Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chtěl bych všem, co se až nekriticky zastávají Gábiny Koukalové, položit jednu jednoduchou otázku - čím to je, že lidé - kolegyně, i někteří trenéři, kteří s ní byli od začátku v úzkém kontaktu, ji jako osobnost moc nemusí - ona sama píše o rozporech s nimi, ale zato lidé, kteří ji vůbec osobně neznají, ji vychvalují do nebes nejen jako sportovkyni, tam bych to ještě pochopil, ale i jako osobnost. Nezdá se Vám to... zvláštní...?

0 0
možnosti
PU

P12e10t82r 31U98h81e78r

14. 4. 2018 9:45

Nejsem vůči Koukalové nekritický, jen je třeba upřímnější, než ty ostatní holky. Každopádně je zřejmě asi jiná. Koneckonců to jedna její kamarádka potvrdila. Bylo by dobré říct, že pro český biatlon udělala jak sama, tak s celým týmem obrovský kus práce a skvělé výsledky. Takže tak nějak nechápu, co řešíte teď, když má prostě problém. Před rokem byste ji nosili na rukách a teď z ní děláte hajzla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám