Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^Mluvíte mi z duše, pane Kroupo!

1 0
možnosti

Ze svedska verejnopravni televize vysilala program o nadrepresentaci imigrantu ve znasilneni zase takova senzace, jak se to tady nekteri snazi podavat, neni. Uz pred 40 lety vysilala televize porad o nadreprezentaci cizincu ve zlocinnosti, a i potom se podobne porady vysilaly, na priklad v roce 1989, kdy se v poradu, ktery byl nasledovan rozsahlou diskusi, zminovala nadrepresentace imigrantu ve znasilneni. Jiste je, ze se s problemem nic nedelalo a poslednich asi osm let byla tendence spis to zametat pod koberec, o tom zadna. Tentokrat byl program, na rozdil od drivejsich, prekvapive razantni, parkrat sem pri jeho sledovani malem spadl ze zidle. Zajimave je, ze jeho redaktor je sam imigrantskeho puvodu (a jeste navic ma muslimske koreny). Prtogram jiste ovlivni volby za dva tydny, proimigracni strany - zeleni, ti jsou silne proimigracni, pak komunisticka strana Svedska (ted se jmenuji levicova strana, firemni napis se zmenil, podstata zustala jako predtim), prijdou o cast hlasu. Zeleni se mozna ani nedostanou do parlamentu a protiimigracni SD (svedsti demokrate) se asi stanou druhou nejvetsi stranou.

2 0
možnosti

J86a76n 47K32l19á31s29e86k

24. 8. 2018 18:05

No švédská média zveřejnila získané informace. A elitní ruský novinář Alexej Venědiktov zase uvedl jinou pravdu - že Zeman ZÁMĚRNĚ zkreslil fakta o novičoku.

To by si také zasloužilo článek, nebo ne?

3 2
možnosti
Foto

Tak ho, Klásku, napište. Budu se těšit.

5 0
možnosti

J33a32n 47R82á37ž

24. 8. 2018 17:29

Já jsem skromný a za pokrok považuji i to, že když Babiš na evropském fóru prohlásil, že nepřijmeme ani jednoho ilegálního migranta, nespustila euro media hlasitý hysterický křik .

PS. Zaznamenal jsem zprávu, že prý i ČT v některém ze svých pořadů pouští občas do prostoru nějaké to zrnko pravdy. Takže sice zatím nesměle,ale možná i zde krunýř polopravd, zamlčování a žvástů pomalu praská. .

3 0
možnosti

Cisár je nahý! Ale nevravte! Tie šaty sú predsa ušité najlepšími krajčírmi, z najjemnejšich tkanín a podľa najnovších módnych trendov.

15 0
možnosti

Velmi Vám to v těch šatech sluší, paní Motusové.

Prostě kus...

2 2
možnosti

Ocituji z twitteru:

"Je smutné, když jedna z nejdůležitějších zpráv dne je, že nějaké médium napsalo pravdu".

30 0
možnosti
Foto

Dnes jsem si v jednom obchodě koupil kalhoty a košili od českého výrobce ve velmi slušné kvalitě a za adekvátní cenu. Obsluhovala mne Ukrajinka. Mile, ochotně, obětavě. Bylo na ní vidět, že je spokojená, když může v Česku vydělávat koruny jako prodavačka. Existují Češky, které jsou také "za pultem" a jsou naštvané, že si musí na živobytí vydělávat jako prodavačky.

3 0
možnosti
Foto

Samotného mne zaráží, že žádný investigativní novinář dosud nevyzpovídal statistický vzorek migrantů aby zjistil, kdo je k přechodu na jiný kontinent navedl, jak se dostali k penězům event. mobilům a slušnému oblečení, co si slibují od pobytu v Evropě, jaké mají poslání.

11 0
možnosti

Promiňte, jak toto víte, že je žádný novinář nevyzpovídal? To mi osobně připadá nepravděpodobné.

1 1
možnosti

Tak ne vsichni lide tu pravdu znaji. Vsude je spousta lidi odkazanych toliko na prolhanou TV. A manipulatori to moc dobre vedi a oteze TV drzi pevne v rukou. Ale i pro ty, kteri se o deni zajimaji a stav veci znaji, aniz by ho mohli ovlivnit, je to SAKRA velky rozdil. Je to prislib do budoucnosti. I kdyz az v okamziku, kdy NEKOMU prerustaji veci pres hlavu.

Kazdopadne je to strasne potvrzeni faktu, ze v roce 2018 mame problemy s psanim obecne pravdy.

14 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS