Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demonstrace jsou k něčemu, AB je čitelný, je zjevné, že na odpor není zvyklý a navíc se rád předvádí v zahraničí, a teď nesouhlas v podobě demonstrací a navíc to probírá zahraniční tisk. AB sice neodstoupí, ale možná vzteky pukne. ;-D

1 0
možnosti
Foto

A Vy už jste někdy viděla pukat hroší kůži...?

0 0
možnosti
RP
Foto

R^Pokud chce člověk něco změnit, může, ale individuálním jednáním a ve svém nejbližším okolí. O něčem rozhodnout můžeme bohužel jen jednou za čtyři roky.

3 0
možnosti
ZH

Omyl, omyl, OMYL. Pokud necháte politikům "klid na práci", pak vás zotročí. U Babiše toto platí dvojnásob.

2 1
možnosti
Foto

J46a43n 98P66e64c47h93a

22. 5. 2019 16:57

Mýlíte se, např. demonstrace proti mlátičce Ondráčkovi efekt měly.

4 0
možnosti
Foto

On ale neodstoupil kvůli demonstracím, ale kvůli obavám o bezpečí své rodiny, neboť mu bylo brutálně vyhrožováno, jak uvedla média.

4 3
možnosti
ZH

Celé špatně. Ono otřepané - kdyby mohly volby něco změnit, dávno by je zakázali...

Demonstrace mají význam, a to značný. Pokud se nic nezmění, může to být naopak i dobře. Tou změnou mám na mysli tuto situaci: demonstracemi dávají obyvatelé najevo, že si mocní nemohou dovolit cokoliv. Přestaňme demonstrovat - ale pak se nedivme, až skončíme v totalitě. A že Babiš je diktátor jak vyšitý, nevidí jen koblihářský zaslepenec. Tedy demonstrujme, aby Babiš viděl, že nechceme změnu k totalitní diktatuře.

6 0
možnosti
Foto

A nemělo by větší smysl apelovat na poslance stran, které volíme, aby oni táhli ten prapor? Znovu opakuju svou otázku z blogu - čeho bylo kdy dosaženo od r. 89 ́ demonstracemi v ulicích? Který politik si kdy přesně z demonstrací na Václaváku cvrknul do gatí?

1 0
možnosti
JP

J56a97n 78P33a85v68l69í29k

22. 5. 2019 14:46

Čapí hnízdo je jen jeden z menších problémů, který problematizuje působení Babiše v čele vlády. Tím hlavním je obrovský střet zájmů, který zcela nezakrytě využívá k dojení státu. V této disciplině mu zajisté náleží zápis v Guinessově knize rekordů. A problém nás, kterým jeho působení vadí, je skutečnost, že ohrožuje společně s prezidentem demokracii a vládu práva. Vzhledem k tomu, že v mediální oblasti má Babiš velkou přesilu, na jeho straně jsou nejčtenější deníky a nejsledovanější televize, opozice má v tomto směru velmi omezené možnosti. Je proto důležité využít všech dostupných prostředků, jak odhalovat Babišovu falešnou propagandu a lži, které jsou jeho jediným komunikačním prostředkem. Proto i náměstí jsou k tomu vhodná, jestliže míra nehorázností dvou taškářů překračuje všechny myslitelné meze. Náměstí zároveň posilují opozici, která je v nezáviděníhodné oslabené situaci. Je naděje, že se to změní. Nejhorší by bylo, kdyby všichni rezignovali a stali se voly, kteří si nechají líbit úplně všechno. Mnozí jsou jimi už dnes.

8 0
možnosti
Foto

A k čemu máte plná náměstí, když volby už poněkolikáté dopadly zcela opačně, než by se dalo dle těch náměstí čekat...?

4 0
možnosti
JB

J75i78r51i 75B95o82r

22. 5. 2019 14:38

Když jde o "žluté vesty" proti vládě ve Francii tak tady hýkáte radostí.Když je něco podobného v Praze tak se oháníte vítězstvím ve volbách a plkáním o demokratické většině. Když je někdo zvolen,tak to neznamená že nebude respektovat poražené.

4 1
možnosti
Foto

A že je respektuje... Já jsem realista, ne naiva...

1 0
možnosti
JR

J16a74n 46R33á69ž

22. 5. 2019 14:28

Nejásám radostí, že máme trestně stíhaného předsedu vlády, kterého dokonce policie navrhla obžalovat!!!. Je mi také jasné, že kdyby na naší politické scéně panoval standardní politická etika, tak Babiš by sám z vládních funkcí odstoupil , s ním by padla celá vláda a musely být vypsány nové volby, což bych považoval za nejlepší řešení pro Českou republiku i když varianta předsedy vlády v osobě lídra jiné strany mne optimismem nenaplňuje.

Ale realitou je, že Babiše ze sedla může vyhodit jen soudce, který ho pošle za mříže nebo politický oponent, který osloví většinu občanů a v příštích volbách vyhraje.

Žádná pouliční demonstrace na to nemá sílu a to zvláště v době, kdy ANO, což znamená Babiš, má stabilní podporu minimálně 30% občanů a skutečnost, že ti, kdo by ho chtěli nahradí mají slabou polovinu.

4 0
možnosti
Foto

Babiš v současné době nemá alternativu, nedopouští se ničeho, co by jako premiér zásadně nesměl. Jsem zvědavá, jak dopadne Čapí hnízdo, ale ať už to bude jakkoliv, demošek se nezbavíme, protože záminkou bude jakýkoliv výsledek.

6 3
možnosti
Foto

Babiš zásadně hrabě pro svoje firmy. V současné době mu stát dává dotace na jeho podnikání. Malý a střední podnikatel na dotace nedosáhne, ale miliardář ano. On bez dotací neumí podnikat. Dostává je v současné době od státu, protože mu EU dotace zastavilo.

5 2
možnosti
PK

No, víte pane Kroupa, než to dojde stávajícím politickým stranám, tak AB už bude zapomenut ;-D

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS