Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

I31g51o53r 43S36v86a92t94o35s

21. 3. 2019 10:58

VKML (trochu to pripomina VUML...) je "jen" inteligentni rejpal a provocateur. Chybi mu machiavellisticke paramatry jeho taty.

Skoda, ze mladej nebude nikdy prezidentem - znamky s nim by filateliste ve svete jiste vysoce cenili.

0 1
možnosti
Foto

ODS v 90. a nultých letech byla v jiné pozici, protože i společnost byla jiná. Byla ochotna akceptovat pravicové ideály mnohem více než dnes.

Pravicová strana potřžebuje pravicové voliče, a těch je velice málo! Pochybuji, že vy sám jste pravičák.

2 0
možnosti
Foto

Karma R^, souhlasím ráda, ještě, že " zákon spojených nádob funguje stále a bezchybně". Díky.

1 0
možnosti
TK

Tyhle plačky platí z obou stran. Není u nás ani opravdová pravicová strana, ani opravdová levicová strana. A ani zřejmě nevzniknou, protože absolutní většina politiků jsou prospěcháři, ne idealisté s vizí.

0 0
možnosti
LT

"Ve vzniku další strany, a tentokrát „skutečně“ pravicové, vidím ale jeden problém. Pokud by skutečně ke vzniku takové staronového seskupení došlo, znamenalo by to doslova bytostní ohrožení všech ostatních, v současnosti už existujících stran, které si však na pravici jen hrají."

Hmm, nesouhlasím s Vaším názorem. Takových stran vzniklo v posledních letech několik a žádná z nich se nedostala při volbách přes 5% a tedy neuspěla.

Řekněte mi prosím na podporu Vašeho názoru, proč zrovna nová strana s Václavy Klausy by měla uspět. Co je konkrétně ten klíčový rozdíl, který přetáhne voliče ostatních, řekněme středopravých, stran?

1 0
možnosti
Foto

To zatím jisté není, ale mohl by to být program takového uskupení...

0 0
možnosti
JS

J54o23s45e75f 86S77u65k

19. 3. 2019 15:58

klaus starší zdiskreditoval pravicovou politiku na hodně dlouho - narcis, který důvěru v pravici přetavil v zlodějské elitářství korunované amnestií pro největší zloděje těsně před odsouzením..

2 1
možnosti
VH

No docela mě nadzvedlo, když v rozhovoru vzpomíná "sarajevský atentát" jako odchod uražených. Asi myslí, že si už nikdo nevzpomene, že důvodem byly špinavé peníze ODS. Ti legendární Bacz, Sinha a konto ve Švýcarsku, které Klaus tiše pokryl. Pokud je rovnou nevytvořil.

1 0
možnosti
JV

Jestliže se dnes někdo nebojí říct to, co si myslí většina voličů, navíc, jestliže je stejného názoru, je nazýván populistou. Což je sprosté slovo. Já se ale ptám : Proč by nemohl člověk, politik, kterého občané zvolili do zákonodárného sboru aby je zastupoval, zastávat názory svých voličůl? Co je na tom, proboha, tak odsouzeníhodného? Není to naopak jeho povinnost?

5 0
možnosti
JV

Lider ma byt Vudce ! Pokud ale lider pouze sleduje hloupe nazory svych volicu, tak to neni zadny Vudce . . ale Naslednik .

3 5
možnosti
Foto

Moc bych si přál, abych mohl jednoho dne jít k volbám a hodit lístek politické straně, která bude stát na základních pilířích pravicového smýšlení - absolutní podpora podnikání, nízké daně, minimální byrokracie, dávky pouze pro ty, kteří je opravdu potřebují. Potírání korupce, absolutní svoboda slova, silná zahraniční politika ..... opravdu chci tak moc? Díky za článek :-)

13 0
možnosti
JV

V této zemi, kde 9 lidí z 10 očekává, že se o ně stát "postará" je šance na něco takového bohužel nulová. Navíc v rámci EU je to naprosto nerealizovatelné.

3 0
možnosti
ČP

Chápu to správně, že čím větší hulvát, tím větší pravičák?

3 4
možnosti
JV

V.K. ml. zadny pravy pravicovy politik neni ! Co je pravicoveho na odchodu z EU, NATO, Afganistanu.? To je pouze popularne populisticke, zrovna tak jako pravicactvi Okamurovo. Ten si rika dokonce ultrapravicak a pritom poucoval o Komune !

5 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám