Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Neobvyklé, jen by mě zajímalo proč. Tohle kdyby napsala naše holka tak chodíme u nás na vesnici kanálama...

24 1
možnosti
VS

Já bych na svou byla pyšná.

0 0
možnosti
Foto

Pane Vladimíre Kroupo, dobře, neřkuli excelentně.

2 1
možnosti
JD

J61a10n 75D54r12t71i42n64a

17. 4. 2018 20:07

Kdoví jakými běsy si Gabriela musela projít, to mohou být věci které by mnoho z těch co si teď na ni plivnou nerozdýchali. Jestli se jí sesypal svět, tak je asi ráda že má někoho o koho se může opřít. A Petr Koukal - prošel jsem si podezřením na rakovinu a věřte tomu že je to děs - a on si to užil se vším všudy. A Vy co ji tady zatracujete že už si k biatlonu totálně zavřela cestu - Vzpomeňte na Šárku Záhrobskou, Ester Ledeckou, nakonec i Martinu Sáblíkovou - tyhle holky se dostaly na vrchol a na ten vrchol je dostal jejich soukromý tým. Gabriela ještě může dokázat něco podobného - pokud se dá zdravotně a psychicky do pořádku, bude mít motivaci jako hrom a pokud se jí začne alespoň trochu dařit, sponzory určitě sežene.

5 4
možnosti
Foto

H19a92n23a 47V85l44k40o72v27á

17. 4. 2018 20:57

což je všechno trochu rozdíl oproti bulvární mstě, že....

3 0
možnosti
JH

8-o8-o8-o Pane Kroupo, genialita zavazuje!!!!!!

1 0
možnosti
Foto

Před causou Koukalová nelze utéct, masmédia nám ji přinášejí a pečlivě porcují každý den na hlavních stránkách. Je tedy logické, že se k ní vyjadřují i blogeři, Vláďa v tomto prostoru není první a zřejmě ani poslední. Ovšem vlčí smečka, což je cílová skupina potenciálních čtenářů z řad kavárníků, vyčítá Vláďovi, že svůj text napsal a určitě si knihu paní Koukalové koupí. Pana Kroupu znám jen virtuálně, stejně jako většinu blogerů a diskutérů, ale doufám si tvrdit, že na rozdíl od vlčí smečky si knihu nezakoupí, popřel by tím sám sebe.

Neberme mu právo na jeho názor, nedehonestujme jeho osobu, ale snažme se diskutovat. Zjednodušeně řečeno platí, že kdo rozpoutá vítr, sklízí bouři.

A o tom kniha paní Koukalové (pro vlčí smečku - určitě si ji nekoupím, vše důležité bylo napsáno na webech) bezesporu je.

7 2
možnosti
Foto

J18a15n33a 26M76a14j62o90v33á

17. 4. 2018 18:59

Aleši, já si ji nekoupila a nekoupím, nepřečetla jsem jediný článek a masmédia asi chodí jinudy, nemyslím si tedy, že máš pravdu. V zásadě vnímám informace jen z blogu a víc mne zajímají právě diskuse - ta "přesvědčenost", ať už k podpoře nebo odsudku...prostě tomu všichni "rozumí".

Dost by mne zajímalo, kdo z nás v životě zažil aspoň takový úspěch, aby "národ" zajímala byť jediná bulvární informace osobně vytvořená a vypuštěná do světa.

5 3
možnosti
Foto

Koukalová potřebovala udělat reklamu své knize a tak se snažila, jak mohla.

15 1
možnosti
Foto

...a to je celý.

Vidím to stejně. A opepřila to, co to šlo.

0 0
možnosti
SB

Dobré a lidské zhodnocení.

10 2
možnosti
JZ

Více si vážím Gabriely Koukalové než dopujících sportovců. Každý máme v životě nějaké máslo na hlavě, jak už tady zaznělo, a oceňuji, že se o tom nebála veřejně mluvit. R^

10 8
možnosti
Foto

Na druhou stranu to ale od ní nikdo nežádal.

0 0
možnosti
Foto

H97a33n34a 79V44l78k12o87v39á

17. 4. 2018 16:28

Naprostý souhlas, Vladimíre. Čím více toho z její "zpovědi" leze, tím horší z ní mám pocit.

Co se týká té poruchopotravové "osvěty" - celkem nic neřeší a jen dává návod nevyrovnaným holkám. myslím že kdyby na tom byla s bulimií nějak špatně, byla by hospitalizovaná a nesmála se tomu že polkla (údajně )lžičku.

Znám spoustu žen, co sim občas strčí prst do krku když se "přežerou" a prostě se jen považují za nestřídmé.

2 5
možnosti
Foto

H37a36n42a 93V34l25k69o84v29á

17. 4. 2018 16:34

Anorexii jsem řešila se známou (mou klientkou) psychiatričkou u své dcery a dost jsem se o tomto problému (i bulimii) dověděla.

Má dcera anorexií netrpí - pouze je velmi vybíravá v jídle a než by snědla něco co jí nechutná (třeba ve školní jídelně) radši je hlady. Je schopná jíst celé dny jen rajčata a pomeranče.

Ovšem když jsou řízky s bramborovým salátem, spořádá toho za dřevorubce ( a nestrká si lžičku do krku, protože geneticky prostě netloustne....)

To není anorexie ani bulimie...

A co se týká těch ostatních intimních zpovědí - nevím který manžel by s hrdostí vydal knížku, ve které jeho manželka napíše že poslala spoďáry Jágrovi....

Hodně toho sice dokázala, svou knihou ovšem dokázala že je nezralá, hloupá a mstivá holka, která má navíc za manžela člověka, který si jí neváží.

8 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 6
možnosti
VH

Rádi ji necháme žít, rádi bychom ji stále obdivovali. Ale jde to? Už jen ta špína na všechny parťačky z výtězných či úspěšných štafet (na nichž, pravda, měla v posledních dvou letech výrazný podíl právě Gábina).

Víte, já se musím za takové sviňstvo stydět i za ní.

10 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám