Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J67a84n 41A60n75d21r21l96e

10. 2. 2019 22:48

A ze to zadny tucne platici gurman nepoznal, ze pozira polsky odpad a ne argentinskou manu, kdyz i Vy jste jasne v clanku popsal, ze diky kamaradovi z luxusni restaurace uz vite, ze rozdil je nebetycny... to mne vazne vrta hlavou... ;-) treba jestli to nebude tim, ze ony rozdily nejsou tak velike, jak by se podle ceny mohlo zdat.... ale souhlasim s Vami, ze kdyz si objednam flaxu z Jizni Ameriky, tak by na talir mela doletet letadlem ci doplout lodi a ne jen tak lacine dokodrcat po nedodelanych dalnicich kamionem ze severu....:-)

0 0
možnosti
Foto

J63a85n 63A15n10d95r95l40e

10. 2. 2019 22:50

melo to jit pod jinej clanek, ale i sem se to trochu hodi, otapetuju to i tam, snad prominete...;-)

0 0
možnosti
Foto

Souhlas, ale: Jaký premiér, takový ministr a o prezidentovi, motorickém lháři, škoda slov. Takže ministr, člen rodinného klanu, po kterém zůstaly dluhy 600 milionů, může být v klidu. Ale takovému Standovi Novákovi se to určitě líbí ;-D

1 0
možnosti
DR

Tak jsme se strašně zasmáli a co tam máte dál?

0 1
možnosti
MK

M81i87l24a84n 41K97e85s10l

8. 2. 2019 21:57

V televizi Prima byla reportáž,kdy dodavatel hovězího masa tvrdil,že do oné restaurace dodával i toto polské maso.Nechce se mi věřit,že tam svým zákazníkům říkali "dejte si roštěnku z nemocných polských krav".Maso prý bylo spotřebované.

0 0
možnosti
MV

Má to holt jako kádr v krvi. Lže. Na to stačí maximálně jeden odstavec. Vlastně dvě - tři věty.

1 0
možnosti
Foto

R^za Vaši odvahu, aby odstoupil ministr. Ovšem, to jsou takové výkřiky do tmy. Tady v ČR? A s těmi polskými výrobky? Po kolikáté už? Nicméně je fajn, že na to upozrňujete tímto způsobem. A demise, fakt nebude. ;-(

1 0
možnosti
VM

Demise nebude, protože Zeman.

0 0
možnosti
DR

Ještě před přečtením tohoto blogu jsem v podstatě to samé psal výše. Samozřejmě souhlas a karma. R^

0 0
možnosti
JS

Váš názor je inspirativní. Kdo by měl rezignovat za dehonestaci čínských výrobců?

0 0
možnosti
JK

Co to děláte? Ještě že vaše vyjádření nemá váhu toho ministerského, ale jinak se chováte úplně stejně jako ten kritizovaný ministr. Z povrchní znalosti několika Poláků z jedné party odsoudíte celý národ a díky výrazně tendenčním reportážím u kterých se následně nepotvrdilo nic nebo jen půlka (jako v tomto případě) odsoudíte veškeré Polské zboží. Měli by podle vás stejně razantně za to vzít Poláci v případu tzv. "lihové aféry", kdy byly ohroženy životy Poláků? Vidím dlouhodobou snahu o diskreditaci polského zboží jako celku, všechno z Polska je prý zkažené, ne-li otrávené. Cílem je donutit kupovat Čechy "domácí" předražené zboží, jenže domácí je jen podle etikety a často jde o dovoz a přebalování i z Polska. Jak to že podobnou hysterickou reakci všech médií nevyvolala reportáž paní Uhlové (https://www.reflex.cz/clanek/video/81941/v-babisovych-drubezarnach-jsem-nevydrzela-ani-tri-tydny-politici-selhali-rika-novinarka-uhlova.html), kde je mimo jiné vidět způsob zpracování masa z Polska. Rozohnil jsem se právě proto, že mám spoustu polských přátel, to co jste napsal je odporné a od reality na hony vzdálené. Jak si představujete, že se chová parta Čechů někde na montáži, nebo na stavbě a když se jó sejdou správné existence, tak jsou navrch ještě líní.

Já i nadále budu jezdit do Polska nakupovat, tam je totiž sýr pořád sýrem, klobása je ze skutečného masa, ryby jsou opravdu čerstvé, v ošacení je nesrovnatelný výběr stejně jako v nábytku, stavebninách a zařízení zahrady, včetně kytek a stromků a hlavně ochotní a příjemní prodavači prodavačky a kromě supermarketů nezmizeli i malé obchůdky a trhy, kde prodejce za kvalitu ručí vlastní pověstí a na tu si šáhnout nenechá, zkuste to. Kromě jiného také za ceny, o kterých se může Čechům jen zdát. https://okazjum.pl/ .

Než někoho generálně odsoudíte, sežeňte si fakta.

5 0
možnosti
MS

Přesně. Nechápal jsem tu hysterii kvůli 300 kg masa, což se dá v podstatě odvézt na dvoukoláku. Navíc ty hrůzostrašné diagnózy od zánětu mozkových blan až po smrt otravou, aby se posléze přiznalo, že to maso může být poživatelné.

0 0
možnosti
VM

Toman si neověřil informace tak má podat demisi.

Kroupa si neověřil informace tak má námět na blog.

1 0
možnosti
Foto

Na rozdíl od Tomana, Kroupovy omyly nikoho nic nestojí...

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám