Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já bych navrhl demonstrovat za zrušení fotbalového mistrovství světa v Rusku. Když jsou protiruské sankce, tak tedy se vším všudy. Zajímalo by mě, zda by se na takovou demonstraci odvážil někdo přijít.

4 0
možnosti
Foto

Myslím si, že k tomu dojde bojkotem zemí NATO.

1 0
možnosti

J10a88n 11R97á93ž

19. 3. 2018 17:57

Paradoxem dnešní doby je, že odpor k opravdu notně přehnané propagandě těch "správných" názorů, která se na nás hrne ze všech stran, dává často názorově dohromady zarputilého antikomunistu a přesvědčeného pravičáka, jako jsem já s lidmi, kteří by měli být svými politickými názory na opačné straně "barikády" . .

Někde zřejmě dělají propagandisté jedině zaručené pravdy o multikulturalismu, gendnerové rovnosti, eurounijní demokracii a jiných jimi hlásaných hloupostech typu "Za vším zlým stojí Rusko" velkou chybu.

Je to realita, ze které mám chvílemi zimnici, protože začínám mít stejný odpor k ideologii vnucované nám mediálně šířenou jednostrannou propagandou, jako jsem měl odpor k mediálně ideologicky jednostranně šířené propagandy před listopadem..

Nemohu si pomoci, ale hysterické projevy Hřebejka, či Kollera proti zaprodancům ruského imperialismu a rozvracečům demokracie , mi velmi připomínají hysterické projevy pronesené Švorcovou a dalšími umělci v lednu roku 1977 na shromáždění t.zv. kulturní fronty v Národním divadle proti zaprodancům západního kapitalismu a rozvracečům socialistických pořádků..

7 0
možnosti

Nejste rozpolcený sám.:-)

1 0
možnosti
Foto

Tady jednou demonstrovalo nějakých 300 škol a tady se vyvádí, jakoby demonstrovalo půl republiky každý druhý den. A troufnu si říct, že ani Vy si nemyslíte, že by se vše překulilo k tomu, že se začne demonstrovat ve velkém

2 1
možnosti
Foto

Ani vtipné, ani chytré.......:-\

5 3
možnosti
Foto

To je fakt, na FB na stránky "Vše o ozbrojených silách" to tedy raději dávat nebudu...

4 0
možnosti

Nejvíc mě bavej původní blogy, originální témata, ojedinělý vlastní názor a chuť a odvaha riskovat...

10 2
možnosti
Foto

Chcete nám všem tady asi říct, že vás baví jen vaše vlastní blogy...:-)

9 0
možnosti

Právo demonstrovat je jeden ze základních pilířů demokracie. A je úplně jedno, proti čemu demonstrujete. Když se rozhodnu, že budu demonstrovat proti tomu, že Kroupa píše na blog.idnes, klidně se mohu postavit na Václavák s protestním transparentem. :-)

11 0
možnosti
Foto

Vždyť jo, když to bude bez hysterie, proč ne. A vlastně i s hysterií na to máte právo, já ho taky nikomu neberu.:-)

4 0
možnosti

P19e66t43r 11L48a56n90g37e30r

19. 3. 2018 15:44

R^Skěle napsáno VladimíreR^;-D;-D;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám