Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J91a89n 76R86á79ž

12. 4. 2018 17:31

Při sledování ceremoniálu při vyplutí amerických torpédoborců s raketami směrem k Syrii, mne napadla zcela šílená představa, co by se stalo, kdyby Syrie , podle stále ještě mezinárodně respektovaného práva na sebeobranu, některý z těchto torpédoborců potopila. Což při syrském vlastnictví moderních ruských zbraňových systému nemůže nikdo vyloučit.

Opravdu děsivá představa jak by pak eskalovalo americké šílenství.

PS. Od dob kubánské krize, kterou zažehnal uvážlivý postoj amerického prezidenta a ochota k ústupkům u gen.tajemníka KSSS, nebylo lidstvo tak na pokraji velkého konfliktu, jako je teď. Jedinou nadějí je, že bláznivý Trump poslechne svého ministra obrany a počká s odvetnou akcí do doby, kdy budou známy nezpochybnitelné důkazy o použití otravných látek vládou Syrie.

2 0
možnosti
JL

Pane Kroupa, nebudu se snazit vam neco vyvracet co jste napsal. Jen vam chci naznacit, ze poslouchani a divani se jen na porady "CNN" nebo "MsNBC", ale take na prime vysilani ABC, CBS nebo NBC jsou "skodlive" pro vase Blogeristicke zdravi. I cteni New York Times a Washinton Post vas odvadi od spravne pozornosti politickych rozhodnuti.

Chtel jsem vam jtimto rici, ze jste pod vlivem "levicatskeho" mysleni, ktere se jeste nevyporadalo z vitezstvi Trumpa nad Hillary.

0 1
možnosti
JL

Jestli mate neco duleziteho nam rici, pane Novaku, ven s tim. Ozyvam se jen pro poteseni vam rici, ze vase minus me tesi. Specialne, kdyz je to od obcana, ktery vi k......ve!!!

0 1
možnosti
MK

Sympatizanti politiky USA samozřejmě nejsou fandové politiky ruské a tím je dán i jejich vztah k ruským přátelům (prezidenta Zemana nevyjímaje). Tento fakt je natolik zjevný, že jakékoliv jeho pečlivé zkoumání je ztrátou času.

0 0
možnosti
RB

Amerika je velmoc na sestupu a podle toho vypadají její vládcové. Perverze začala mladým Bushem, který napadal cizí země bez důvodu i bez posvěcení OSN, v rozporu s mezinárodním právem. Židovská lobby v USA v tom sehrála nemalou roli. Teď probíhá tažení "všichni proti Rusku" a už i Anglie nehledá žádné důkazy, jen když může před světem diskreditovat Rusko. Nemám o ruské zahr. politice žádné iluze, ale ctím princip posuzování "padni komu padni". To Západ začíná opouštět a sám se před svými obyvateli blamuje. To vede na sestupnou trajektorii a zřejmě k jakési formě "totality". Gott mit uns!

4 1
možnosti

Jo jo, to je ta schýza, jsem zvědavej třeba na šoguna Okamuru, který se neustále bil ve svá svalnatá prsa, že byl mezi prakticky prvními podporovateli Trumpa na celičkém světě a byl první, kdo v něm objevil potencionál největšího mírotvorce a přítele Ruska, který skončí všechny války a začne ráj na zemi.... ;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Politici před volbami říkají co si myslí, že bude chtít co nejvíc voličů a reálně dělají to co chtějí ti, co ty jejich kampaně financují. Dnes jsou to v USA převážně zbrojní a bankovní korporace.

2 0
možnosti
JK

máte to, pane v hlavě srovnané, když někdo avizuje, že zaútočí na chemické továrny, je to pako..

1 0
možnosti
Foto

No, ono ze strategického hlediska je vlastně jedno, že varuje kam zaútočí. Jemu nejde o to, aby zabil co nejvíce chemiků, jemu jde především o to, zničit výrobní kapacity, a chemičky jsou hodně sofistikovaným a na opravy náročným místem. Když jim ty fabriky rozmydlí, a oni nebudou mít možnost přísunu dílů na opravu, tak jsou nahraní. Ale také je pravda, že mají furt v záloze Rusko, které by jim nové technologie mohlo dodat i bez souhlasu kohokoliv třetího.

4 0
možnosti
Foto

kdo před rokem Trumpa označil za cvoka, byl na zdejších stránkách obvykle ukřižován.

2 1
možnosti
Foto

No, já jsem z něj nikdy dvakrát odvařenej nebyl a také, pokud si vzpomínám, jsem po jeho zvolení, nebo možná už před ním, před tím člověkem v blogu varoval protože jsem si neuměl představit, že takový nabob může mít ve své gesci "atomový kufřík"

1 0
možnosti
Foto

Když se státu zmocní šílenec, vždy to dopadá špatně. Důležité je, aby byli lidé přesvědčeni, že stát je potřeba. ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám