Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jak se říká po bitvě každý generálem. Osobně si myslím taktéž, že policie nějak zásadě nikde nepochybila a že se musela rozhodovat v časové tísni a rychle a radši zadržet 10 lidí zbytečně než, aby dotyčný přebil a navštívil jiné místo a opět tam vyprázdnil další zásobník. Jasně, že se dá rozborem celé situace zpětně najít místa, kde by se třeba dalo postupovat jinak, ale to víme až nyní, protože máme už veškeré informace, ale pokud ani přesně nevíte, zda jde o jednoho nebo více pachatelů, co je motivem a co mají v plánu atd. tak se musíte rozhodovat i s ohledem na ty další možnosti.

7 0
možnosti
PS

P35e58t84r 89S71k63á37l68a

13. 12. 2019 8:25

Už jsem si zvykl na to, že zde na blogu není nouze o nejrůznější podivíny. Co tu ale předvádí Antonín Novák, to tu snad ještě nebylo.

3 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, Větva Vám dal mínus. :-)

1 0
možnosti
Foto

Teda Nováku četl jsem ještě jednou ten Tvůj článek a kromě toho že mlátíš prázdnou slámu tak tomu v zásadě nemám co vytknout. Samozřejmě pokud Tě rozesmálo že Hamáček chválí výbornou práci policie tak se směješ právem, protože Tvůj oblíbený sběr mrtvol a sepis protokolu by nastal tak jako tak a kdo jiný by to měl udělat než ti, co si z daní platíme, že. Takže článek vlastně dobrý (tj. ne horší než jiný články), ale ....... ten trolling v těch diskusích....;-D

1 1
možnosti
Foto

To je trolling vaší grůpy. Nehraj si na blbého. Ne, nic mě nerozesmálo a mlácení prázdné slámy (já bych to nazval spíše parazitismem) článku pana Kroupy to samozřejmě je. Vaše chování je pak samozřejmě zcela nepatřičné.

0 10
možnosti
Foto

No nic, vy uličníci, jdu zase pryč, tak tu moc nezlobte. Strejda se zase vrátí. ;-)

0 7
možnosti
ZK

Pane Nováku, dovolím si citovat to co jste sám napsal v diskuzi pod svým článkem.

" Neexistuje žádné ospravedlnění, proč byste měli osobně útočit na jiné přispěvatele. Nedělejte to!"

"Obviňující komentáře jako „Franta je troll“ nebo „Jana kazí články“ mohou být považovány za osobní útoky, pokud jsou pronášeny opakovaně, se zlou vůlí nebo s patřičnou zlomyslností."

"Dále viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedie:Žádné_osobní_útoky";

Tento Váš diskuzní příspěvek evidentně porušuje Vaše vlastní zásady pro kvalitní diskuzi a já žádám pana Kroupu aby jej smazal (a doufám, že tak neučiní).

7 0
možnosti
Foto

Ještě jsem vám všem rozdělil mínusy, abyste o ně nepřišli. V

0 6
možnosti
MV

Chtěl bych jich od vás alespoň 150.000

6 0
možnosti
Foto

Krásná diskuse, fantastická čtenost. Akorát je to celé o ničem. Policie udělala v Ostravě přesně tu práci, která se po ní z titulu její funkce chce - hnusně řečeno, posbírat mrtvoly a celé to zaprotokolovat. Že se do toho pustili už 3 minuty od přijetí oznámení je samozřejmě pozoruhodné (zřejmě byla hlídka nablízku), ale z hlediska záchrany životů občanů se tam objevili takříkajíc po sezóně. V pátrání po pachateli byli úspěšní - do té míry, že jejich vrtulníkem avizovaná přítomnost "dotlačila" pachatele k realizaci toho, k čemu směřoval od začátku - k sebevraždě. Nic víc bych v tom nehledal, a hlavně bych jakkoliv nezapojoval vlastní fantazii k výkladu karoserijního nápisu "pomáhat a chránit". Jeden by pak mohl dojít k tomu, že policie někoho před něčím ochrání, třeba před bezprostředně hrozícím útokem atd. Jaká bláhovost.... Přínos práce policie bude ve vyšetřování - zjistit motiv a případné známky duševní poruchy pachatele. Na nás jako řadové občany pak zbyde úvaha, pročpak se pachatelova duševní nemoc neléčila a zda v této oblasti dojde ke změně anebo na léčení psychiatrických neduhů budeme dále rezignovat a tyto případy se nám budou množit. Škarohlíd by řekl ano, protože USA je přece náš vzor. Tam se taky vede diskuse o dostupnosti zbraní, ale na omezení svobody pohybu vyšinutých jedinců si tam nikdo nedovolí ani pomyslet (když už tedy na řádné vyšetření a medikaci nemají peníze).

2 1
možnosti
Foto

Diskuze je vskutku nádherná.

0 2
možnosti
Foto

Vladimíre, článek dobrej, ale hlavně děkuju za výživnou diskusi. R^;-D

6 1
možnosti
Foto

Ale tady pěkně ukázal, jak Toníkovi tečou nervy. On musí být takový pěkně rozmazlený děťátko. Zkusil si prosadit aby to bylo po jeho. Neprošlo to u mnohých, zjevně ani u adminů ne, tak teď fňuká a kope kolem sebe. Takový tříletý hošík.

4 2
možnosti
Foto

Takže poslední nabídka zakopat válečné sekery. Já se vrátím.

1 1
možnosti
Foto

Zkusím to rozumně. Žádné válečné sekery nikdy vykopány nebyly. Tady se prostě diskutuje ostře a je to běžné a dle mě i správné. Jenom Vy s tím máte problém.

2 2
možnosti
Foto

Tak co, chce si tu ještě někdo hezky podiskutovat? Nemám žádný tým svých kamarádů, ale o to mi to píše rychleji. ;)

0 2
možnosti
Foto

Koukám, že jste se rozhodl dělat to, co kritizujete. Budete taky sám sebe hrdě nahlašovat adminům?

1 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám