Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Nejspíš to měli domluvené... takže ji museli trochu připustit, aby to trochu vypadalo :-/

1 3
možnosti
ZO

A že to neřekli prezidentovi.

1 0
možnosti
OZ

Náš pan prezident už vyhrál jen tím, jak velmi neohroženě na ty dvě kozenky zareagoval! Pane Dubčeku, berte si z našeho prezidenta hrdiny příklad!:-)

5 0
možnosti
Foto

Jó Dubček. První tajemník KSČ:-P

1 0
možnosti
Foto

;-D Asi měla také ,,platný" novinářský průkaz, jako kdys ,,jistý" Marek H:-P

7 1
možnosti
Foto

To mi nějak ušlo. Tady se přece nejvíc svlékal jakýsi Nizozemec, kamarád Peszynského.

6 1
možnosti
VK

Budižkničemu prezident - podle toho jeho okolní spolupracovníci.

5 7
možnosti
Foto

To je vtipné. On je prezident na cvičáku moc nedriluje. Šetří je a proto jsou líní a nevýkonní.

1 1
možnosti
MV

A vás překvapilo, že má MZ kolem sebe samé budizknicemy? No to teda dost pozdě. Ale díky bohu za to, že to dochází čím dál tím vetšímu počtu lidí.

7 3
možnosti
Foto

No, vzhledem k tomu, že Zeman ty kluky necvičí, ani je nevybírá, mě to překvapilo.

4 0
možnosti

evidentně elity a mediálními hrdiny připravená provokace - na videu je patrné, že vzadu za sloupem byli na tu merendu nachystaní a tu dievku včas vystrčili.

fuj!

7 3
možnosti
MT

Nechci zpochybňoval Vaši odbornost, ale není mezi ČR a Izraelem rozdíl prostě v tom, že tu máme jinou míru rizika? Nakonec, tohle je důkaz: na prezidenta nikdo nevystartoval s nožem, ale s prsama. Možná se bere ohled i na to, že kdyby se ČR snažila ochranka o izraelský standard, vypadalo by to komicky a papalášsky. Zvlášť u prezidenta, kterému tak záleží na "vobyčejným člověku". Představte si, jak trapně by působilo třeba uzavření hradu a šacování všech návštěvníků:)

2 0
možnosti
Foto

Musím Vám vysvětlit systém "izraelského vajíčka" . Ten model se tak jen jmenuje podle toho, kdo s ním přišel první, ale s jistými obměnami funguje všude a stále. Představte si vajíčko, v jehož středu, tedy uprostřed žloutku stojí chráněná osoba - v našem případě pan Zeman. Jeho nejbližší okolí, tedy žloutek, tvoří dva, nejlépe však čtyři ochránci, kteří jsou od něho maximálně vzdáleni na jeden, dva kroky. Pak máte bílek - příslušníky ochranky tvořící perimetr o průměru cca dva-čtyři metry od chráněné osoby. A pak je skořápka, tvořená řadovými policisty, kteří jsou okolo ve větší vzdálenosti a jejichž velitel postupuje v jejich koordinaci v součinnosti s velitelem, nebo pověřeným příslušníkem ochranné služby. V otevřeném prostoru jsou ještě snipeři a další "pozorovatelé", o nich ale teď nemá smysl psát.To je běžný standart, ovšem v tomto případě nebylo splněno snad ani jedno jeho kritérium...

2 0
možnosti
VR

;-DMuseli ho odvést jako opilého medvěda, byl evidentně dezorientován, protože byl evidentně naprogramovaný jen na 10 kroků vpřed, hodit lístek do urny, s pomocí ochranky se otočit a dalších 10 kroku mimo dohled všetečných kamer.

Tohle byl maximálně rušivý element, který jeho software uplně rozhodil...

Na videu je navíc vidět, že když vyběhla, tak vůbec nereagoval, protože je hluchej jako tetřev, vůbec nejvíc ho vyděsila vlastní ochranka;-D;-D

16 6
možnosti
Foto

To je zase vtipného povídání. O tom si můžeme večer, při svitu loučí, s manželkou, nad loupáním brambor povídat. Asi tak, jako je to na tom obrazu Van Gogha z Tahiti.

3 7
možnosti
JF

J39a29r80d15a 66F20i98š29e69r

12. 1. 2018 16:41

Má pořád plná ústa "pussy" a když na něj jedna vystrčí prsa, vynesou ho do šatny. Řekněte, není to k vzteku?:-/

9 2
možnosti
JR

J79a26n 55R73á92ž

12. 1. 2018 17:05

Kdyby jí dal jednu mezi oči, to by bylo řevu!

2 1
možnosti
Foto

Jak píše předřečník, pan Enders, u nás to je vše jako z legrace. Vždyť to samé byla s "atentátem" na Klause.

1 1
možnosti
JR

J14a23n 68R31á38ž

12. 1. 2018 17:02

Dovedu si představit, jak by ječeli ochránci lidských práv a jiní pomatenci, kdyby tehdy klausova ochranka jednala tak, jak by měla a toho debila zastřelila.

Hysterie kolem jakýchsi imaginárních lidských práv, specikovaných mimoni typu Šabatová či Dientsbier způsobuje, že policista který vyskočí z hořícího auta, nemá odvahu zastřelit toho, kdo do toho auta hodil zápalnou láhev. Celkem samozřejmě předpokládá, že by ho aktvisté dostali před soud a tak taději uteče.

7 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám