Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ještě dodám, hlavně, že u Babiše je Vám mediální lynč proti srsti... koukněte co se děje s tou restaurací, kterou ministr označil dle mě před koncem správního řízení...tady zdrženlivý nejste.

0 0
možnosti
Foto

V článku se dopouštíte jak drzosti, tak nepřesnosti z naprosté neinformovanosti.Drzost je označovat lidi, kteří toto maso servírují jako argentinu restauratéry.jsou to podvodníci, stejně tak jako v každém jiném oboru. Jste jen drzej bloger, který tak jak byl ve vnímání tohoto oboru komunisty vycvičen, vidí jej i dále. Neznalost je pak, že se takovéto věci neřeší, V kompetenci je má krom hygieny i státní zemědělská a potravinářská inspekce, její kontrola probíhá tak, že musíte prokázat , původ všech potravin na JL.Že pod pojmem parmezán, neprodávate npř. náhražku apod... Včera jste měl super blog, který mi připoměl jak jsem Vás rád dřív četl.Dnes je to opět jen karmovací, jedovatý a nenávistný slint.

0 15
možnosti
Foto

No, když si myslíte, že psát o podvodu je drzejší, než se podvodu dopouštět, tak to se asi neshodneme. A já fakt nemůžu za to, jaké restaurace ministr obvinil, ani za to, jaké s tím mají problémy. Pokud obvinil někoho neprávem, je to jeho (ministrova) věc a já za ni odpovědnost nenesu. Pokud má důkazy, tak je pan restauratér druhý, pokud je nemá, neměl se ministr o restauracích vůbec zmiňovat.

1 0
možnosti
DR

Podvodníci jsou a budou všude, mě proto spíše zaujala ta informovanost.

Tak nejdříve jsme se dozvěděli že na polských jatkách nějací loupežníci poráželi nemocné krávy ale že se vlastně vůbec nic nestalo a můžeme být naprosto klidní poněvadž loupežníci byli zadrženi, jatka zavřeny a ani gram masa nepřekročil hranice. Druhý den to že přece jen nějaká skulinečka se našla a asi 300kg masa nějakým záhadným způsobem uniklo na Slovensko. Třetí den najednou ejhle, zhruba stejné množství masa, samozřejmě též naprosto nepochopitelně, uniklo i k nám. Čtvrtý den je najednou zaskočena celá EU poněvadž uvedené maso je již v půlce zemí EU a tudíž se najednou musí svolat vyšetřovací EU komise pro zdraví a nakonec se dozvíme že se toto maso dokonce podává jako biftek.

Takovou šaškárnu fakt člověk nevymyslí, tohle je pomalu zralé na sepsání komediální knihy. ;-D

19 0
možnosti
JK

J53o96s81e81f 52K68l49a15t

6. 2. 2019 21:14

Pak nám ještě řekli že to maso je naprosto nezávadné

2 0
možnosti
Foto

Už jednu označil,R^ U Moťáka v Praze

3 0
možnosti
Foto

Nemluvil o asijském názvu?

3 0
možnosti
VM

Karma.

Já bych se dotkl ještě jedné, z mého pohledu důležité, věci.

Díky EU máme v gastronomii a výrobě potravin tolik omezujících a prodražujících nařízení, že se upřímě nedivím (i když mi to vadí) některým vykukům, kteří, jak píšete levně nakoupí (šunt) aby draze prodali (argentinské maso) .

Co z toho plyne? Veškerá nařízení, omezení, HACCP, nerezová vybavení, bezkontaktní kohoutky a já nevím co vlastně všechno, jsou ve finále pouze buzerací pro poctivé a ve finále k prdu.

Vzpomeňme si na nedávnou aféru s vadným kuřecím masem. Provozovna skončila. To je panečku účinný a fungující nástroj. A stejný postup měl být zde. Provinilce zveřejnit. Ne, že dámy s rukavičkami a vatičkami na stěry chodí stresovat provozovatele. Podvádíš? Mají tví hosté problémy se zdravím z důvodů zanedbané hygieny. Tak tě zveřejníme a ještě navrch likvidační pokuta. No a kdyby k tomu nastoupila ještě instituce možnosti živnostenského úřadu odebrat patřičné oprávnění a dané osobě ho již nikdy nevydat, to by se nám žilo. A bez buzerace.

22 0
možnosti
Foto

Pokud kuchař uvede jako název jídla "Argentinský biftek z polské krávy," tak se mohou gurmáni legitimně cpát "argentinskými" bifteky.

3 1
možnosti
Foto

Za to by mu ale asi nikdo litr za porci nedal...:-)

3 0
možnosti
TK

Prohlášení pana ministra má asi takovou hodnotu, jako bych teď prohlásil, že někteří členové vlády pravidelně znásilňují malé chlapečky. Tedy obvinění nikoho a vlastně všech a žádné předložené důkazy. To je přinejmenším neprofesionální.

13 0
možnosti
TK

Takže jak se dalo, čekat, ministr už se svých radikálních prohlášení ustrašeně vycouvává i popírá co řekl.. :-P

0 0
možnosti
FF

Vladimíre, věřte, že díky tomuto Vašemu článku ohledně dlabance, jsem si vzpomněl na Váš dávný gastronomický počin. Tehdy jste napsal toto, vzpomínáte?;-)

"Tramvají, sjel od Lihovaru až na Smíchovské nádraží. Tam si dal u stánku párek v rohlíku. Ale nezlobil se na něj, že není tak pekelně ostrý, jako kebab, jejž žvýkal až v egyptské Hurghadě. Prostě si jen řekl, že je to v podstatě stejné, jako když kdokoli v té dálce jedl cokoliv jiného, než to, co ještě ve skutečnosti nejedl. A vlastně to byla pravda."

0 0
možnosti
Foto

Nevzpomínám, nejsem nenormální, abych si pamatoval několik vět X let starých.

0 0
možnosti
DH

Je to prosté a pan ministr mohl říci něco, na což stačila jedna, dvě věty jako např.

V jídelním lístku luxusní pražské restaurace uváděný "Steak z masa argentinského býka" pocházel z masa nemocné polské krávy, na kterém si nakonec pochutnal nějakej českej vůl.

A pro dosažení skvělé chuti bylo masíčko při přípravě tradičně ochuceno a nasoleno technickou posypovou solí.:-)

14 0
možnosti
JZ

...tedy až na "není co dodatR^"

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám