Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vladimíre, děkujiR^... a souhlas.

0 0
možnosti

Já u vás pane Kroupo nějak nevím. Poslední dobou jste jiný, jestli lepší, kdo vi. Za sebe můžu říct :"kéž by to vydrželo aspoň takhle". Pokud jste schopen zařídit něco lepsiho, tak jsem pro.

1 0
možnosti

:-) Tak si to shrneme!!! KDe jste žil, když tu vládla klaka, která udělala zásek 1,6 bilionu? Nastoupil Babiš jako ministr financí, situace se zlepšila.Preference ČSSD šly dolů, Sobotka ho vyhodil z vlády!

Stal se premiérem, výborný kurs pokračoval. Daně se vybírají, dluh takovým tempem jak v minulosti neroste? Čím to asi je? Vnímáte ten řev, ke kterému jste se připojil a ty demonstrace Milonu chvilek, které samozřejmě někdo vydatně podporuje a pořád se přikládá pod ohýnek? Fest!

Republice a lidem v ní s nikdy nedařilo tak dobře jako teĎ. Jak už kdosi v debatě psal.....Babišovi navzdory!

Větvičku ani Libora Čermáka nedohoníte, jak je vidět, podstatná většina národa,(diskusi považuji za solidní průzkum), s Vám nesouhlasí! Zřejmě to vidí jinak! Na svůj názor máte právo, to Vám upřeno není! Dobrou noc! !!!!!!

2 2
možnosti
Foto

Zdravím, pane Nováku. Víte, já mám dojem, že si pana Babiše příliš idealizujete. To, že se mu povedlo odstřihnout od penězovodů některé šíbry, vůbec neznamená, že sám není šíbr šíbrů. Já s Milionem chvilek nemám společného nic. Na jejich demonstrace nechodím, sice se těm lidem už nedivím, že jsou naštvaní, nicméně si stále myslím, že ulice nerozhodne v tomto případě vůbec nic. Kolem pana Babiše je ale skutečně mnoho otázek, které volají po zodpovězení, zatím jsme se však z jeho strany dočkali jen mlhy a stále dokola stejných výkřiků typu "účelovka, kampáň atd" . Nevím jak komu se to jeví, nevím, kdo všechno se mnou nesouhlasí ale jedno vím - mně mlžení nestačí. Když mám někomu věřit, potřebuju důkazy k tomu, abych mu věřit s klidným svědomím mohl. Takové důkazy pan Babiš, alespoň z mého pohledu, nikdy nepředložil. Takže - proto...

3 0
možnosti
Foto

Ano a také v boji zdatný je a za pluhem obstojí...:-)

1 0
možnosti

Počet restaurací v Česku roste. I přes EET, nedostatku číšníků a zákazu kouření. HDP drží tempo (za první čtvrtletí 2,6 procenta v meziročním srovnání). Počet lidí bez práce je historicky nejnižší, počet nezaměstnaných je lehce přes 200 tisíc, zatímco firmy jen přes úřady práce potřebují nabrat zhruba 350 tisíc lidí. Mzdy, platy i důchody rostou. hospodářský růst v ČR v příštím roce mírně zrychlit na 2,6 procenta a udržet si toto tempo i v následujícím roce. V dalších třech letech

Dle MMF tempo růstu české ekonomiky se bude v příštích několika letech držet v blízkosti 2,5 procenta. Inflace by měla napřesrok klesnout na 2,3 procenta z letošních 2,5 procenta a v dalších letech se ustálit na dvou procentech.

Na to, že se díky sankcím RF, malé globální poptávce i jiným faktorům zpomaluje ekonomika eurozóny a např. Německá ekonomika si výrazně pohoršila, si naše Země nevede vůbec špatně.

Když k tomu připočtu, že je ČR sedmou nejbezpečnější zemí na světě (2018) ....

3 2
možnosti

Ano Arnolde, dole o tom píšu. Pak mám přátelsko záludné dotazy - 1) Proč je Kasa v deficitu - 51 miliard Kč? 2) Jaký má osobní podíl AB na Hospodářském růstu? 3) Co předáme následníkům - 3.8 km dálnic, EET, Inkuzi jako zkvalitnění školství, byty, Důchodovou reformu ? 4) Co budeme dělat, až to praskne - Brexit, Trumpova Cla, Pokles Německa - Asi budeme kopat spolu ten kanál ?:-)

7 0
možnosti

Vy jste po tom setkání blogeru dost změnil názory a styl psaní copak? Náhoda?

5 0
možnosti

:-)......Libore, noooo, já také čumím! Už jsem to také jednou zmínil, obrat v myšlení a 180 stupňů! Jsou dvě možnosti.....přesvědčil ho k správnému pohledu dr. Vodvářka a nebo chce dohnat Větvičku a další vysoko oceňované blogery. Možná i blogera Čermáka, kterému vyčítají, že nemá otevřené diskuse! R^R^R^

2 0
možnosti

Nějak to není ono. Celkem rád tohoto autora čtu, a jak tu už bývá, někdy souhlasím a někdy ne. Ale jednu věc mu nemůžu upřít, že na rozdíl od jeho kolegů vždycky zůstal svůj, i když za to někdy sklidil rýpance a posměch. Zkrátka, jmenuji se Kroupa a jako Kroupa uvažuji i píšu a vy mě nezměníte. Celkem cenná osobní devíza.

A teď čtu článek, ve kterém je nezdařený pokus o ironii, jízlivost a částečně nadřazenost. Jako by mu při psaní našeptával ten, který zde rozdává diagnózy svým oponentům.

Snad to je pouze výjimka a opět budu číst toho "starého" Kroupu, který jako jeden z mála zůstává svým originálem.

2 1
možnosti
Foto

Nevím, jestli to umím vysvětlit, ale už mně s panem Babišem došla trpělivost. To, jak se zejména v poslední době chová, jak sebou mlátí a kope kolem sebe argumenty když ne směšnými, tak alespoň kolovrátkovými, mně už prostě přestalo bavit. V mnoha věcech má pravdu, ale žádný strom neroste do nebe. Jsou proti němu postaveny celkem obstojné argumenty, a co dělá on? Ohání se hospodářským růstem, který platí když ne celosvětově, tak celoevropsky a dělá (AB), jako by to byla jeho zásluha, jeho ANO, jeho rozhazování na všechny strany, jeho zaklekávání na slabší, jeho stylu podivných otázek kolem jeho minulosti. To je prostě neakceptovatelné a mele sebou, jako ryba vytažená na vzduch. Sleduji co se děje a ztrácí mou důvěru. Právě proto, že jsem byl vždy svůj, jsem svůj i dnes a když se mi něco nelíbí, tak to osolím. Babiš neBabiš.

3 0
možnosti

Opravdu, nemá smysl se zde hádat. Suchá čísla hovoří = Občané, jste v jedné z nejdražších etap života svého! Čísla o zdražování, inflace jsou podobná jako v Krizi.

Od nájemného, přes pivo - elekřinu - potraviny - (dosaďte si co chcete). Slabá Koruna nevyrovnává US Dolar - pak tedy i benzin + dražší dovolené. Rozdíl zde je ! - Stále žijeme v Konjuktuře, s růstem 2.6% DPH. K Dluhům = není sebemenší důvod! Vláda to vidí jinak, jakkoliv má stále vyšší příjmy - Nestačí ji to! S očekáváním se čeká na 3006.2019 - Zda se potvrdí Katastrofický trend z 05/2019! AB kandiduje na Ekonoma desetiletí - V knize bude = "Ten, kterýž ČR dokázal dovést na BUBEN !, vdobě Hojnosti"... ! Bubnuje mu to opravdu hezky. (Dejte minus OK, o tom blogy jsou. Uveďte ovšem nějaká rozumná čísla !), děkuji ... [>-]

3 1
možnosti

Tentokrát s Vámi nesouhlasím..hodně cestují po republice a vidím pěkně upravena města, vesnice, spoustu vystavnich satelitu. Večer když chcete jít v krajském městě do restaurace tak si nemáte téměř kam sednout. V supermarketech se nejlépe vidí u pokladen zda se lidé mají špatně... A to nemluvím o tom, že na silnicích potkáváte v autě většinou jen řidiče..Není to zrovna zásluha Babiše ale určitě se máme dobře.

6 0
možnosti

Souhlas, ale pochopte, že pan Kroupa momentálně potřebuje nějakého nepřítele:-)

4 2
možnosti

Pan Kroupa jednou říká ANO, jindy ne, ale vždy musí být na čele peletonu:-)

4 1
možnosti
Foto

Není moje vina, ani zásluha, kam se který peleton ubírá.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS