Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J29a59n 89Z26i74e87g39l59e23r

28. 11. 2018 15:14

Ukrajina byla napadena Ruskem, to je fakt. A každý napadený stát má právo se bránit. Vytýkat to Porošenkovi, je stejné, jako vytýkat Benešovi, že se chtěl v roce 1938 bránit Hitlerovi. No, a on nakonec stejně nechtěl.

11 6
možnosti
RW

Podle vás se tedy rusové měli bránit, když jim Kenedy v 62. nechal zablokovat lodě lodě před Kubou a po vylodění v Zátoce sviní měl Castro vyhlásit válku USA? Nebo má vaše logika jako obvykle dvojí metr?

8 7
možnosti
RM

Tak tento článek je neuvěřitelná demagogie a blábol. A to ho dali na přední stranu!!! I to o něčem svědčí....Normálně nereaguji, ale co je moc, to je moc.Tak nakonec za blokádu přístavu, za napadení civilních plavidel, za napadení výsostního území Ukrajiny a za její okupaci nakonec může prezident Ukrajiny. Někdy si říkám, že přispívatelé by měli být kontrolování na požití alkoholu,či jiných omamných látek, nebo diagnostikovány MUDr.Chocholouškem..

29 8
možnosti
MD

Americane svoji 'lodi' uz drcli do tolika lodi jinych statu. Treba takovy Husajnuv ani tak drcnuty jako potopeny tanker mluvi za vse. Jeden nevi zda se smat nebo plakat.

3 5
možnosti
OP

Ukrajina versus Rusko - ne příliš přehledná situace a ta úvaha o volební taktice asi není marná. Moje poznámka se proto týká Tymošenkové - Porošenko za 18, Tymošenko za 20-2. Nemají tam na někoho rozumného?

0 0
možnosti
DR

Bohužel kromě té princezny tam nikoho nevidím.

1 0
možnosti
DR

V tom blogu jste to těm rusům tak nandal že se počítám tak lekli, že už od zítřka se začnou z Krymu stahovat. Gratuluji. R^

3 3
možnosti
JS

Rusko obsadi protipravne Krym (ten Ukrajine nikdy nepatril, ale to na veci nic nemeni) a vytvori tak novou vodni hranici v Azovskem mori. Obvini Ukrajinu z nelegalniho porusovani teto nove hranice. Chucpe?

4 4
možnosti
Foto

A jak víme, co se tam ve skutečnosti dělo, co předcházelo celému konfliktu, kdo z nás zná doslovnou komunikaci mezi Rusy a Ukrajinci? Kdo z nás může předložit nezvratný závěr bez toho, abychom měli celou věc vyřešenou dříve, než bude vůbec jasné nejen co se tam stalo, ale jak se to stalo, a kdo za to může. Padni, komu padni...

5 0
možnosti
Foto

Pokud jste si nevšiml,Rusko již obsadilo část Ukrajiny-Krym a připojilo ho ke svému uzemí,na další ukrajinském uzemí jsou za podpory Ruska vytvořeny dva "státy",které z pomocí Ruska už roky bojují proti Ukrajině.To má být všechno také legrace?

29 5
možnosti
HK

Ukrajina byla taky vytvořena uměle na ruském území. USA zorganizovaly vojenský převrat, aby dosadili loutkovou vládu, která omezí ruský vliv na Ukrajině. K tomu uměle vyvolaly válku prostřednictví dosazených nácků.

1 2
možnosti
Foto

Rusko na Ukrajině válčí již několik let

27 1
možnosti
JF

J58a67r10d90a 91F59i90š98e14r

28. 11. 2018 14:55

"Korupcí a svrabem prolezlá Ukrajina" dovoluji si upozornit, že co se týče korupce, je na tom Ruská horda podle tabulek ještě o dost hůře

13 3
možnosti
Foto

Ano, to je pravda, ono se málokdy stane, aby žák předčil svého učitele...

1 0
možnosti
AL

Ukrajinský analytik: Pět let po Majdanu a žijeme jak v Africe.

„Po zdravotnické reformě se v dolarovém vyjádření snížilo financování zdravotní péče o polovinu oproti roku 2013. Masivní epidemie spalniček, neštovic, dalších nemocí, pokles na 50 tisíc lékařů na Ukrajině za poslední čtyři roky. Zvýšení počtu pacientů na kardiovaskulární onemocnění, tuberkulózu,“ hodnotí zdravotnictví Ruslan Bortnik, ředitel Ukrajinského institutu pro analýzu a řízení.

Je třeba před volbami odvést pozornost jiným směrem.

Zdroj: golos. ГолосUA

4 3
možnosti
JF

J30a36r90d38a 45F35i60š54e32r

28. 11. 2018 14:56

A jestlipak víš, Arnolde Amicusibve které zemi je nejvyšší nárust nakažených virem HIV? Není to Afrika ani Asie....je to Rusko...

6 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám