Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také mám rád náročnější kinematografii... třeba Trošku.

(vtip)

10 0
možnosti
LV

Jasně. Nebylo by od věci to zakázat jako třeba podporu drobným podnikatelům a jiné nesmysly? Jak jste správně pochopil, naše Strana a Vláda již tyto dekadentní tendence zaznamenala a rozhodla se učinit v tomto ohledu rázná opatření.

Naši pracující se chtějí po celodenní namáhavé práci ve prospěch naší rozvinuté společnosti bavit, nikoliv přemýšlet. A proto bude zprovozněna elektronická evidence závadných filmů, kam bude moci každý pracující nahlásit film, který je podle něj smutný, pesimistický, s nevhodným koncem nebo jinak závadný.

Autoři takových filmů pak budou zbaveni možnosti takové filmy točit, čímž se ušetří nemalé finanční prostředky, které budou použity na snížení ceny jízdného pro seniory o dalších 0,75 %.

7 4
možnosti
Foto

Nesmysly na základě smutné skutečnosti. Legrace, která má zakrýt velmi tristní stav naší kinematografie.

1 0
možnosti
JH

Nejsem optimista, ani pesimista, jsem prostý realista. Souhlasím s autorem, že film, mimo jiné, by měl především bavit. Nerad to říkám, ale je to pravda, za komunistů se u nás točily lepší filmy, na jeden vedle druhého se dalo a stále dá dívat, mají příběh i skrytý protistátní humor. Ale toto je pouze můj názor.

2 1
možnosti
LV

Máte pravdu. Taková Atomová katedrála, ta má svůj revoluční náboj i dnes!

4 0
možnosti

Ano, poslední dobou jsou velmi populární filmy s pesimistickou tématikou. Máte pravdu. Ale..v životě obyčejného člověka to tak většinou prostě chodí a pokud se najde výjimka, někdo, kdo životem proplouvá bez větších problémů, je veselý, optimisticky smýšlející, je označován za blázna! Na takové lidi nejsme zvyklí, mnohdy ani zvědaví, zvlášť v naší zemi...

Mnozí z nás se bojí, že se optimismem nakazí a bude pak o jednoho blázna víc ;-D

Ale bylo by to hezké mít kolem sebe partičku takových bláznů, že? V práci i doma;-)

A souhlasím, že bych se občas i já ráda podívala na vítězný film, u kterého mi potečou slzy...ale smíchy! :-)

Otázkou zůstává, zda by na takový film vůbec někdo do kina šel...

1 0
možnosti
Foto

Ta Vaše poslední otázka je myslím položena špatně. Podle mě by si takový film diváky bez problémů našel, Vaše otázka spíše měla znít, zda by takovým filmům dal svůj hlas vůbec nějaký filmový kritik... ;-)

0 0
možnosti
ND

Bába z ledu je optimisticky film. Nejhorší je být starý a sám, pokud se pro to člověk nerozhodne sám. Nebudu vykládat co tím básník chtěl říct, není to tak složitý film...

6 0
možnosti
LV

To jo, ale kostkovej cukr jako bomboniéra, to nic nepřekoná!

0 0
možnosti
IM

I93v77a35n 39M81i21n70á87ř

12. 3. 2018 19:48

Já s Vámi, Vladimíre, zcela souhlasím. Počáteční možné divácké nadšení - z těchto reklamou "vyhnaných" filmů, však rychle opadne. Rozhodně v tom smyslu, že je již zcela jistě - nikdo nechce vidět podruhé .. natož opakovaně.

5 0
možnosti
Foto

Na český filmy se nedívám už 20 let. V ruských je více legrace a optimismu.

0 0
možnosti
PV

Vybral jste si "spatnou dobu" na tento rozbor. Pred dvema mesici by s Vami nejspis souhlasili i dnesni odpurci (ale to v zadnem pripade nemohou pripustit ci priznat).

0 0
možnosti
VPS

Lépe bych to nenapsal, pane Kroupo.

A po zhlédnutí toho veleúspěšného filmu jsem netušil, co tím chtěl básník říct a proč

1 2
možnosti
LH

Myslím že Romeo a Julie na konci listopadu to řekli X krát lépe

3 0
možnosti
PL

P96e83t88r 10L34a49n40g27e60r

12. 3. 2018 17:53

Bába z ledu je příběh na který musíte mít náladu. Příběh o vztazích a vzpouře proti stereotypu. Vy jste tu náladu neměl buď v tuto chvíli anebo jste celkově naladěn na jiné filmy. Jen proto nemůžeme hodnotit podle toho celou současnou českou kinematografii.

18 0
možnosti
Foto

Dobrý den. Já si myslím, že každý jeden z nás má právo hodnotit sám za sebe cokoliv. Netvrdím, že moje slovo je slovo Boží, jen jsme nadnesl svůj vlastní názor.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám