Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J38i79r74i 52C63e94e

16. 7. 2018 13:46

Již nějakou dobu si všímám, že ODS rezignovala na jakýkoli politický program...

Kampaň "Antibabiš", nebo vedení bojů ve válce, která skončila před 30 lety pod praporem antikomunismu, se za program považovat nedá.

Krom toho, sama ODS je infiltrována ultralevičáky a politickými chaoty, hlásajícími bludy typu "s Evrosajuzem na věčné časy", nebo že "liberální demokracie nemá alternativu".

Pokud z celé politické scény mám na výběr pouze mezi konzervativní národoveckou levicí, nebo progresivními "liberálními demokraty", kteří se přetahují o elektorát s TOP09, Zelenými a Piráty, tak jako konzervativní volič prostě nemám alternativu.

Výskyt konzervativních jedinců (2) v řadách ODS mě opravdu nedokáže přesvědčit o tom, že by ODS měla být nějakou pravicovou alternativou levicově-progresivistickému šílenství, které aktuálně ovládá politickou scénu.

S výše uvedeným existence AB vůbec nijak nesouvisí, jde pouze o vnitřní krizi ODS.

0 0
možnosti
PB

P10e35t91r 39B35u46r78i27a51n

15. 7. 2018 14:04

Pokud komunisté, ať už z ČSSD nebo KSČM, dali Babišovi důvěru, tak mu asi podpoří i jeho (vládní) návrhy, takže váš strach z toho, že komunisté seberou tučné prebendy a zlaté padáky dané jim za důvěru vládě a pak ji nechají na holičkách při vládních návrzích je sice opodstatněné, ale vyřiďte si to s s nimi a ne s tím, kdo u toho vůbec nebyl!

Vy mi připomínáte rodinu, kdy táta dá prvním dvěma dětem koláč a třetímu řekne, že s ním má jít pracovat na zahradu. A pak ho vydírá, že zahrada rodinu živí.

0 0
možnosti
Foto

Tohle vymýšlení mi připadá snad ještě bl*ější, než když jste si na tomto místě kdysi vymýšlel, jak jste bojoval v Afghánistánu. Co vás trvale honí k takovým křečím?

5 0
možnosti
VM

Tak to je dobrý blábol...:-/

6 1
možnosti
KR

Kolik je od Agrofertu peněz za takový PR koblihářský Blog?

8 2
možnosti
Foto

To je dobrovolné, a o to horší.

4 2
možnosti
OB

Vážený pane, chtěl byste mít pana Babiše za spolupracovníka v zaměstnání nebo jako souseda v bydlišti ? před rokem 1989 ? Podváděl s dotacemi a čert ví jak přišel k majetku. To rozhodně není můj premiér.

4 0
možnosti
ES

Pane Brabec ,už mě to nebaví běžte se někam léčit . Jste jak kolovrátek,a co je Vám do toho jak kdo k něčemu přišel. Stará se někdo jak jste přišel k tomu co máte Vy??????

1 3
možnosti
LV

ODS naznačila, že Babišovi neodmává nic, co by s ní Babiš nejdříve neprojednal. Nikdo neřekl, že ODS bude vždy proti. To jste si, pane Kroupo, pouze Vy sám vyfabuloval.

ODS zastupuje v tuto chvíli přes milion voličů, přes milion občanů této země s volebním právem. Tito občané volili ODS a volit ji budou zase, protože nesouhlasí s politickými aktivitami Babiše a spol., zejména s jeho představou, že je tu neomezeným pánem, může si tu dělat, co chce a ostatní mají tak akorát držet pysk a krok.

Není o právě o tomhle demokracie?

8 0
možnosti
KK

Fabulace je panu Kroupovi vlastní. ODS je jeho noční můra.

5 0
možnosti
JJ

Ne, Babiš po volbách nikoho z pravicových stran neoslovil! On pouze plkal o tom, že by se s ním měly spojit, ale oficiálně nikdy žádnou stranu neoslovil. ;-) Čekal, že přilezou samy, aby s nimi mohl zametat, jako to dělá se socanama. ;-D

10 1
možnosti
ES

Kurnik šopa pane Janoslave ,hergot čtěte noviny a dívejte se na televizi. Melete blbosti a lži!!!!

1 4
možnosti
KT

Soudím, že Vám haraší v hlavě, pane Kroupo

6 1
možnosti
Foto

Taky mám takový pocit,už tři adorační blogy na Vudce za dva dny a utok na jedničku mezi zdejšími ANOisty...;-)

0 0
možnosti
Foto

Mnoho lidí jako Vy máte problém rozlišit,že volby nevyhrál Babiš jako Vudce,ale Hnutí ANO.Stačí se podívat na výsledky voleb,tam žádného vítěze Vudce Babiše nenajdete.Pokud ODS deklarovala,že s ANO ano,ale ne s trestně stíhaným člověkem s pochybnou minulostí a pochybnou současností tak není co řešit.ODS pouze plní volební slib,její voliči to ocenují a preference ODS stoupají.Pokud je ANO jen křoví pro jednoho bohatého člověka s chorobnou touho po moci a lidem to nevadí,tak je něco ve společnosti špatně.ODS odmítla dělat křoví a "užitečného idiota" pro Babiše,Vy ho naopak,jak už jsem napsal děláte.Stejně tak jako socani.Pokud se někdo nechová jako Vy to ještě neznamená,že se chová špatně a nerozumně....opak je pavdou.Jistě si vzpomenete jak jste zde dělal "užitečného idiota" pro Zemana,nějak Vás to nepoučilo....:-)Za chvilku tady budete zase vyplakávat.

16 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám