Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Veverko, opět jste do mé diskuse vložil příspěvek zcela mimo téma, podobně, jako jste to dělal již dříve, kdy jste svými sáhodlouhými bláboly dosloava trollil a tapetoval diskuse pod mými články. Klidně si na mě stěžujte, adminům, ale upozorňuji Vás, že mazat ve své diskusi příspěvky, které si tam nepřeji mít z důvodů, které jsem popsal výše, je zcela v mé kompetenci, jakožto autora a registrovaného bloggera. Pokud máte tak nutkavou potřebu světu sdělit něco, co má podobu a délku stránky A4, založte si vlastní blog a tam si vylévejte srdéčko do libosti. Vaše příspěvky svou délkou i obsahem obtěžovali i další čtenáře - diskutéry, takže prosím využijte mou radu a založte si vlastní blog na IDNES.cz, kde si pak v diskusi řáděte, jak je Vám libo.

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JV

Také bych očekávala, že po tom svém velmi veřejném prohlášení to bude mít pan zpěvák řádně obšancované, aby opravdu jakýkoliv, ale opravdu jakýkoliv, sponzorský příspěvek, tedy i kladnou recenzi = reklamu, včes zachytil a rázně proti němu zakročil. Naprosto souhlasím s panem Kroupou, že by pan zpěvák měl být důslednější.

0 1
možnosti
Foto

Vladimíre...člověče, mně se stalo, že jsem naprosto náhodou narazila na internetovy článek nekde, co fakt ze zásady nectu, vím, proč nechci, ale holt po letech toho neprijemneho tehdy, na mě vyběhl odkaz s mým jménem. Když něco nečtu, nechci s tím mít nic společného...tak vědět nemůžu....kdosi tam dokonce mym jménem píše...je to na pěst. Já o tom nevěděla léta...no protože to nečtu. Takže hodit se do logiky věci. To můžete mít kouli osum. A potvrďte, že o vás někdo."nezpiva" někde...kde bejt nechcete. Tohle fakt neni věc. TK..nechat to na něm. Protože je fakt otázkou, kdo si přes koho zvyšuje kredit...aby se lidem pod kůži dostal. Pardon...já bych to viděla trochu jinak než vy.

5 0
možnosti
Foto

Radko, vše nejlepší k svátku, dřív jsem tě neviděla :-)V

2 0
možnosti
KT

Dovolím si přidat odkaz na čerstvý rozhovor s inkriminovaným zpěvákem.

Článek pana Kroupy je opravdu tak trochu zbytečný.

https://www.novinky.cz/kultura/483299-pisnickar-tomas-klus-investice-do-jedne-lasky-je-spravna.html

6 0
možnosti
Foto

Asi jsem nechápavý, ale nikde v to Vámi odkazovaném článku jsem nenašel odpověď na otázku, jestli mu smrdí, nebo nesmrdí "reklama" u nenáviděného Babiše...

0 0
možnosti
ZJ

.... Trochu zbytečný blog :-/! Nechal bych to p. autore na něm.

5 3
možnosti
JB

Vždyť to na něm nechává. Zbytečná poznámka.

6 0
možnosti

Pan zpěvák by měl možná také vrátit toho Slavíka, kterého získal de facto díky jedné písni, ke které se sice dnes moc nehlásí (mírně řečeno), ale právě tato skladba ho učinila známým i pro lidi, kterým jím reprezentovaný hudební proud zrovna nic moc neříká. Zmíněná píseň je o nespokojených lidech, které právě tato nespokojenost vehnala do spárů voličské základy zpěvákem nenáviděného hnutí "a** bude líp";-)

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
MK

No pane Kroupo, já s váš názor nesdílím....jestli skutečně pan Klus iDnes nečte, jak by se k té informaci že tady má reklamu dostal?. v tom případě by svého slova dostál .....leda by se k němu ta informace dostala od někoho jiného....tak posečkejte, třeba se dočkáte.

1 0
možnosti
JD

J73a12n 28D92v33o35ř32á60k

14. 9. 2018 13:15

Recenze v MF DNES vyšla proti (!!!) zpěvákově vůli, viz:

" Vážená redakce, už jednou jsem dal výrazně najevo, že s babišárnami nechci mít nic společného, a když už se tak stalo, důrazně vás žádám, abyste zařídili neprodlené vymazání této recenze z Googlu.Jinak bude nucen poskytnout právní kroky.."

11 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 3
možnosti
MS

Poněkud dětinský názor. Míváte i lepší dny. :-P

3 1
možnosti
Foto

To každý. Ale, tento není ten nejhorší.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám