Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Už dávno jsem si říkal že je potřeba nahradit zastaralé slovo "soudruh" něčím novým, aktuálním. Z čista jasna vyplynulo samovolně slůvko "anon" jen tak, z ničeho nic.

Jsem rád, že tedy mohu poděkovat tem angažovaným anonům, kteří dokáží určit směr a tak nějak se vysloví za nás všechny, v tomto případě rodiče, neboť jasné, že správný anon vede své ratolesti pouze tou správnou cestou. Pokud náhodou někdo výchovu nezvládá, bude nutné aby anonové na něj zaklekli a vysvětlili mu co je správné.

Bohužel, přesto že anonové již dnes mluví za všechny, je stále dost takových co se anonem stát nechtějí, ale to se vyřeší zatím tajnou metodou, která se vyjeví hned potom co vůdce anonů bude prohlášen za důvěryhodného.

Jsem si vědom své společenské odpovědnosti a zasílám SMS svému dítěti, abych ho vyvaroval protispolečenským činnostem na rozvracení anohnutí. Odpověď je celkem jasná: "Už jsem dospělej, tak co ti je do toho."

Prosím o informaci, kde jsem udělal chybu a také se konají nějaké nucené práce, abych tu chybu mohl odčinit.

1 0
možnosti
Foto

No, když píšete takové věci dospělému dítěti, taky byste si asi nějakou tu hromadu písku přemístit o metr dál, zasloužil...:-)

1 0
možnosti
EH

Taky jsem ze školy chodila na nějaké akce, tam u památníku, onde na stadionu. Taky jsem tím vyjadřovala politickou příslušnost k systému a lásku ke SSSR. Akorát jenom na papíře, v reálu si to člověk odbyl, ať už si myslel, co chtěl.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
VS

Nejdřív jsem se nechal zneužít v listopadu 1968, když jsem se jako středoškolák zúčastnil okupační stávky. V listopadu 1989 jsem chodil na fakulty. V Melantrichu kde jsem působil jako ochranka vozili studenti Svobodné slovo po celé republice. Doufám, že i tito studenti chápou o co jde a jsem tomu rád.[>-]

11 0
možnosti
Foto

Vy jste opravdu směšný. Já vůbec nechápu, jak můžete srovnávat dnešní situaci se situací po okupaci naší země Rusákama, nebo se situací během Sametu. To fakt nevidíte, že tehdy šlo o všechno, kdežto dnes jde jen o to, že pár neúspěšných figur už neví, jak by přes volební výsledky prosadili svou...? Pokud to nevidíte, pak Vám musím prozradit, že jste se všech těch Vašich předešlých stávek zúčastnil naprosto zbytečně, podle všeho jste ani tehdy netušil, o co go...

6 3
možnosti
MS

Směšné. Zeman při svém inauguračním projevu hodil pár jedovatých slin na adresu TOP09 a hned je z ní původce všeho zlého. Když má tak mizerné volební preference, proč z ní děláte tak vlivnou stranu ? 8-o:-P

3 4
možnosti
Foto

Proč? Stačí, když se podíváte kdo se staví do všech demonstrací co se poslední dobou konají. Snad nikdy tak málo lidí v naší historii nedokázalo dělat takové brikule, jako je tomu právě v případě TOP09. Je jich jako trpaslíků kolem Sněhurky, ale bordel dělají, jako by jim patřil svět.

5 0
možnosti
KC

Patnáctiletý student a sedmdesátiletý děda berou život diametrálně jinak. Nechejme děti, ať se učí, politické postoje mohou vyjádřit, až se aspoň trochu dostanou z "telecích let", kdy byli kingové a ostatní měli za fosilie s předpotopními bludy.

4 0
možnosti
MK

Mě více vadí to,že zatímco naši studenti odsuzují násilí "Izraelců" na palestinských Arabech, tak jejich vrstevníci v Izraeli berou a musí brát do ruky zbraň, aby se mohli bránit proti teroristům z Palestiny.

10 2
možnosti
MM

To můžete nějak doložit, že naši studenti odsuzují násilí Izraelců? 8-o

3 0
možnosti
Foto

Jóó, kdyby studenti demonstrovali na podporu Babiše a Zemana, to by pan Kroupa psal Odu na radost, jak máme uvědomělé studenty, jak ví, co je správné. Jenže oni mají jiný názor než pan Kroupa a jiní jemu podobní a to je nepřípustné za tím něco musí být, nějaké spiknutí a jako tvůrci spiknutí se hodí oblíbeny Kalousek a TOP 09, Hřebejk a Svěrák a je to. Jak jednoduché.

12 8
možnosti
Foto

Jednoduché je tady tak maximálně vaše myšlení. Předjímáte, co by kdyby, bez jediného důkazu, jak bych se k potenciální situaci písemně zachoval. Co se týká "správného názoru", tak jak můžete psát něco takového, když je tady zcela evidentní, že Kalouskovi a spol. jde právě jen o to, že když někdo v demokratických volbách vyjádřil svůj svobodný názor, který je v rozporu se zájmy TOP09, tak se najednou jedná o "útok na demokracii"? Jak je tedy možné, že měla TOPka tam mizerný úspěch ve volbách, když je ta jediná správná, ten hlídací pes demokracie? Já vám povím - protože lidé už Kalouska a tu jeho bandu prokoukli. Ostatní jsem jasně popsal v dnešním blogu, netřeba plýtvat slovy.

6 2
možnosti
PS

P28e66t90r 80S96k77á20l97a

15. 3. 2018 10:57

Stejný názor měl jistý Miroslav Štěpán a ostatně i podobně to formuloval: „V žádné zemi, v žádné zemi, v žádné zemi ani rozvojové, ani v socialistické, ani v kapitalistické neexistuje to, aby patnáctileté děti určovaly, kdy má odejít prezident, nebo kdy má přijít a kdo jím má být.”

A sklidil s tím bouřlivé ovace ;-D

8 5
možnosti
Foto

Jenže Štěpán tehdy zapomněl, že jsou proti němu postavení a naštvaní i rodiče těch dětí, dělníci, před kterými tehdy v ČKD tenhle památný projev měl. Tehdy byl Štěpán na špici jen proto, protože zde nebyla možnost svobodných voleb. A to je právě rozdíl v dnešní době od té minulé - dnešní sestava v parlamentu, ve vládě a na Hradě je tam proto, protože ji tam dosadily SVOBODNÉ volby. Chcete naznačit, že nedávno proběhlé volby do PS a na Hrad nebyly svobodné a demokratické?

11 1
možnosti
AL

Z článku:

---------------

Prý je v naší zemi ohrožena demokracie tím, že president řekl nahlas několik kritických vět na adresu veřejnoprávní televize. Tomu nerozumím, nebyla by demokracie ohrožena spíše tím, kdyby nebylo umožněno komukoliv, ať je to poslední kmán, nebo i president, svobodně říci svůj názor a zkritizovat kohokoliv za cokoliv...?

------------------------------

Bohužel, vyrostla nám nová generace - novosoudruhů.

A těmto novosoudruhům se demokracie zajídá a neustále se ji snaží napadat.

Karma.

R^

9 5
možnosti
MJ

Já si myslím, že stávka studentů středních škol je naprosto v pořádku, já to beru jako součást vyučování, alespoň si studentíci uvědomí o co vlastně jde - že si jejich spoluobčané ve svobodných volbách zvolili do vedení země bývalého konfidenta STB, a za prezidenta prokazetelného lháře a kořalu a ke komunistům velmi vstřícného člověka, nebo komunistickou mlátičku do čela jedné z parlmentních výborů, který před léty mlátil na Václaváku jejich rodiče, no a až jednou půjdou volit oni budou vědět o co kráčí. A třeba si i zakřičí ,pane Kroupo - nejsme malé děti ( na Štěpána bez Štěpána;-))

6 7
možnosti
Foto

Srovnáváte jablka a hrušky. Víte, co jsou to svobodné volby a proč byl tehdy Štěpán u moci...?

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám