Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RC

Milý Vladimíre, spekulace vládnou snad všem diskusím. To by sis jako zkušený bloger měl už dávno všimnout;-) Takže co s tím?

0 0
možnosti
TK

Nevidím problém v tom, připustit všechny možnosti, a i to úmyslné založení mezi nimi je s pravděpodobností ne zanedbatelnou. A v tom je právě problém, ne v tom, jestli v tomto konkrétním případě je to dílem islamisty, nebo ne, ale v tom, že vůbec s tou možností musíme dnes počítat. Mimochodem, díky tomuto požáru vyplavala na povrch tutlaná úděsná čísla útoků na kostely, sochy a další evropské křesťanské památky. :-/

6 0
možnosti
MG

Panu Kroupovi svobodná diskuse vadí, protože v ní není dost silný, a to zejména, když jde o uvažování na nějaké téma.

3 3
možnosti
Foto

Souhlasím a dávám karmu.

Pomalu ale vyplouvají na povrch jiné souvislosti. Totiž že katedrála byla v havarijním stavu. Proto na ní teď také probíhaly opravy. Ty prý však komplikoval nedostatek peněz. Možná tedy jednou z hlavních příčin požáru je skutečnost, že o katedrálu nebylo příliš dobře pečováno.

2 1
možnosti
PT

P44e81t26r 57T32o47m36e72k

17. 4. 2019 17:50

Netvrdím, že to udělali muslimové ale rozhodně je to pravděpodobnější než že to udělali křesťané. No a že se minimálně raduje mnoho muslimů, to je jisté.

6 3
možnosti
Foto

A pane Tomku, na světě jsou jen muslimové a křesťané? Od počátku 80 let se západní evropa potýká s útoky na církevní budovy, které jsou dílem mladých pomatenců, kteří se hlásí k satanismu. Dělo se to v Norsku, Švédsku, Německu, Anglii i Polsku. Pak tyto útoky ustaly ale v posledních měsících se objevilo několik nových případů. Žháři nejsou muslimové ale vygumovanci, kteří k náboženství cítí tak silnou nenávist, že zapalují vše co je s ním spojeno, nehledě na historickou cenu.

Asi to ale není příklad Notre Dame. Tam asi opravdu šlo o nehodu

4 3
možnosti
JAZ

Ti samí lidé, konspirátoři, včera tvrdili, že tu pětiletou dívku ukradli babičce dva muslimové a vezou ji do Německa.

1 1
možnosti
Foto

Sám jsem touto tragedii otřesen, hlavně proto, že miluji historické památky a jako takový, i když sám odpůrce náboženství, jsem silně odmítal podpalování kostelů, které se dělo a znovu děje a jehož autory byli "satanisté" a příznivci Black Metalu.(sám jsem velký fanoušek této hudby). To co se rozpoutalo už v prvních minutách po oznámení požáru Notre Dame je naprosto nepochopitelné. Ta fanatická snaha hodit vše na muslimy ( opakuji, drtivá většina požárů kostelů ve Skandinávii a Německu byla dílem pomatenců hlásících se k satanismu a zneužívajících k tomu Black Metal). Jsem rád za tento blog i když jako obvykle bude nepochopen těmi, kteří chápat nechtějí. Karma

7 6
možnosti
Foto

Pěkně jste to napsal pane Kroupo. Přesně jste to vystihl. Sám jsem odpůrcem migrace, ale vidět za každým požárem muslima, je proti mému chápání, ač zcela jistě v tomto případě by se mohlo zdát, že kvůli symbolice přicházejích Velikonoc bude v Evropě aktivita šílených zastánců koránu zmnohonásobena.

Karma R^

5 5
možnosti
JH

J59o20s24e40f 68H53á53j83e72k

17. 4. 2019 17:07

Kroupo váš příspěvek je zavádějící. Internet a další informační media jsou plná záměrně neúplných nebo lživých informací a tak nechápu proč by si normální člověk nemohl kraoet zaspekulovat, Vy jste snad jediný osvícený nositel pravdy ?

9 8
možnosti
AC

článek je úplně o něčem jiném, doporučuji přečíst ještě jednou

4 4
možnosti
JP

A teď si představte, že vyšetřovatelé zjistí, že požár Notre-Dame způsobila opravdu pouze neopatrnost dělníka při práci. Jenže to bude muslim, který odložil autogen, aby mohl vykonat povinnou modlitbu na koberečku. To bude teprve píárový překladatelský oříšek na úrovni kolik višní-tolik třešní. ;-D

6 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám