Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To ,že USA a NATO měli jasno ihned po incidentu ,bez vyšetřování,mne utvrzuje v přesvědčení ,že je to připravená provokace,stejná jako novičok. ČR mezi prvními opět jako užitečný vazal. Ubohé.

14 5
možnosti
VM

Souhlas a karma.

Jenom k tomu, co vím z rozhovorů s řadou Ukrajinců, kteří u nás dělají. Prvně se přiznám, že nesleduji předvolební vývoj na Ukrajině a sledovat ho nechci. Současný prezident dle jejich názoru nemá sebemenší šanci na znovuzvolení. A Tymošenková už svou šanci taky nějak tak prošvihla a také není moc v oblibě.

0 0
možnosti
AL

Dělá si ukrajinský prezident legraci jen ze svých vlastních lidí, nebo z celého světa...?

------------------------------------------------------------------------------------------------------

.

Je tu vážně někdo, kdo chce za Ukrajinu umírat?

Opravdu nikdo?

Vždyť jsem zde četl tolik statečně odhodlaných názorů. :)

Možná, že bude lepší dát pod příspěvek mínus, jít do práce, nakoupit dárky a udělat dětem (vnoučatům) pěkné vánoce. Dokud je ještě můžeme slavit.

.

:-)

3 1
možnosti
HK

Ukrajina už přece 4 roky brání svět před totální válkou ze strany Ruska a ono se má schylovat k opravdové válce? Takže žádná válka proti Rusku očividně není, jediné co Poroš dokáže, je vraždění vlastních obyvatel.

9 5
možnosti
KB

K25a31r85e97l 40B79o73k

28. 11. 2018 22:44

Panu Kroupovi se podařilo sjednotit kolaborantskou soldatesku na vymyšlených přánich, která jsou otcem myšlenky. Holt svůj k svému sedá.

7 12
možnosti
Foto

Od kdy je shrnutí skutečnosti a bohužel faktů, které se moc Západu nelíbí - kolaborace? raději byste četl o císaři, který ač nahý, má prý krásné šaty? Za takovými blogy musíte jinam, já jdu až na kost, protože si nic nenalhávám a umím vidět svět realisticky. Na rozdíl od mnohých snílků, kteří uvažují naprosto jednostranně a omezeně. Není moje vina, že situace na Krymu a v okolí je taková, jaká je. Není ani moje vina, že když vám tu situaci někdo na férovku popíše, že křičíte - NE, NE TO NENÍ PRAVDA, TO NESMÍ BÝT PRAVDA!!!

Jenže ono to je bohužel pravda.

7 1
možnosti
PT

P66e75t31r 52T78o37m53e58k

28. 11. 2018 21:44

Karmu máte pěknou. Poděkujte ruské a kolaborantské soldatesce.

12 10
možnosti
Foto

Ahoj, Větvo. Díky, jo snažím se věci vidět s nohama na zemi...

5 0
možnosti
JN

J31i55ř75í 36N22ě85m54e75c

28. 11. 2018 20:19

Co si budeme povídat, pro Putina není Ukrajina hrozba, Krym už má a z těch dvou pseudo republik si udělá pěknej nárazník ... když už se mu NATO rozlezlo až pod nos. No a západu to vyhovuje ještě více. Pokud jejich firmy skupovali majetek ve vychodní Evropě za babku ... na rozvrácené Ukrajině to bude v pravý čas za zlomek babky.

5 0
možnosti
Foto

Přijde upřímně líto, že obyvatelé Krymu v referendu nehlasovali o připojení celé Ukrajiny. Ukrajinci mohli mít po problémech a Rusko by ušetřilo za most.

6 3
možnosti
AL

Napsal jsem v diskuzi u toho úspěšnějšího článku:

Je mi líto obyčejných obyvatel Ukrajiny.

Porošenko má jen desetiprocentní podporu voličů a vede antirating: přes polovinu dotázaných by pro něj ve volbách nikdy nehlasovalo. Navíc, 78 % Ukrajinců si myslí, že země se ubírá špatným směrem.

V ukrajinském tisku se už v souvislosti s Porošenkovým jednáním skloňovalo rčení „vrtěti psem“.

Porošenko během jednoho dne 4x změnil svoje stanovisko ohledně válečného stavu.Porošenko evidentně ztrácí glanc a je ochoten ve snaze udržet se u moci (tj. zvrátit pro něj negativní trend) jít do většího rizika a ohrozit i občany Ukrajiny.

7 0
možnosti
AL

Jejda, už to tady je níže! :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám