Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PS: a nejparadoxnější jsou ty situace, kdy si dotyční (USA, RU, případně UK) na půdě Rady bezpečnosti navzájem vetují návrhy, které by třeba jádro pudla (záminku) ozřejmily ... zájem o konstruktivní politiku a mezinárodní mír nebyla asi nikdy silná stránka (post)hegemonů... (link: "https://www.securitymagazin.cz/zpravy/rb-osn-neschvalila-druhy-rusky-navrh-rezoluce-o-syrii-1404059718.html";)

1 0
možnosti

Chtěl jsem po delší době něco k danému tématu také napsat, ale tahal bych po Vašem příspěvku dříví do lesa... byl bych se snažil být neutrálnější k potencionálním hlavním viníkům možného (eskalujícího) konfliktu, ale hlavní myšlenky a především - hlavní obavy z tempa a směřování trendů "měření si pytlíků" s Vámi (žel) zcela sdílím.:-/

0 0
možnosti

J65a39n 73R61á22ž

10. 4. 2018 14:55

Čím dál jsem nakloněn universální platnosti prohlášení moudrého člověka, že když lidé přestali věřit v Boha, začali věřit kdejaké pitomosti.

A z toho začínám mít strach už i já, který škorpení mezi Američany a Rusy dosud moc nebral vážně.

3 0
možnosti

Kdo by jen řekl, že ÚDAJNĚ je tak nebezpečný výraz.!

Je to smutné zjištění, ale Američani a spol. dnes praktikují ještě šílenější politku, nežli kdysi Sovětský svaz.

15 0
možnosti

J50a88n 79R74á33ž

10. 4. 2018 14:55

Obávám se, že máte pravdu!

2 0
možnosti

Rusko a Sýrie požaduje mezinárodní vyšetřování na místě a to hned ́ještě dnes. Rusově nabídli, že vyšetřovatele bezpečně dopraví experty OPCW na místo kde mělo dojít k otravě ještě dnes. A mohlo by být ještě dnes jasno.

Bílé přilby by měly ukazat těch 60 mrtvých, přesné místo útoku a tu tisícovku postižených.

Jen se obávám, že ti experti dnes na to místo nedorazí, protože nedej bože, že by se zjistilo, že se žádný útok nekonal a BVílé přilby vytvořily fake video.

Ostatně takové video by natočil během půl hodiny každý amatér a to kdekoliv kde lze připojit hadici na vodovod, Každé malé ditě bude vyděšené a bude děsně vypadat, když ho zalijete proudem studené vody, budete jím cloumat, rvát mu něco do úst, stříkat mu do krku a očí nějaké svinstvo atd,

13 2
možnosti

Tak Rusáci se svým tvůrčím přístupem k pravdě jsou ti nejpovolanější.

2 1
možnosti
Foto

Douvažoval jste tak akorát vy, a pěkně hloupě. Nikde není psáno, krom vašeho výtvoru, že Spojené státy uvažují. Všude je, že Spojené státy zvažují. A i když se vám to možná bude zdát neuvěřitelné, tak "uvažovat" a "zvažovat" není to samé.

3 21
možnosti

Můžete tady blábolit zcela podle libosti, ale budete muset při minimální snaze o objektivitu uznat, že vláda USA bude mít asi lepší informace než vy z novin.

6 8
možnosti
Foto

Jistě, určitě budou mít nejméně stejně "pravdivé" informace, jako měly o existenci chemických zbraní v Iráku...:-)

16 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS