Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Správně jste označil divnosti aktuálního vývoje. Je zajímavé jak se všichni dokola naučili pár vět, které opakují jak politici tak zdejší diskutéři a nikdo z nich se nestydí za to, že lžou. Zdejší diskutéry vynechám pro jejich řekněme "nerovnoměrně" rozdělenou orientovanost v politice. V opakováním nepravdy čelnými politky, kterou jste popsal, vidím obyčejnou i když profesionálně zmáknutou mediální kampaň. Proto je pro mne aktuální vývoj nedůvěryhodný.

4 3
možnosti
MK

1) Když žádáme demisi vlády, jsme obviněni z nerespektování výsledků voleb.

2) Když souhlasíme s tím, aby vládl vítěz voleb (očištěný o kriminální živly) jsme obviňování z tvarohovo-želatinového postoje.

Můžete sdělit, jak bychom se tedy měli chovat, abychom uspokojili vaše přísné hodnocení?

13 2
možnosti
ZD

1. Žádat demisi vlády můžete kdykoliv, kdekoliv a kvůli čemukoliv co se vám zamane. Připomeňte mi kdy vám to kdokoliv zakazoval? Na zákazy z diskusí neberte ohled to je jen presentace názorů. Ani jeden z diskutérů vám nic nemůže zakázat.

2. Prosím nelžete !!! Žádat tento bod je stejné jako bod 1 - jakákoliv změna na postu premiéra vzešlého z vítězné strany by vedla k předčasným volbám, které dle prohlášení nechcete. Tím je požadavek bodu dvě veřejně pronášenou lží.

A odpověď na vaší otázku : Chovejte se jako velcí kluci. Zvedněte hledí a dejte se do práce jako rytíři. Oznamte vytvoření politické síly s přijatelným programem a zveřejněte tváře, které jej budou presentovat budou je na svou tvář garantova. To je jediná cesta. Za cokoliv ostatní sklidíte zasloužený posměch a nactiutrhání.

11 4
možnosti
VK

Karma omylem Rv, klikajíc na diskuzi, v podvečer už asi nemám přesnou mušku. :-)

0 0
možnosti
MV

M86i87l53a43n 75V87i24k

25. 6. 2019 18:50

Fiala není ani krátkozraký, ani neskutečně přehnaně troufalý, je (samocenzura).

2 2
možnosti
ZD

Je to smutná postava vzdělaného člověka, kterého politika změnila na obyčejného (samocenzura), který se nestydí veřejně (samocenzura) lidem do očí. Někteří lišáci se dají prohlédnout, že hrají divadlo. Když vidím komentovaného politika mrazí mne na zádech anžto vypadá, že tomu co předvádí sám i věří.

4 3
možnosti
MK

M69i69l69a65n 18K28e49s77l

25. 6. 2019 18:37

Ve volbách však mnoho lidí volilo především Babiše a ne ANO.

6 3
možnosti
LH

Fiala evidentně chce, aby Babiš předal i ANO2011 do svěřeneckých fondů;-D

16 2
možnosti
RP

R26o27b96e51r56t 42P63e31l83c

25. 6. 2019 17:25

Vy asi hlavně rozumíte heslům jako účelovka, kampaň, Kalůsek, pak celé té plejádě sprosťáren z úst Zemana, tak není se co divit, že nerozumíte profesorovi... Mám ale pro vás výbornou zprávu...akademik Ovčáček prý půjde do politiky...to bude partaj přesně pro vás!

10 13
možnosti
ZD

Moudří by nastalou situaci posoudili tak, že může být chyba na jedné nebo druhé straně. Tak by to posoudili rozumní. Vám bylo zjevně jasno už při narození. Věřím, že jste nadšeně mával co to šlo.

3 2
možnosti
AL

Málem bych zapomněl - karma.

Děkuji za článek.

8 3
možnosti
MP

Já tedy absolutně nechápu ty nápady, aby Babiš odstoupil, ale ANO vládlo dále s někým jiným v čele, to je absolutní nesmysl.

1. ANO je jen a pouze Babišova strana. Je to jeho strana, kterou si on založil, aby on mohl vládnout, na něm ta strana stojí a s ním také padá. Není to klasická politická strana, kde se vymění předseda a jede se dál, to je naprosto evidentní a nelze to přeci nevidět. Na druhou stranu, ať se nám to líbí nebo ne, takováto forma politického uskupení není nijak zakázána a i v této formě se může zcela legitimně ucházet o politickou moc. Může se nám to nelíbit, ale proti zákonu to není.

2. I kdyby technicky Babiš odstoupil z čela a někdo nastoupil na jeho místo, tak je zcela jasné, že by to byla nastrčená figurka, kterou by Babiš ovládal z pozadí taháním za nitky. Vlk by se sice nažral (neměli bychom trestně stíhaného premiéra), ale Babiš by reálně vládl dál a ještě by byl jako šedá eminence, a proti tomu už by se nedalo vůbec nic dělat. V současnosti je alespoň na očích, vše je vidět a lze proti tomu protestovat. Proti Babišovi v pozadí vlády už by ani protestovat nešlo (byla by to podobná situace jako v Polsku, kde tahá za nitky Kaczinský), takže ta situace by byla ještě horší, než je teď.

12 4
možnosti
RP

R52o38b93e13r29t 45P65e52l48c

25. 6. 2019 17:31

Takže tahle situace je nejlepší! Děkuji že jste mi to vysvětlil. Doufám, že vás příště pozvou na demonstraci, abyste ty vaše moudra vysvětlil i dalším 250 tis.lidí...neb mám obavu, že takové oduševnělé blogy a komentáře většina z nich nečte...

5 6
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám