Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cikánská pečeně není z cikána a Argentinský biftek není z argentinské krávy. Co je na tom divného?

0 0
možnosti
Foto

P60e76t68r 90J26o31h38n

11. 2. 2019 6:20

Vtipně vlastně vcelku vše popsáno. A ta chybička co se vloudila našim, toliko čestným sousedům, snad ;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

J29a71n 77A33n62d30r40l23e

10. 2. 2019 22:51

tak napodruhe... :

A ze to zadny tucne platici gurman nepoznal, ze pozira polsky odpad a ne argentinskou manu, kdyz i Vy jste jasne v clanku popsal, ze diky kamaradovi z luxusni restaurace uz vite, ze rozdil je nebetycny... to mne vazne vrta hlavou... ;-) treba jestli to nebude tim, ze ony rozdily nejsou tak velike, jak by se podle ceny mohlo zdat.... ale souhlasim s Vami, ze kdyz si objednam flaxu z Jizni Ameriky, tak by na talir mela doletet letadlem ci doplout lodi a ne jen tak lacine dokodrcat po nedodelanych dalnicich kamionem ze severu....:-)

0 0
možnosti

Koupit si republiku za pár koblih je naprosto jednoduchá věc, když se dá český jouda snadno obalamutit jednou FAKE NEWS. Kdo je ministr Toman? Synek komunistického ministra ze Štrougalovy vlády. Kdo ho nominoval do vedení země? Agent STB. Samé důvěryhodné persony, pravdomluvné a úctyhodné.;-D Odskákala to jedna natvrdo jmenovaná hospoda U Moťáka kde se se žádné důkazy o polském hovězím nakonec nenašli. Komu to slouží? Obchodním cestujícím jistého podniku s nejasným, ale všeobecně známým majitelem. Raketýring se státním aparátem v zádech. Lidičky přemýšlejte hlavou. Od toho ji máte.;-D;-D;-D.

3 0
možnosti

Po odřezání hnijícího masa se ten zbytek prodá jako zvlášť cenné řádně uleželé hovězí z mladého býčka. Certifikát se už tiskne...;-)

3 0
možnosti

J19i96ř79í 27K12ý81r65a

7. 2. 2019 10:32

Skvělé, karma!!R^

0 0
možnosti
Foto

Nevěřte tomu ,že maso z Argentiny je lepší než české nebo polské. Nejlepší maso je ze zvířat které jsou celoročně na pastvinách a na jatka jdou do tří let svého věku.

1 0
možnosti
Foto

Ten rozdíl je hlavně v tom, že se naši řezníci houfně teprve učí s hovězím masem pracovat... naše je tvrdé protože jej nenecháme dostatečně zrát povětšinou.V kvalitě masa minutu po porážce ten rozdíl povětšinou takový skutečně není.

2 0
možnosti

Nemely by tyto restaurace dostal likvidacni pokuty za tyto odporne praktiky ?

5 0
možnosti
Foto

Přesně, a nahradit je franšízou z rodiny agrofertu, všechny hospodský a restauratéry R^R^V!!

3 1
možnosti

A proč zrovna polskou krávu? Ona to mohla být klidně i česká kráva. Nechápu, proč spojovat vyčůranost našich restauratérů se současnou kauzou polského hovězího.

6 0
možnosti

Výstižně napsáno - naprosto stejně to vidím já už dlouhoR^

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS