Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Tak koukám, že fanatici se v diskuzi zase projevují.

Kdepak byli ti kritici "bonzáctví", když se - po zavedení EET - vytvořil elektronický bonzácký portál na ministerstvu financí? Kolik anonymních koblihových žalobníčků si tam léčilo své mindráky? To už se nedozvíme.

Za článek karma.R^

10 5
možnosti
JH

S tím EET je to mnohem složitější, pokud tedy zajistí, že se budou správně odvádět daně. Pokud nějaký podnikatel poctivě daně odvádí a jiní nikoliv, začíná anarchie, nemůže to skončit dobře.

7 1
možnosti
JZ

Za to se snad nemusíte omlouvat Josefovi a nám ostatním vysvětlovat, že na něco máte jiný názor než on. I když nevím, jestli se neřídíte nějakým jiným mravním systémem.

Mimochodem, co znamená profláknutý obrat "já to tak mám"? To znamená že to opravdu tak cítíte, že je to pocti, nebo že je to názor, nebo výsledek rozumové úvahy, nebo vrozené předurčení mozku nebo co to vlastně je "tak mít"?

1 0
možnosti
Foto

Aha, no tak to vám asi podle všeho nebudu umět vysvětlit...8-o

0 0
možnosti
Foto

Máš pravdu. Ale na fanatiky s pravdou nechoď.

10 2
možnosti
JH

...a proč by, pane Vodvářko, autor neměl za vámi s tou pravdou chodit?:-)

6 5
možnosti
JH

Ten problém v hodnocení bonzáctví možná spočívá v tom, že Piráti tak zjevně učinili, nikoliv proto aby zabránili nějakým nepravostem, ale především, aby politicky zatopili ANO.

Vsadil bych na to vlastní krk!

To určitě není případ, kdy ohlásíte na polici, že ve vedlejším bytě vykrádají souseda:-)

18 10
možnosti
SB

To jste napsal i z mé duše.

Piráti, kteří sami podporovali zabírání cizího majetku squattery, jsou najednou takhle úzkostliví?

13 2
možnosti
JZ

Zcela jasná a zasloužená karma. :-)R^

5 3
možnosti
Foto

Pouze papouskujete verzi Babiše...kde jinde by se měly řešit evropské dotace než tam odkud přicházejí,tedy v Bruselu...to není jen naše vnitřní věc,nejde o naše peníze.

3 1
možnosti
Foto

Hádám, že asi patří pod nějaký konkrétní příspěvek...?

1 0
možnosti
Foto

A co když je tak trochu problém v samotných dotacích... Respektive v systému jejich přidělování.  Bez dotací by bylo mnohem méně napadnutelných a možná i manipulovatelných politiků, myslím.

19 2
možnosti
Foto

Ano, i já si myslím, že dotace jsou obecné zlo. Tento fakt, nebo můj soukromý pohled ale nemůže v žádném případě setřít vinu z někoho, kdo ony dotace za současných právních norem pobírá neoprávněně a kdo třeba k jejich získání dokonce učinil takové kroky, které jeví znaky doslova podvodu. Také při znásilnění a odsouzení za něj hraje roli především vlastní čin zločince a nikoliv fakt, že si žena nebo dívka dovolila být ve špatnou chvíli na špatném místě...

6 0
možnosti
Foto

Tak pan Josef nemá Piráty rád,jistě by je pokládal za udavače i kdyby ho jeden z nich upozornil,že mu kradou auto.Zlodeje by ještě označil za hrdinu,je celkem děsivé kolika lidem Babiš dokázal překroutit morálku a úplně je zblbnout...

28 8
možnosti
JU

J54o14s69e98f 77U84l41m78a73n

4. 12. 2019 11:14

Piráti jsou tragickou stranou (s těmi si ještě užijeme!), ale tady s vámi souhlasím a Pirátům toto konkrétně nemám za zlé. Jsou určitá pravidla a ta se musí dodržovat, pokud ne, pak se nejedná o spravedlnost a ta je mi nade vše. Nebuďme jako pseudohumanisté, kteří lidi rozlišují na ty správné (kteří mohou všechno, klidně i fackovat novináře, byť pochybné úrovně) a na ty špatné, které je naopak dovoleno faulovat jakýmkoliv způsobem.

13 1
možnosti
AP

No, pokud na základě auditu budeme něco vracet, pak to je především zásluha většiny dnešní opozice, kdy přijali zákon o střetu zájmů, který by byl udělaný špatně (to nepadá na loupežníky, ti v tu dobu ještě nebyli ve sněmovně). Nelze někoho vinit z nekalosti, když postupuje podle zákona.

3 0
možnosti
JS

Pokud se jedná o to bonzáctví, nejsou to jen Piráti, ale a možná především, pan Zdechovský.

3 11
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám