Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jenom upřesním ohledně ceny lístků. Byly i tehdy dost drahé, nejlepší místa se blížila ke stovce, ty méně lukrativní se daly pořídit tuším za čtyřicet, ale na tu dobu to bylo i tak drahé. Zápasy našich se vyprodaly vcelku lehce, ale právě studenti z USA, moc netáhly. Podle toho to v hale vypadalo, většina míst na neatraktivních zápasech zela prázdnotou. Soudruzi vždycky prohlašovali, že jsme hokejový národ, ale v hale to tak nevypadalo. Proto zorganizovali tu pětikačkovou akci pro školy. Nebylo to tedy až tak z dobroty srdce. spíše šlo o to, aby jsme se při tv přenosech ukázali světu.

Já tehdy byl na zápasech USA - Kanada a ČSSR-NSR, kde jsme s kamarády obdivovali legendárního Kunhackela. Byl to první Němec, který se později dostal do NHL.

1 0
možnosti
Foto

PS: Vím, že tam mám hrubky, tak se omlouvám.

1 0
možnosti
Foto

Taky jsme tam se školou byli, ale žádný mlátičky nikdo z nás nezaregistroval.

0 0
možnosti
Foto

Asi jste byli moc hodní. My jsme zlobili. Ono jich tam taky nebylo jako na Václaváku při Palachově týdnu, u nás na galerce jich bylo asi pět a přišli až když jsme řvali fakt hodně ty protiruské repliky.

0 0
možnosti
JJ

J46i47ř68í 19J36o91n35á58š

27. 3. 2018 11:06

Závidím,že jsem tam nebyl,to muselo být žrádlo...!!!;-DR^R^

0 0
možnosti
MB

Pár zajímavostí k r. 1985 - Socialistističtí profi hokejisté ze SSSR - porazili USA , mladíky ze škol ! Srandovní doba, i naši vrcho sportovci, nerobili, živili se sportem . Kolik brali nevím, průměrná mzda byla ,2.920 Kč. Pak, obrovská síla jmen - na ledu Kasatonov, Fetisov – Makarov, Larionov, Krutov ! Radost - Titul mistra světa - ČSSR - ! . Kolega byl mládežník a potkal - legendu, brankáře Holečka. Dětsky , naivně se jej tázal - Pane Fakíre, mohu si na vás pro štěstí šáhnout ? Ale můžeš chlapče, můžeš ... (Doprovází jej to celý život) ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Jo, to byla hodně slavná škola, ostatně sídlí tam dodnes...:-)

1 0
možnosti

J42a62k56u96b 24Š68o57l39c

27. 3. 2018 9:14

Bykov hattrick. Skvělá ruská mašina. Ani Vanbiesbrouck neměl šanci.

1 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám