Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nikoliv, pane Kroupo, ale Váš článek mi připadá tak trochu „schizofrenní“! Ve zcela povrchním pohledu máte samozřejmě pravdu, ale všechno je jinak! Sundejte i Vy svoje ideologické brýle.

Evropská unie je převážně složena z politiků levicového typu. Avšak pokud jsem si vědom toho, že Evropská unie je se svojí jednotnou hospodářskou politikou nezbytností v našem globalizujícím se světě a se svojí jednotnou zahraniční politikou jedinou zárukou míru a stability v evropském prostoru chránící evropské státy před agresí velmocí, pak pro toto ještě nemusím uctívat levicovou politiku.

Ostatně i Česko je nacucáno levicovou až komunistickou ideologií, že nejsme schopni normálního vyrovnaného života společnosti. A jaké politiky volíme do Evropského parlamentu, takový bude i Evropský parlament! Politici Evropského parlamentu jsou jen zrcadlem našich zemí!

Nenazval bych to schizofrenním pohledem, spíše jen nesourodým, jestliže si uvědomujeme nezbytnost funkční Evropské unie a současně odmítáme její politiku, když tam posíláme převážně levicové politiky.

Odmítáním Evropské unie a odmítáním severoatlantického společenství nabízíme svou zemi k zotročení nejbližším velmocem. Děkuji, nechci!

:-)

1 0
možnosti

Nehledejte chybu v politicích ale v jejich voličích. Nejvýše postavený Čech ve struktuře EU je komisařka Jourová za ANO. ANO ve volbách do zastoupení v EU vyhrálo. ANO je pro EU a naši voliči jej stále volí.....Babiš čerpá z EU dotace a je na 1.místě v čerpání ze soukromých společností v ČR.....a český volič na EU nadává.

0 0
možnosti

Věra Jourová je první evropská politička, která dokáže českému občanovi přiblížit smysl Evropské unie! Neustále usiluje o prezentaci v českých mediích a zdá se, že se jí to daří. Využívat přínosy EU a neustále nadávat na EU, je skutečně takový divný schizofrenní český postoj. Nebezpečný postoj! :-)

2 0
možnosti
Foto

Tak kdo v EU vládne, rozhodují volby. Je tedy otázka, zda-li ti všichni, co hájí smysluplnost EU jako společenství států, hájí také současnou politickou reprezentaci. Tohle jsou totiž dva problémy, ne jeden.

1 0
možnosti

Pokud toto oddělujeme a neuvědomujeme si provázanost těchto dvou věcí, může to vést k relavitizaci smyslu EU a stává se tak rizikem pro evropské státy!

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Ad Novák:

Za nástup komunistů nevděčíme Andreji Babišovi, jak bývá často tvrzeno, ale populistické, antibabišovcké ideologii, kterou nahradili pravicovou politiku Petr Fiala a Miroslav Kalousek! :-)

1 0
možnosti

Pragmatický pohled na naše členství v EU ještě neznamená "jásání nad vlivem, který na nás EU má" (nehledě k tomu, že ne všechen vliv EU je nám k neprospěchu). A demonstrovat proti Babišovi a vlivu komunistů automaticky neznamená eurohujerství.

1 0
možnosti

Karma...je to jedna pakáž tahle levičácká banda. Ať jsou to komančové nebo eurosocani mají podobné praktitky jakými chtějí ovládnout společnost - cenzura, potlačování jiného názoru, to jsou jejich nástroje třídního boje.

4 1
možnosti

Bohužel, Váš náhled je cestou do područí velmoci! Děkuji, nechci! :-)

0 0
možnosti
Foto

J10i72ř71í 46L90i79b17e36r

11. 6. 2018 17:07

V zásadě s Vámi souhlasím, i karmu dávám. Ale přesto si myslím, že by bylo dobré rozlišovat příčiny a důsledky. Pověřit sestavováním vlády bývalého estébáka, kterému stále hrozí trestní stíhání, to už je tak "přes čáru", že toto by duševně zdravý člověk nikdy neudělal. Rv

2 3
možnosti
Foto

Jenže vy zapomínáte, že volič věděl, že je to trestně stíhaný estébák a stejně ho volil... tzn. jeho jmenování premiérem je tak nějak výsledkem demokratického procesu...

Mně se to také nelíbí, ale jsem demokrat a dokáži respektovat výsledky demokratických voleb... To se ale většinou "demokratům" nedaří... začnou voliče označovat za nesvéprávné atd...

Sranda je, že Babiše si "demokratické" tradiční strany v podstatě vypěstovaly... Pokud 25 let jen slibujete a vesele kradete, stačí když se objeví populista a začne na vaše prasárny ukazovat... Hysterie ČSSD, pro případ, že by měl Babiš pod kontrolou vnitro, je důkazem toho, že mají kluci co schovávat...

4 0
možnosti

pokud chci na někoho ukázat a kritizovat ho, měl bych si nejdříve zamést před svým prahem. Tedy zamést s našimi domácími komunisty.

Argument, že Oni taky, tak proč my ne, je opravdu slabošský.

0 0
možnosti

Nemíchejte hrušky s jabkama.

Antikarma.RvRvRv

12 4
možnosti

Přesně tak. Na pravici je pohled na EU různý (je to taky jeden z důvodů její roztříštěnosti), obdobné jako na levici, kde komunisté se vůči EU vymezují, ANO ji oportunisticky bere za vhodného dodavatele dotací a socialisti vyloženě podporují.

Jak to vše souvisí s právem vyjádřit svůj názor na vniřní politiku ovšem nerozumím.

1 0
možnosti

Nemíchejte hrušky s jabkama.

Antikarma RvRvRv

3 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám