Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ach jo, pane Kroupo,

já jsem si Vás do určité doby vážil...

ale pravda je snad nyní jasná jako nikdy v historii....

1 0
možnosti
MB

M37i96l62a75n 30B60í32l40e12k

13. 3. 2018 21:46

ČT asi nebyla úplně vyvážená, v tom mohl mít pan prezident pravdu. Pokud by ale panu Zemanovi ležela na srdci práce novinářů en bloc, pak by asi necílil svou kritiku jen na vybraný subjekt (tedy "Bakalův" mediální dům), ale musel by zmínit i jiné vydavatele/provozovatele - třeba impérium pana Babiše nebo novinářskou tragikomedii, která je k vidění na TV Barrandov - což se myslím nestalo.

4 0
možnosti
Foto

Ano, přesně proto jsem psal, že pan Zeman řekl jen A ale neřekl B....

0 0
možnosti

Až příjde Arnold Amicus, tak vám to vysvětlí...:-)

3 0
možnosti
EH

Krásný blog od nevoliče Zemana. Souhlasím, že projev se moc nepovedl. Nebýt toho humbuku, tak ho s radostí vynechám.

Ale za ten humbuk se stydím (stejně jako se někteří stydí za prezidenta), protože umělci přisátí na ČT budou protestovat proti jakékoliv snaze vyvolat kritiku této instituce. Navíc manipulují masy lží, že někdo sahá na svobodu slova.

Ale máme demokracii, tak pokud lidi nemají na práci nic jiného, než bojovat proti fiktivním křivdám, ať si jdou. Budou vypadat stejně "důstojně" jako liberálově po amerických demokratických volbách.

5 2
možnosti
JL

Tak si ten projev zkusme probrat. Máme tu 60 milionů mrtvých Slováků. Dále 4000 setkání s občany v průběhu pěti let (1825 dní) Tolik hausnumera. K analýze ČSAV

Jana Křečka: https://www.noviny.cz/analyza-vyvazenosti-vysilani-ceske-televize-je-plna-diletantskych-chyb/

Hodnotit co se hodilo, nebo nehodilo, pro inaugurační projev, považuji za zbytečné.

Ano, patřím k těm, kteří si Miloše Zemana neváží, od jeho první pronesené lži na

Letné 1989. Což ovšem neznamená, že čekám na každé jeho uklouznutí. Mně by bylo milejší, kdyby šel trochu do sebe. Bohužel, při jeho nátuře je to vyloučené.

9 0
možnosti
RC

taky mne zaujalo tech 4000 setkani...

Ale rikal jsem si, ze treba behem jedne cesty stihl 10 vesnic. Je ale mozne, ze pocital vsechny lidi.

5 0
možnosti
KP

Já bych spíše řekl "Bohudík", že je pan Zeman stále svůj a předvídatelný. Byl by snad důstojný projev, který nikoho nezarmoutí, nerozjásá ani nanaštve lepší ? Domívám se že nikoliv. Lze předpokládat, že bychom byli svědky úvah typu " Kam se poděl Zeman", " Zeman se neodvažuje nikoho dotknout", "Nemastný a neslaný projev ", Zeman je nemocný" , " Zemanův život na kahánku"

atp.

5 2
možnosti
RC

A co takhle projev s vizi? Nebo je to moc velky pozadavek?

5 0
možnosti
RC

„Výčet zpravodajských pořadů, ze kterých vychází, není kompletní. Chybí klíčové pořady jako Události v regionech, které jsou v případě krajských voleb stěžejní,“ ohrazuje se Blinková. O nedostatcích hovoří i předseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Ivan Krejčí.

„Hlavním nedostatkem je, že údajnou nevyváženost vysílání demonstrovala pouze na základě jediného sledovaného parametru. Analýza vysílání tvrdila, že představitelé TOP 09 byli ve vysílání České televize a Českého rozhlasu zastoupeni četněji než představitelé ostatních opozičních stran. Tato data ovšem postrádala kontextové zakotvení, o které by bylo možné se argumentačně opřít,“ říká Krejčí.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/ceska-televize-cesky-rozhlas-zvyhodneni-top-09-analyza-pp9-/domaci.aspx?c=A171220_151222_domaci_fer

3 0
možnosti
EH

Musíme ale odlišit čas věnovaný TOP09 jako politické straně před volbami a čas věnovaný členům TOP09 v rámci různých rozhovorů a komentářů na ČT24.

0 0
možnosti
RC

Vyte proc nemuzete dohledat vysledky z Rady? Protoze to resila jina Rada, Rada pro CT a ta zpravu odmitla jako amaterskou. Stejne tak ji sepsula rada odborniku.

2 0
možnosti
RC

8-o8-o8-o Pochopitelene oprava: Vite proc ....

0 0
možnosti
Foto

Problém není v tom, v čem měl prezident Zeman pravdu a v čem neměl. Problém je v tom, že prezident už zřejmě vůbec nerozlišuje, při jaké příležitosti a ke komu hovoří. A tak říká stále to samé a stejnou dikcí, ať se jedná o besedu s občany někde v Horní Dolní, předtočený rozhovor s ředitelem TV Barrandov nebo inaugurační projev ve Vladislavském sále. Všiml jste si, jak se při inauguračním projevu tvářil podporovatel Miloše Zemana jeho předchůdce Václav Klaus? Ten jeho pohled vyjadřoval hluboký nesouhlas. A institut Václava Klause to pak i ve svém prohlášení potvrdil.

10 0
možnosti

I46v61o 30Ž86á51č17e15k

13. 3. 2018 15:17

Myslím, že se s panem Kroupou v podstatě shodujete.

2 0
možnosti
VF

Pan prezident to mohl důrazně řešit celých pět let svého prezidentování a může to řešit dalších pět let.

Opakuji se, ale mám ráda [>-], čekala jsem důstojný projev. Naše zem si to zaslouží.

3 0
možnosti
Foto

To máte pravdu. Ale to nic nemění na tom, že pravdu měl i on v tom nešťastném projevu

1 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám