Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Často s vámi nesouhlasím, avšak dnes mi mluvíte z duše.

10 0
možnosti
KP

Na bonzactvi byl založen celý minulý režim. Tehdy se tomu říkalo občanské upozorneni z místa bydliště. Nyní se bonzactvi posunulo do dalšího level a bonzuje se do Bruselu..Můžete to obalovat balastem a zduvodnovat si pro sebe spravnost nového typu občanského upozorneni , ale bonzak zůstane bonzakem a je jedním z nejodpudivejsich individui.

13 21
možnosti
AM

A68d78a90m 72M85a58l74ý

4. 12. 2019 11:02

Jen omlouváte podvodníka. Souhlasíte s podváděním. To je cesta k bezpráví.

15 0
možnosti
MP

Ano, tohle je problém pohledu na věc. Já třeba slyšel tento zajímavý názor: "Neustále se u nás kritizuje, že nejsme schopni vyčerpat dotační prostředky, že neumíme žádat o dotace, a tady Babiš čerpá prostředky ve velkém a nebýt jeho, tak to procento vyčerpanosti dotací bude mnohem nižší. Tak bychom naopak měli být rádi, že alespoň někomu se daří dotace čerpat." Také pohled...

8 2
možnosti
AM

A85d73a80m 61M77a52l35ý

4. 12. 2019 11:04

ANO, Babiš čerpá, za cenu podvádění. To je tedy ta "správná" cesta.

Trochu mi to připomělo uvažování v socialistickém bloku: Potřebujeme víc vítězů, potřebujeme doping, potřebujeme vítězit za pomoci podvodů.

9 1
možnosti
PK

No vy to vidíte jak píšete a já zas jinak. Hlavním hybatelem této kauzy je Lukáš Wagenknecht. Jeho minulost jako školitele interního auditu ve státním sektoru mu dávala předpoklady pro férové jednání v rámci práva a morálky. Pak vzal job u AB a došlo k názorovému rozchodu.

Jeho další počínání zdá se má hodně co do činění se mstou a rozhodně to není typ Whistleblowingu. který je charakteristický pro lidi s velkou odvahou a ve velmi složitých, či dokonce nebezpečných podmínkách jako tomu bylo třeba v případě Enronu ve státech,tuto kauzu zná každý IA.

A pokud to opozice, resp. piráti a LW nedovedou vyřídit doma a řeší to stížností v Bruselu a aktivní spolupráci tak to vždy bude mít hořkou příchuť udavačství... a mj, je to relevantní doporučení jak jednat v budoucnosti až tady nebude po AB ani vidu ani slechu...

13 8
možnosti
AM

A20d71a15m 85M68a71l87ý

4. 12. 2019 11:06

Hlavním hybatel kauzy je podvodník. Nikoliv ten kdo na podvod upozornil.

Autor sepsal velmi srozumitelně a vy stejně nechcete rozumět :-/

8 2
možnosti
JK

Naprostý souhlas. To ale zastáncům Babiše nevysvětlíte, protože oni musí najít viníka jinde. Tak to je a Babiš ať udělá cokoliv, stále pro ně bude svatý.

14 3
možnosti
Foto

Piráti ale udělali něco, co udělat nemuseli.

13 10
možnosti
Foto

Až vám bude někdo na ulici otloukat hlavu o obrubník a lámat ruce, tak také nikdo nebude muset zavolat policii, co vy na to? Líbí...?

11 2
možnosti
Foto

holt ten Žižka i Jánošík jsou v nás zažraný

4 1
možnosti
Foto

A ten Babinský do trojky...;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám