v minulosti děly právě za vlády dnešní vládní strany.

7 8
možnosti
PK

Ve válce demokracie neplatí. Ale tady přesto že je válka s koronavirem, nikdo nikoho o základní zásady demokracie nepřipravuje. Tedy pokud si nějaká prázdná makovice nemyslí, že demokracie rovná se - můžu si dělat co chci !

9 2
možnosti
RK

No podle toho co již několikrát bylo řečeno o stavu na silnicích tak si plno lidí myslí že nynější stav jim dovoluje porušovat zákony v ještě větší míře.

0 0
možnosti
PD

V tomhle věčně rozhádaném Kocourkově to už jinak nebude. Ti, co nesnášejí Babiše, budou na čemkoli, co udělá vláda, hledat chyby. Z mnoha příspěvků v takovýchto diskuzích, ale třeba i z reakcí a prohlášení členů opozice prosakuje frustrace z toho, že státu se v boji s pandemií docela daří. Je smutné, že žijeme v zemi, kde lidé v době krize nejsou schopni vidět společný cíl a táhnout za jeden provaz. Zároveň je zvláštní, že ve světě nehrajeme významnou roli na úrovni supervelmocí, když máme tolik všeználků, odborníků na práce všeho druhu, kteří všemu rozumějí nejlíp, a to hlavně díky myšlenkově nabitým diskuzím na iDnesu. Předevčírem ráno jsem viděl ve zprávách BBC, jak v Londýně zaměstnanci National Health Service obrovským nápisem popřáli brzké uzdravení svému premiérovi. V zemi, kde téměř 50% občanů hlasovalo proti Brexitu, který podporoval a dotáhl právě Boris Johnson. U nás něco nepředstavitelného. Prostě jiná kultura.

13 0
možnosti
Foto

Vsechno ma sve duvody, stejne jako vsechno ma sve sponzory ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám