Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O dírách a ohnutých paragrafech není třeba mluvit - to nakonec dělají vědomě naší poslanci a stále dokola. Vykutálenost Babiše je jasná a propojenost AGROFERTU jako velké firmy s žadatelem Čapí hnízdo a tedy přímými příbuznými Andreje jakbysmet !! A to odporovalo už tehdy regulím jak EU, tak našim !! Takže jsou do případu zataženi všichni, co schvalovali - ROP střed. Čechy, podepisoval i Bendl a kontroloval štáb Kalouska. Takže páni z prokuratury probuďte se - nebo vás bude muset někdo jiný probudit a třeba s palicí !!

1 0
možnosti

Děr je v zákoně mnoho, ale normální lidi je nehledají.

2 0
možnosti

Lidé, kteří nehledají díry v zákoně nemohou být normální.

0 1
možnosti

Ten neohybal, ten rovnou porušoval. Lustrační zákon.

3 2
možnosti

Nechci premiéra, který ohýbá zákony. Chci premiéra, který se snaží ohýbání zabránit.

7 0
možnosti

J52a92n 71T73o91m42a13n

14. 9. 2019 9:15

Co takhle Sobotka ?

0 0
možnosti

J52a11n 43T68o18m94a73n

14. 9. 2019 8:36

To bylo 4 roky křiku proti Babišovi a teď je ticho. Nenastal čas na omluvu, pane Fialo a mnoho dalších?

4 4
možnosti

A za co? Za to, že má sakra dobré právníky? To, že to možná není trestním činem, ještě neznamená, že je to morální. Mám jiné představy o mravních hodnotách premiéra. A navíc si opravdu nejsem jistá, že by takto dopadla stejná kauza s nějakým panem Vomáčkou z Dlouhé Lhoty. Babiš promeškal chvíli, kdy se měl vzdát touhy být premiérem a počkat, až jeho kauza bude opravdu nezávisle prošetřena. Teď už je pozdě. Zasahoval příliš ( výměna na postech policejních ředitelů, ministryně spravedlnosti,a dalších, ovlivňování prostřednictvím svého tisku) a vždycky už zůstane pachuť nejistoty, zda rozhodnutí státních zástupců bylo opravdu tak nezávislé, jak se tvrdí.

3 2
možnosti

Kdopak tvoří zákony ?

0 0
možnosti
Foto

Babiš nevyužil ohebnost zákonů, ale ohebnosti státních zástupců

8 9
možnosti

To je silné prohlášení. Něco nedopadlo podle vás a vidíte vše černě? Vzali vám bonbón? Nebo je ještě jedna možnost, dosud jste neslyšel důvody. Pak jste neinformován a veškeré závěry, které činíte jsou předčasné.

3 4
možnosti

Napujcuji si miliony, když mi hrozí exekuce, daruji vše manželce. Jsem bez peněz, nic si na mne nevezmou. Dovolenou v Karibiku plati manželka. Vše legální, žádné obcházení zákonů. Potřebuji občanství? Ozenim se s Čechem. Po čase rozvod, vše legální, žádné obcházení. Potřebuji parking? Napíšu auto na ZTP dědečka. Že stejně njkam nejezdí? To zákon neřeší, vše legální, žádné obcházení. Potřebuji dotaci pro malé ale jsem velký podnik? Daruji na čas svou divizi dětem, pak mi ji vrátí. Vše legální, žádné obcházení. Potřebuji peníze? Pojistim se proti úrazu a zlomim si nohu. Noha je zlomená, každý se na to může přijít podívat, že tam je zlomenina. Vše legální, žádné obcházení. Potřebuji peníze? Nabídnu sňatek bohaté vdove. Pak si to rozmyslím. Vše legální, fakt jsem si ji chtěl vzít, jsem jen trochu nestaly. Vše legální, žádné obcházení...

3 4
možnosti

AB využil jen toho, co využily mraky jiných podnikatelů. Jen ti ostatní nešli do politiky sebrat koryta těm, co si mysleli, že je mají na věky. Hysterii pak stačí vyvolat pomocí spřátelených novinářu, čt 09 a miliónů chvilek pro nenàvist. Ať žije pravda a láska.

7 5
možnosti

Aha, takže když krade jeden, může i druhý. Vaše morálka je dosti podivná. A do politiky Babis nešel z dobroty srdce, aby nás zachránil před zloději, ale aby vlastní zlodejiny hezky uklidil. Mimochodem, ty jeho výkřiky o největším zloději Kalouskovi...není zvláštní, že po tolika letech snahy na Kalouska babisovci nic nenasli?

6 5
možnosti

Pokud, cituji "Opakovaně zmiňované propojení prostřednictvím řady akcionářů na úrovni rodinných příslušníků s koncernem Agrofert nehrálo při posouzení roli", a to sice z toho důvodu, že, opět cituji "Agrofert a Farma Čapí hnízdo si vzájemně v podnikání nekonkurovaly ani nesjednocovaly svoji činnost na společném trhu", tak to přece měli vybalit hned, už před lety, na úplném začátku vyšetřování, protože je jasné, že na takovémhle zdůvodnění žádné vyšetřování dodatečně nemůže nic změnit a Babišovci jsou jasně z obliga. Kdyby tohle zdůvodnění bylo relevantní, tak se to mělo celý stopnout hned na začátku a nic nevyšetřovat.

Akorát z nás dělají blbce.

4 0
možnosti
Foto

Zdůvodnění bylo relevantní, ale tlak médií příliš velký

1 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám