Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

Demokracie je i to, že můžeme s požadavky chvilkařů nesouhlasit.

1 0
možnosti
BV

Jistě, můžete nesouhlasit. A my zas můžeme nesouhlasit s vámi. Takže si nemáme co vyčítat, viďte?

0 0
možnosti
Foto

Tak ještě jednou, znovu, ale už naposledy, proč nereaguju na většinu příspěvků pana Veverky. Kdybych měl panu Veverkovi odpovídat na všechny jeho dotazy v jeho sáhodlouhých příspěvcích, musela by má odpověď odpovídat délkou textu zhruba dalšímu blogu, kterým bych vysvětloval, co jsem myslel svým blogem předešlým. Já si myslím, že jsem své názory a postoje popsal v blogu dostatečně srozumitelně a jasně a pokud jim pan Veverka nerozumí, je to jeho problém. Nehodlám reagovat na každou jeho poznámku k nějaké mé větě, kdybych to dělal, asi bych v diskusích řešil jen jeho a nikoho dalšího. Několikrát jsem panu Veverkovi navrhl, aby si aktivoval svůj vlastní blog, kde se může formou polemiky k mému textu vyjádřit v délce, jaká mu bude po libosti. On si aktivovat vlastní blog úporně odmítá – já zase úporně odmítám reagovat na jeho příspěvky. Kdo mě zde zná a pravidelně chodí do diskusí pod mými blogy, ví, že se reaguju na většinu příspěvků většiny diskutérů, na rozdíl od mnoha jiných autorů i v případě, že jsou tyto příspěvky nesouhlasné s mým textem, nebo názorem. Přiznám se ale bez mučení, že sáhodlouhé, mnohanásobné příspěvky a otázky pana Veverky nedávám. Je jediný, kdo takto reaguje, jeho příspěvky jsou často nepřehledné, řeší každé druhé slůvko a já se od něj nenechám tlačit do slovíčkaření. Myslete si o mě, co Vám libo, tak to mám a basta fidli, anóbrž howgh.

1 0
možnosti

Zkuste to s lískovým oříškem:-))) třeba bude uspokojen.

2 0
možnosti
JN

Vladimíre, dnes jednoznačný souhlas a karma. R^

P. S. Také kvituji, že pan Veverka v rámci své mnohahodinové diskusní šichty včera neexceloval jenom u mě, ale zavítal i pod Tvůj blog. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Ahoj, díky, ano jeho příspěvky už jen číst je vyčerpávající.

1 0
možnosti
DH

D11a51v43i30d 20H98o98r29á97k

13. 11. 2019 23:34

Sice mě to velice mrzí, neboť bych snad mohl naživo spatřit své zdejší oblíbence, kteří preSentovali svou účast, a případně i posoudit třeba to, zda můj velice oblíbený zdejší pisálek je skutečně tak maličký, jak jsem jej viděl na jistém You Tube záznamu, kde jej ovšem při jednom krásném sborovém zpěvu neustále zakrýval rozložitější, i když né nijak zvlášť obrovskou, postavou ten jejich kapelmajstr.

Ale bohužel mám důležitější poslání, kterým je nutnost shrabání listí na zahradě, kterého na rozdíl od ovoce, se letos bez ohledu na klimatické podmínky urodilo velice, velice mnoho. A tudíž cítím větší povinnost připravit zahradu na zimu, než hlasitě halasit a ztrácet kdesi na Letné jakoukoliv z miliónů chvilek, které jsou mi na tomto světě dány.

Toho jsem si užil po svých devátých narozeninách v roce 89 ́, kdy jsem cinkal od rodičů vypůjčenými klíčky za volání "nejsme jako oni" a nakonec jak vidno,tak to bylo ... platné.

2 0
možnosti
JJ

J80i81ř29í 86J29a41n44d84a

13. 11. 2019 21:09

V případě téhle demonstrace mě hned napadne jedno z hesel roku 1968.

"Už nejsme s vámi, už jste nám známi".

Takže tam též rozhodně nepůjdu.

7 0
možnosti
PB

P34e39t29r 82B11u17r73i40a10n

13. 11. 2019 21:05

Napsal jsi to filištínsky, Vláďo.

Těm, které kritizuješ, dáváš současně za pravdu a ty, kterým dáváš za pravdu, zároveň haníš.

Tomu odpovídá karma i čtenost.

Já v sobotu taky nikam nejdu. V pátek je u nás v hospodách pivo za 11kč, takže v sobotu budu ještě nacucanej jak klíčník od korunovačních klenotů. :-)

4 0
možnosti
JG

A to je slovo do pranice;-D Hlavně neříkejte, kde je to u vás;-)

2 2
možnosti
KL

To je zase diskuse... Pan Kroupa nepůjde, protože to tak necítí. Má sousedka nepůjde, i když by šla, protože má zlomenou nohu. Já nepůjdu, i když bych nešla, protože mám službu. Syn půjde, protože to tak cítí. Není to právě ona demokracie?

8 0
možnosti
Foto

On to tak necítí, jemu to nedovolila demokracie. Nebo zakázala..........:-):-)

4 3
možnosti
JR

J24a34n 62R33á50ž

13. 11. 2019 19:11

Je málo, co bych tomuto článku mohl vytknout. R^

PS. Některé diskuze pod články tak čtených autorů, jako je p.Kroupa mne opravdu pobaví. Pod tímto mne diskuze pobavila obzvláště!

11 0
možnosti

Vladimíre, nechoďte. Máte recht.

Kdo by v tom počasí na Letné trávil milion zbytečných chvilek. Dost jich bylo v minulosti...tamtéž.

0 0
možnosti
BV

Mám svkělou zprávu, pane autore! Jestli jste 23.6.2019 na Letné byl a v sobotu teď nejdete, nevadí! - sehnal jsem místo vás náhradu - půjde člověk, který tenkrát v červnu nebyl a teď půjde místo vás! Jste rád, viďte?

4 0
možnosti
BV
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám