Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:-) zdarec borče, oplacím ti návštěvu a mám jeden dotaz - proč jako?

0 0
možnosti
FF

Vladimíre, nerad bych dostal označení jako šťoura, ale můžete mi říci, co Vás přimělo použít slovo přemiklíkovat notabene s tvrdým y?

0 0
možnosti
Foto

H50a98n87a 18V82l40k33o43v34á

6. 12. 2018 22:37

R^karma Vadimíre

o to cennější že (tuším ve Švédsku) zavedli systém kdy se dítě rodí bezpohlavní a časem se samo rozhodne......

0 0
možnosti
Foto

Ano a přesně o tom můj článek je... R^

0 0
možnosti
Foto

Nenalézám v textu argumenty, které slibuje titulek, ani pointu v nějaké rozverné nadsázce, vlastně ani důvod, proč Vás téma zaujalo a svedlo tím směrem.

1 0
možnosti
Foto

A co budete dělat, až potkáte Minotaura?

Bu bu bu... ;-D

3 0
možnosti
JM

Poznal jsem několik transexuálů i pár transexuálek. Často hodně smutní lidé, kterým osud ublížil. Nikdo z nich se nehlásil ke třetímu pohlaví. Každý dělal bytostně všechno, aby patřil ke svému vytouženému pohlaví, bohužel k tomu opačnému, než jim nadělila příroda. Ti lidé měli šílené starosti s rodinou, se sexuologem zda povolí hormony, operaci, pohledy prodavačky, když si chce koupit oblečení, pohledy lidí v práci... Prostě šílený, to si nikdo neumí představit. Po pravdě ty lidi obdivuju.

Třetí pohlaví si vymyslel jen úředník, kterýmu nestačí v počítači okýnko muž/žena :-)

1 1
možnosti
JP

Jak k tomu přišli?

0 0
možnosti
JK

Mne zaujalo, že jste zvolil nadpis: "Proč je třetí pohlaví nesmysl?" a vzápětí píšete, že se pokusíte vysvětlit, proč SI MYSLÍTE, že je to nesmysl. Trochu to navozuje představu, že když vy si něco myslíte, tak to tak prostě je :-)

7 5
možnosti
Foto

Vám museli už v dětství říkat šťouro. Vaše připomínky mi přijdou často velmi malicherné, až tlačené za každou cenu. Ale určitě to tak není, to jen já si to myslím...:-)

2 1
možnosti
JT

J71i38r23i 46T65i40c44h20y

6. 12. 2018 15:57

Nejde uz jen o treti pohlavi, V Kanade si par pomatencu vymyslilo teorii kontinuity pohlavi - nejhorsi je, ze velka cast liberalnich fasistu jim notuje, ohlupuji vychovu deti, przni jazyk a diskriminuji ty, kteri se odvazi odporovat (profesor Robertson v Torobtu).

I slabemu znalci statistiky musi byt jasne, z existuji dve zcela odlisna pohlavi, kazde s pomerne malymi odchylkami (3%?). Ty odchylkare nediskriminujeme, ale nemuze dovolit, aby nam menili zakony, gramatiku jazyka, vyuku deti a postih tech s odlisnymi nazory,

9 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám